Bu yaptığı affedilir mi?

Gösterdiği kişi erkek değil kadın. Bi tane kadına göstermiş dediğine göre kadın merak etmiş. O da göstermiş. İşyerindeki abla dediği biri.yanlışlıkla çoğul yazmışım tek kişiyle geçiyor muhabbet
Afedersiniz o zaman. arkadaşları denilince hemcinsi diye düşünmüştüm.

Aynen oturmadı ilişkimiz ondan olabilir bende de aynı düşünce oldu evet. Mesela direk öyle bi düşüncesi olsa fotoğrafımı da göstermez sevgilim var da demez. Hemen bi bakayım der sevgilisi olduğunu gizleyedebilirdi

Birbirinize saygınız yok bence. Hoş değil. Biri var dese ne olacak ki ikinizi de idare edebilir veya sizi terk edebilirdi. 1 aylık ilişkiyi zaten sallıyor gibi değilsiniz. Aranızda aşk yok izlenimi alıyorum. Zorlamasanız mı acaba?

Birbirinize saygınız yok bence. Hoş değil. Biri var dese ne olacak ki ikinizi de idare edebilir veya sizi terk edebilirdi. 1 aylık ilişkiyi zaten sallıyor gibi değilsiniz. Aranızda aşk yok izlenimi alıyorum. Zorlamasanız mı acaba?

Aşk değil ama hoşlantı var ilk adımı da ben atmıştım etkilendiğim biri olmazsa atmazdım hala da hoşlanıyorum. Sallıyorum aslında yoksa neden konu açayım :(

Hemen aşık olan biri değilim ben hoşlanıyorum ama bu kesin. Zaten daha görüşemedikki sevgili olduktan sonra o yüzden aşık değilim hoşlantı var ama. Ben ilk adımı attım zaten.
O zaman bu resim olayı sizi rahatsız edip düşündürttüyse ayrılacaksınız.Netixede sizin tarafınızdan olan şey sadece hoşlantı..

O zaman bu resim olayı sizi rahatsız edip düşündürttüyse ayrılacaksınız.Netixede sizin tarafınızdan olan şey sadece hoşlantı..

Düşündürmez olur mu tabiki düşündürdü. Evet çünkü henüz ilişki yeni daha görüşmedik bile daha ilişki bile denemez belkide evet biraz tanıdığım biri ama sevgili olduktan sonra görüşmedik henüz.

Peki sizden özür diledi mi?

Dilemez mi hem de nasıl ortalığı ayağa kaldırdım inanılmaz sinirlendim. Kapattım direk telefonu bence bunun üstüne bana daha hiçbirşey söyleme diye. Sonra bana kadınla sonraki konuştuklarını anlatıyor. beni sevdiğini söylemiş bulunduğum şehire gelecekmiş onu söylemiş filan.

Arada kaldım bende bu konu aklımda hep.
Yol ver gitsin bu adama sadece 1 ayını vermissin ya yıllarını veripte böyle bisi yapsaydı şanslısin.. bide kafasnda ailesine uygun bir aday fikri oldugunuda düşünüyorum eğer o kız guzel ve ailesine uygunsa senden daha iyi bir tercih diye düşünmüş aşık olan biri böyle davranmaz sana aşık olmayanlada isin olmasın 🤷🏻‍♀️

Aynı durum bana da oldu ve ben de merak ettim açıkçası böyle de bi durum var :(
Ama sen davranışlarını kontrol etmeyi başarmışsın. '' Dur şu adama bi bakam'' dememişsin. İnsan duygu ve düşüncelerini kontrol edemez ama davranışlarını kontrol edebilir. Etmelidir.

Yol ver gitsin bu adama sadece 1 ayını vermissin ya yıllarını veripte böyle bisi yapsaydı şanslısin.. bide kafasnda ailesine uygun bir aday fikri oldugunuda düşünüyorum eğer o kız guzel ve ailesine uygunsa senden daha iyi bir tercih diye düşünmüş aşık olan biri böyle davranmaz sana aşık olmayanlada isin olmasın 🤷🏻‍♀️

Yıllar sonra böyle bişey yapsaydı çok kötü olurdu gerçekten o açıdan düşünmemiştim. Ama aynı durum benim başıma da geldi ve bende merak ettim açıkçası niye merak ettim bilmiyorum. Sanırım ben de aşık değilim hoşlantı var ve hiç görüşmedik. O yüzden görüşsem mi en azından diyorum?

Kendisinin söylemesi de garip merak ettin baktın hadi neden söylüyosun mesela ilginç.

Evet keyfinizin kaçacağını biliyor.
Bence bile bile söyledi belki sizi soğutmak istiyor.
O kızı beğenmese hiç konuyu açmazdı bence.

Rekabeti kızıştırıyor gibi.
Bir insan neden durup dururken böyle bir şeyi sevgilisine anlatsın ki?
Size her şeyi böyle rapor eder mi?
Bugün bunu giydim, sunu yedim falan diye

Back
X