Herkese merhaba.
Daha öncede bi kaç kez konu açmıştım ve bunlara bi yenisi daha eklendi.2 Senelik evliliğimizi geride bıraktık.severek evlendik ama zaman geçtikçe hiçbişey eskisi gibi olmuyo.artık hiçbişeyden tat alamıyorum.istediğim ilgiyi göremiyo ve sevgiyi hissedemiyorum.son 1 senedir yatak odası krizlerimiz boy göstermeye başladı.iki yetişkin sağlıklı insanlarız ve sevdiğim insanla neden bişeyler! yaşayamiyim?iş saatleri çok uzun bazen sabahçı kalıyo normal zamanalrda eve gece 11-12 den önce gelmiyo.hafta sonları arkadaşıyla görüşmek istiyo.sanki benimle birlikte dışarıya çıkmaktan keyif almıyo gibi geliyo.cinsel birliktelik süremiz git gide açılmaya başladı.şuanki durumumuz tam 1,5 aydır birlikte olmadık!2 senelik evliliğimizde bırakın 1 günde 2 kez birlikte olmayı haftada 1 gün bile yapamıyoruz.çünkü aşırı kilosu var..birliktelik esnasında yarıda kesiyoruz çünkü nefes nefese kalıyo daha başlamadan yarıda kesiyo düşünün artık.ben kadın olduğumu nasıl hissedicem peki?cebime para koymakla,yediğime içtiğime karışmamakla olmuyo işte olmuyooooo.iyice soğumaya başladım.karşıma alıp konuştum neden bölesin diye çokm çirkinim,çokmu kötüyüm ,temizmi değilim dedim? hayır dedi.tam tersine bana göre çok güzel,temiz ve bakımlısın dedi.eee sorun ne peki dedim hiçbişi demedim geçicek düzelicek dedi ama düzelen hiçbişi yok.bi kadın olarak herşeyi yaptım. işveydi cilveydi ne gelirse aklınıza ne gecelikler aldım neler yaptım ama yoookk yokk yokk.kaç kere geri çevirdi yatakta beni.uykum var yorgunum karnım ağrıyo şuydu buydubu ne kadar acı bi durum bi bilseniz kahroluyorum yaa.bugünkü psikolojim o kadar kötüki kafam karma karışık.ayrılmayı düşünüyorum sonuç;mutsuzumm
ama eşinizin sağlık sorunu varmış fazla kilolarından ötürü, nefes nefese kalıyomuş adamcağız..
ben okurken üzüldüm onun için, siz nasıl bu kadar sert dille eleştiriyosunuz?
sert dille eleştiri değil şuan kızgın ve kırgın,eşinin bi sakatlığı özrü yoki onu yargılıyor çaba göstrmediği gibi kendi çabasını hacamasına kırgın tek taraf kurtaramaz evliliği işine geleni yapacak sonra seviyorum diyecek!Böyle düşünmekte haklısınız çünkü 2 seneyi buraya sığdırmak mümkün değil.kilo vermeseiyle ilgili elimden geleni yaptım yemeğine içmesine dikkate etmesiyle alakalı ama ben ondan o azmi göremedim.bak dedim hem senin sağlığın açısından hemde bizim birlikteliğimizle ilgili senin bu fazla kiloların sıkıntı diye konuştum.ama hiçbi faydası olmadı defalarca konuştum.sorumluluk yok olsa işler bu noktaya gelmezdi.
yazdıklarını bi kısmını çoğumuz yaşıyor evlilik öncesiyle kıyasladığımız zamanalr çok şey değişiyor malesef.eskiden sevdiğinin özlemi oluyor kısıtlı zamanalrda buluşmalar hep bi eksiklikle bidahi buluşmayı bekliyorsun bütün sıkıntıyı evde ailesiyle yada arkadaşalrıyla atıp senin yanına mutlu mesut özlemle geliyor,evliliğin ilk ayları tabiki herşey güzel oluyor ama sonra arkadaş özlemi aile özlemi yani senden önceki hayata özlem başlıyor bu sefer, çünkü sevdiği sen hep yanındasın çünkü işden gelince ilk gördüğü sensin stresi sıkıntısı sana
gece hayatına gelirse bende çok yaşadım bu sorunları eşime sorduğumda senin gibi çirkinmiyim vs. die ben hep senin gibi bi kız nasıl beni beğendi evlendi hala inanamıyorum diye iltiatlar eder,bizde çok kavga ettik sonara onu çözmeye başladım şimdi sıkıntılarını biliyorum bizimki 1. sebeb oğluma hamileyken 9 ay uzak kaldık tabi lohusalık falanda aramıza soğukluk getirdi bu olay ,2. si de maddiyat sorumluluklar ve şeker hastalığı kesinlikle çok etkiliyormuş
çok uzun oldu ama bende bu soruların cevaplarını eşimi iyi tanıdığım için çözdüm artık tartışmıyorum onunla bence sizin sorununuz senin dediğinden çıakrttım onun nefes nefese kalması yetersiz olması guru yapıyordur erkekler için bu çok önemli bence onu zayıflamaya ikna et destek ol eminim düzelecektir işlh.. allah kimsenin azının tadını bozmasın ev içi huzursuluk çok kötü
Böyle düşünmekte haklısınız çünkü 2 seneyi buraya sığdırmak mümkün değil.kilo vermeseiyle ilgili elimden geleni yaptım yemeğine içmesine dikkate etmesiyle alakalı ama ben ondan o azmi göremedim.bak dedim hem senin sağlığın açısından hemde bizim birlikteliğimizle ilgili senin bu fazla kiloların sıkıntı diye konuştum.ama hiçbi faydası olmadı defalarca konuştum.sorumluluk yok olsa işler bu noktaya gelmezdi.
sert dille eleştiri değil şuan kızgın ve kırgın,eşinin bi sakatlığı özrü yoki onu yargılıyor çaba göstrmediği gibi kendi çabasını hacamasına kırgın tek taraf kurtaramaz evliliği işine geleni yapacak sonra seviyorum diyecek!
aynen öyle arkadaşım.tek taraflı olmuyo.ne doğru düzgün dişlerini fırçalar,2 hafta geçer banyo yapmaz,daha yeni yeni parfüm alışkanlığı kazandırdım.kaç kere dedim aşkım gece yatmadan dişlerini fırçala diye her gece bunun kavgasını yaptık her gece.rahatsız oluyorum.gece onun tarafına dönemiyorum rahatsız oluyorum nefesinden ama kalkıp nefesin kötü kokuyo diye kalbini kırmak istemiyoru.
aynen öyle arkadaşım.tek taraflı olmuyo.ne doğru düzgün dişlerini fırçalar,2 hafta geçer banyo yapmaz,daha yeni yeni parfüm alışkanlığı kazandırdım.kaç kere dedim aşkım gece yatmadan dişlerini fırçala diye her gece bunun kavgasını yaptık her gece.rahatsız oluyorum.gece onun tarafına dönemiyorum rahatsız oluyorum nefesinden ama kalkıp nefesin kötü kokuyo diye kalbini kırmak istemiyoru.
Yazık yaa eşineee de sanada
kaç kilo eşin tatlım tam anlamıylaa veremeyecek kadarmıı perişann
boyuna gore cokmu fazla kılosu var
cınsellıgı tabıkı etkıler kılooo
cnm 1.82 boyu var kilosu bundan 3 ay önce 119 kiloydu ama kesin 119 u geçmiştir.hiçbir kıyafeti olmuyoooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?