merhaba arkadaşlar.kafam o kadar karışık ki..benden hakaretler ederek haksızlık yaparak arkamdan konuşarak ayrılan erkek arkadaşım geri döndü..5 ay sonra..senden af dilmeye bile hakkım yok dedi..ben seni çok özledim dedi..ilk önce yazmadım sonra duyglarım bitmemiş yazdım ben de..bi yanım hala affetmiyo seni dedim..ısrarları sonucu geçtiğimiz pazar buluştuk..konuştuk..sarıldı yine..sadece yanlış mı yapıyoruz diye sordum çünkü bana çok acı yaşattı..iftiralar bile attı..ama ben sevdim onu çok hem de..ama pazar gününden beri o kadar soğuk ki..yazmıyo..birden değişti..kafası karışmış sözde..(karışacak bişey yok halbuki hep böyle dengesizdi)ben de son olarak okulun yemeğine davet ettim herkes eşiylesevgilisiyle geliyo yanımda olur musun istemezsen gitmeyiz birlikte bişeyler yaparız yazdım..okudu yazdığımı ve hala sesi çıkmadı..ben de üstüne hiçbişey yazmadım..
Yazsa mıydım acaba?iyi şeyler yazmayacağını biliyorum daha çok üzülecektim..
ben şimdi ne yapacağım??nolur fikirleriniz çok önemli benim için..ağlıyorum sadece inanmıştım düzeldiğine..nasıl geçer bu?
Yazsa mıydım acaba?iyi şeyler yazmayacağını biliyorum daha çok üzülecektim..
ben şimdi ne yapacağım??nolur fikirleriniz çok önemli benim için..ağlıyorum sadece inanmıştım düzeldiğine..nasıl geçer bu?