Bu yaşadığım şeyin adı Pişmanlıkmı?

lucky88

Bırak gülüşlerin can evimin penceresi olsun.
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2009
1.174
15
158
Herkese merhaba.
Daha öncede bi kaç kez konu açmıştım ve bunlara bi yenisi daha eklendi.2 Senelik evliliğimizi geride bıraktık.severek evlendik ama zaman geçtikçe hiçbişey eskisi gibi olmuyo.artık hiçbişeyden tat alamıyorum.istediğim ilgiyi göremiyo ve sevgiyi hissedemiyorum.son 1 senedir yatak odası krizlerimiz boy göstermeye başladı.iki yetişkin sağlıklı insanlarız ve sevdiğim insanla neden bişeyler! yaşayamiyim?iş saatleri çok uzun bazen sabahçı kalıyo normal zamanalrda eve gece 11-12 den önce gelmiyo.hafta sonları arkadaşıyla görüşmek istiyo.sanki benimle birlikte dışarıya çıkmaktan keyif almıyo gibi geliyo.cinsel birliktelik süremiz git gide açılmaya başladı.şuanki durumumuz tam 1,5 aydır birlikte olmadık!2 senelik evliliğimizde bırakın 1 günde 2 kez birlikte olmayı haftada 1 gün bile yapamıyoruz.çünkü aşırı kilosu var..birliktelik esnasında yarıda kesiyoruz çünkü nefes nefese kalıyo daha başlamadan yarıda kesiyo düşünün artık.ben kadın olduğumu nasıl hissedicem peki?cebime para koymakla,yediğime içtiğime karışmamakla olmuyo işte olmuyooooo.iyice soğumaya başladım.karşıma alıp konuştum neden bölesin diye çokm çirkinim,çokmu kötüyüm ,temizmi değilim dedim? hayır dedi.tam tersine bana göre çok güzel,temiz ve bakımlısın dedi.eee sorun ne peki dedim hiçbişi demedim geçicek düzelicek dedi ama düzelen hiçbişi yok.bi kadın olarak herşeyi yaptım. işveydi cilveydi ne gelirse aklınıza ne gecelikler aldım neler yaptım ama yoookk yokk yokk.kaç kere geri çevirdi yatakta beni.uykum var yorgunum karnım ağrıyo şuydu buydu bu ne kadar acı bi durum bi bilseniz kahroluyorum yaa.bugünkü psikolojim o kadar kötüki kafam karma karışık.ayrılmayı düşünüyorum sonuç;mutsuzumm

Son düzenleme:
ama eşinizin sağlık sorunu varmış fazla kilolarından ötürü, nefes nefese kalıyomuş adamcağız..

ben okurken üzüldüm onun için, siz nasıl bu kadar sert dille eleştiriyosunuz?

yazdıklarını bi kısmını çoğumuz yaşıyor evlilik öncesiyle kıyasladığımız zamanalr çok şey değişiyor malesef.eskiden sevdiğinin özlemi oluyor kısıtlı zamanalrda buluşmalar hep bi eksiklikle bidahi buluşmayı bekliyorsun bütün sıkıntıyı evde ailesiyle yada arkadaşalrıyla atıp senin yanına mutlu mesut özlemle geliyor,evliliğin ilk ayları tabiki herşey güzel oluyor ama sonra arkadaş özlemi aile özlemi yani senden önceki hayata özlem başlıyor bu sefer, çünkü sevdiği sen hep yanındasın çünkü işden gelince ilk gördüğü sensin stresi sıkıntısı sana
gece hayatına gelirse bende çok yaşadım bu sorunları eşime sorduğumda senin gibi çirkinmiyim vs. die ben hep senin gibi bi kız nasıl beni beğendi evlendi hala inanamıyorum diye iltiatlar eder,bizde çok kavga ettik sonara onu çözmeye başladım şimdi sıkıntılarını biliyorum bizimki 1. sebeb oğluma hamileyken 9 ay uzak kaldık tabi lohusalık falanda aramıza soğukluk getirdi bu olay ,2. si de maddiyat sorumluluklar ve şeker hastalığı kesinlikle çok etkiliyormuş

çok uzun oldu ama bende bu soruların cevaplarını eşimi iyi tanıdığım için çözdüm artık tartışmıyorum onunla bence sizin sorununuz senin dediğinden çıakrttım onun nefes nefese kalması yetersiz olması guru yapıyordur erkekler için bu çok önemli bence onu zayıflamaya ikna et destek ol eminim düzelecektir işlh.. allah kimsenin azının tadını bozmasın ev içi huzursuluk çok kötü

ama eşinizin sağlık sorunu varmış fazla kilolarından ötürü, nefes nefese kalıyomuş adamcağız..

ben okurken üzüldüm onun için, siz nasıl bu kadar sert dille eleştiriyosunuz?

Böyle düşünmekte haklısınız çünkü 2 seneyi buraya sığdırmak mümkün değil.kilo vermeseiyle ilgili elimden geleni yaptım yemeğine içmesine dikkate etmesiyle alakalı ama ben ondan o azmi göremedim.bak dedim hem senin sağlığın açısından hemde bizim birlikteliğimizle ilgili senin bu fazla kiloların sıkıntı diye konuştum.ama hiçbi faydası olmadı defalarca konuştum.sorumluluk yok olsa işler bu noktaya gelmezdi.

sert dille eleştiri değil şuan kızgın ve kırgın,eşinin bi sakatlığı özrü yoki onu yargılıyor çaba göstrmediği gibi kendi çabasını hacamasına kırgın tek taraf kurtaramaz evliliği işine geleni yapacak sonra seviyorum diyecek!

inanın son 1 senedir ne mücadele verdim.defalarca konuştum.canım yediklerine dikkat et bak gitgide kilo alıyosun spora başla diye ama onda bi garet yokki napim zorlada yaptıramazsın.koskocaman adam görüyo aynadan kedini.akşam olur yatağa gireriz iyi geceler der öper döner arkasını uyur.ne bi sarılma ne bişey.doğru düzgün öpmez bile beni.olduda bittiye geliyo.ne yapcam bilmiyorum artık...

2 senede çok şeyler yaşandıysa ve bu raddeye gelindiyse, siz de yaşananları burada anlatamıyorsanız, birşey diyemem tabii.

biz sizin anlattığınız kadarıyla yorum yapabiliriz. madem herşeyi yazmıyorsunuz, e afaki yorum yapmanın bir esprisi yok..

Son düzenleme:

aynen öyle arkadaşım.tek taraflı olmuyo.ne doğru düzgün dişlerini fırçalar,2 hafta geçer banyo yapmaz,daha yeni yeni parfüm alışkanlığı kazandırdım.kaç kere dedim aşkım gece yatmadan dişlerini fırçala diye her gece bunun kavgasını yaptık her gece.rahatsız oluyorum.gece onun tarafına dönemiyorum rahatsız oluyorum nefesinden ama kalkıp nefesin kötü kokuyo diye kalbini kırmak istemiyoru.

2 hafta banyo mu yapmıyor

eskiden demi bukadar bakımsızdı sonralardamı oldu belki depresyona girmiştir problemleri vardır yada sen yaklaşma diye bielerek yapıyordur ilişkide başarısız olduğu için bide parpümü geçtimde diş ve 2 hafta banyo çok kötü

Eşiniz sanırım ağır bir depresyon geçiriyor.
Belirtiler bu yönde.
Ama kabul de etmez şimdi o.

Ne oluyor bu erkeklere böyle??Bir çok konuda cinsellikden kaçan erkeklerı okuyoruz..Benim de bir dönem başıma gelmişdi çok zor bir durum,bir kadın olarak çok incitici bir durum..Umarım zamanla düzelir diyeceğim ama ne kadar zaman bunu bilemezsiniz..

Eşiniz sizi kaybetmekden korkmuyor anladığım kadarıyla,kişisel bakımına dikkat etmemesi,kilo alması vs çok kötü..

Açık açık konuşmakdan başka çareniz yok gibi gözüküyor ama onu da yapmışsınız..Bilemiyorum..çok zor çok..:26:

çok üzüldüm durumunuza iki hafta yıkanmamak ne demek, kokusur insan. o istese bile siz de istek kalmaz ki..

eşinizin alışkanlıkları bu şekilde ile değiştirmeniz oldukça zor. eşiniz evliliği bu şekilde görüyor sanırım. Allah kolaylık versin..

Okurken gerçekten çok üzüldüm.
ki bence eşini seviyosun yoksa kimse bu kadarına katlanmaz.
kısmen aynı sorunları yaşıyorum. benim eşimde de diş fırçalama banyo yapma alışkanlığı yok.
saçları artık yağlanır aşkım yıkan derim yıkanır ama 3 senedir bıktım şimdi küsüz adam hiç yıkanmıyo.
allah yardımcın olsun zor bi durum.
ha çözüm dersen maalesef bilmiyorum ya bu deve güdülecek ya bu diyardan gidilecek

ya nasıl oluyor da bu adamlar kendilerine bir kadın bulup da evlenebiliyomuş derdim hep
eşlerinizi onlardan galiba
diş fırçalamamak yıkanmamak da ne demek yaa
sorunlu oldukları kesin

canım ya çok üzüldüm yaşadıklarınıza. sevmişsiniz kavuşmuşsunuz, tabi ki flört gibi olmuyor evlilik ama biraz ilgi, kadınlığını hissettirme de olmazsa zamanla sevgi de tükenir ki...

ben dediğin durumu eşimde değil ama benzerini çok yakın bir kız arkadaşımda yaşadım. çok severdim. kilo problemi vardı. problem derken fazlalık falan değil 165 boya 150 kilo ver her sene en az 5-6 kg da artma... 10 sene çok uğraştım. diyetisyene birlikte gittim, diyet listesinde yemeklerini pişirdim, çarşıya pazara yürütmeye çalıştım.. muhabbet ede ede... sıkılmasın diye. 10 sene boyunca hep pes etti zor geldi. herkesin iradesi aynı değildir gene de anlayışla karşıladım. 10 sene sonra şunu gördüm ki onun istediği kilo vermek falan değildi, insanların onun kilolarına tuhaf bakmamalarını istiyordu. anlattım insanların nasıl yüzeysel olduğunu buna üzülmemesi gerektiğini bo, kilo, kaş, göz... ilaki eleştiren çıkacak ama sağlığının gittiğini... hep bir bahane buldu. "aslında o kadar yemiyorum, ama ben sen gibi nasıl yürüyeyim bu kilolarla"... 1km mesafe yeri bile taksiyele gimeye devam etti tüm çabalarıma rağmen. artık iş o noktaya geldiki ben mutfakta diyet yemekleri pişirirken salonda tv izliyor, sehpadaki kumanda için bana sesleniyordu "uzatır mısın diye". eğilip ayakkabısını bile bağlayamaz hala geldi... ve iradesinin zayıf olmasının aslında bildiğin bencillik olduğunu farkettim. nasıla ona destek olan yakınları var. o hiç hareket etmesin tek çöp atmasın yesin içsin ama insanlar kilolarını yadırgamasın... mesleği olmsına rağmen çalışamıyor.yaş 30 tek flörtü bile olmadı... ve bıktım. Allah affetsin ama dürüstçe bıktım 10 sene emek ve sonuç sıfır... ültimatom verdim. bildiğini okudu ve hayatımdan çıkardım. ortak arkadaşlarımızdan öğrendiğime göre kilosu çok daha kötüymüş. yakında evden çıkamayacak hale gelmiş. bu durumu için de beni ve otoriter babasını bahane ediyormuş. ben onu hayatımdan çıkarıp çok üzdüğüm için kendini yemeğe vurmuş... ama hep bir bahane var ki.

kilo arttıkça yıkanmak gibi basit işler bile çok zorlaştı yapamaz oldu. haftada bir yıkanırdı o da yardımla. fazla yağdan çok terlemesine rağmen... bişey dersen de alınırdı demezsen sallamazdı... hep bir bahane. hepimizin sorunları var, yataktan çıkmak bile istemediğimiz günler var ama bir şekilde silkeleniyoruz.

bu benim dostumdu. ama senin eşin. onun sana sevgisi çok daha fazladır. erkenden ultimatom ver ben gibi 10 sene alıştırma. sana da yazık. insanlar kilo problemi yaşıyor ve çözüyor üstelik destekçileri de yok. ama sen eşine desteksin de onun da adım atması gerek. bunu kesinlikle belirtmekten çekinme.

Yazık yaa eşineee de sanada

kaç kilo eşin tatlım tam anlamıylaa veremeyecek kadarmıı perişann

boyuna gore cokmu fazla kılosu var

cınsellıgı tabıkı etkıler kılooo

Yazık yaa eşineee de sanada

kaç kilo eşin tatlım tam anlamıylaa veremeyecek kadarmıı perişann

boyuna gore cokmu fazla kılosu var

cınsellıgı tabıkı etkıler kılooo

cnm 1.82 boyu var kilosu bundan 3 ay önce 119 kiloydu ama kesin 119 u geçmiştir.hiçbir kıyafeti olmuyoooo

Senin kocanı eleştirdiğin nokta bir erkeği en çok yaralayan mesele oldugunun farkındamısın bilmiyorum ama yanlış yoldasın kilo sekse engel değil 200 kilo değilse eğer.. İlşkisiniz kısa sürüyorsa bitkisel ilaçlar var daha üzün sürmesi için fıs fıslar var ve işe yarıyor.. Kadn doyumsuzdur zaten özrü dileyerek soylıyeceğım bizim 15 dakıka sürüyor ben 3 saat daha durabilrim yani :) eşine destek ol bence doktora gidin yada birlikte spora yazılın sırf bunun yuzunden ayrılıyorsanda sana soylıyecek laf bulmamam ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…