Bu yaptığı affedilir mi?

ausgburg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2017
2.353
1.047
73
34
Arkadaşlar yaklaşık 1 aydır biriyle konuşuyoruz. Uzak mesafedeyi daha önceden tanıdığım biri. Geçen iş yerinde buna seni biriyle görüştürelim demiş biri. Bu da sevgilim var demiş fotoğrafımı göstermiş. Ben açığım görüştüğüm kişinin ailesi kapalı filan. Şaşırmış biraz söyleyen kişi. Bu da görüştürmek istedikleri kişinin fotoğrafını görmek istemiş. Ben bunu duyunca tabi çıldırdım. Sevgilisi olan biri başkasını neden görmek ister ki dimi :( bunu bana kendisi anlatıyor. Aynı şey aslında benim başıma da geldi beni de biriyle görüştürmek istediler ben özellikle fotoğrafını gösterin demedim ben biriyle görüşüyorum dedim ama merakta etmedim değil. Bilemiyorum sadece merak mı? Benden güZel olsa beni bırakacaktı heralde. Ben tepki verince de bozuluyor benim gözüm dışarda mı sen beni sapık yerine koydun öylesine dedim diyor. Bu kişiye güvenilir mi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Fotoğrafa bakmak istemesi hiç doğru değil bence, görüştüğün biri varsa zaten ne münasebet başka bir kızın fotoğrafına bakıyor ki? Ama madem siz de başkalarının fotolarını merak ettiniz belki o da meraktan bi bakmıştır diye iyi niyetli düşüneyim.

Fotoğrafa bakmak istemesi hiç doğru değil bence, görüştüğün biri varsa zaten ne münasebet başka bir kızın fotoğrafına bakıyor ki? Ama madem siz de başkalarının fotolarını merak ettiniz belki o da meraktan bi bakmıştır diye iyi niyetli düşüneyim.

Kesinlikle bence de doğru değil baya tepki verdim zaten. Ama aynısı benim başıma geldi bende merak ettim yalan yok :( ama onunki meraktan mı benden güzel olsa ayrılırmıydı benden bilemiyorum tabi

Kesinlikle bence de doğru değil baya tepki verdim zaten. Ama aynısı benim başıma geldi bende merak ettim yalan yok :( ama onunki meraktan mı benden güzel olsa ayrılırmıydı benden bilemiyorum tabi
Onu bilemezsiniz elbette ama bu kişiyi eğer gerçekten seviyorsanız bir süre daha gözleyin bakalım, tavırlarında bir değişiklik olacak mı? Ama bu kadar tepki gördüğü için bir daha fotoğraflara baksa da size söylemeyecektir.

Onu bilemezsiniz elbette ama bu kişiyi eğer gerçekten seviyorsanız bir süre daha gözleyin bakalım, tavırlarında bir değişiklik olacak mı? Ama bu kadar tepki gördüğü için bir daha fotoğraflara baksa da size söylemeyecektir.

Kendisinin söylemesi de garip merak ettin baktın hadi neden söylüyosun mesela ilginç.

Siz de merak ettiyseniz çok farkınız yok. Demek ki ilişki oturmamış. Belki beğense onla görüşürdü de sahiden. Aynı duruma ben de düştüm çoğu kez ama merak bile etmedim. O sebeple de bana diyen adamdan ayrılırdım, içim almazdı.

Aynen oturmadı ilişkimiz ondan olabilir bende de aynı düşünce oldu evet. Mesela direk öyle bi düşüncesi olsa fotoğrafımı da göstermez sevgilim var da demez. Hemen bi bakayım der sevgilisi olduğunu gizleyedebilirdi

Yok ya Valla bırak.
Kız senden guzel olsaydı emin ol kafası karısır ayrılırdı da.
Sende asik degılsın bence. Bosver gıtsın.

Kafası karismazdi. Ikisini bir süre aynı anda idare edersdi.sonucta hangisi daha cazip gelse digerini terk ederdi. Cok gördük Öyleleri ni

Kafası karismazdi. Ikisini bir süre aynı anda idare edersdi.sonucta hangisi daha cazip gelse digerini terk ederdi. Cok gördük Öyleleri ni

Pek idare edemezdi bence. Bana bu olayı olduğu gibi anlatan biri. Hayır sevgilim var diyor zaten öyle diyen birini görüştürürmü karşıdaki kişi o kızla mesela

Pek idare edemezdi bence. Bana bu olayı olduğu gibi anlatan biri. Hayır sevgilim var diyor zaten öyle diyen birini görüştürürmü karşıdaki kişi o kızla mesela
Sana bu olayı asırı durust duzgun oldugu, sana olan aşkından gelip anlatmadı.
Nasısa kızı begenmedı, dur sunuda kıskandırayım az dedı tipsiz. Olayı bu

Sana bu olayı asırı durust duzgun oldugu sana olan aşkından dolayı anlatmadı.
Nasısa kızı begenmedı, dur sunuda kıskandırayım az dedı tipsiz. Olayı bu

Bence öyle değil sadece kıskandırmak olsa derdi fotoğrafını görmek istediği kısmı söylemezdi. Yani kim kızmaz ki bu duruma. Düşünememesi de garip gerçi. Fotoğraftan önce de sevgilim var demiş anlattığına göre.

Back
X