cnm benden sana tavsiye ben beylikdüzünde bir dr gittim muhakak git bana dua edersıncanım ya çok üzüldüm yaşadıklarınıza. Sevmişsiniz kavuşmuşsunuz, tabi ki flört gibi olmuyor evlilik ama biraz ilgi, kadınlığını hissettirme de olmazsa zamanla sevgi de tükenir ki...
Ben dediğin durumu eşimde değil ama benzerini çok yakın bir kız arkadaşımda yaşadım. çok severdim. Kilo problemi vardı. Problem derken fazlalık falan değil 165 boya 150 kilo ver her sene en az 5-6 kg da artma... 10 sene çok uğraştım. Diyetisyene birlikte gittim, diyet listesinde yemeklerini pişirdim, çarşıya pazara yürütmeye çalıştım.. Muhabbet ede ede... Sıkılmasın diye. 10 sene boyunca hep pes etti zor geldi. Herkesin iradesi aynı değildir gene de anlayışla karşıladım. 10 sene sonra şunu gördüm ki onun istediği kilo vermek falan değildi, insanların onun kilolarına tuhaf bakmamalarını istiyordu. Anlattım insanların nasıl yüzeysel olduğunu buna üzülmemesi gerektiğini bo, kilo, kaş, göz... Ilaki eleştiren çıkacak ama sağlığının gittiğini... Hep bir bahane buldu. "aslında o kadar yemiyorum, ama ben sen gibi nasıl yürüyeyim bu kilolarla"... 1km mesafe yeri bile taksiyele gimeye devam etti tüm çabalarıma rağmen. Artık iş o noktaya geldiki ben mutfakta diyet yemekleri pişirirken salonda tv izliyor, sehpadaki kumanda için bana sesleniyordu "uzatır mısın diye". Eğilip ayakkabısını bile bağlayamaz hala geldi... Ve iradesinin zayıf olmasının aslında bildiğin bencillik olduğunu farkettim. Nasıla ona destek olan yakınları var. O hiç hareket etmesin tek çöp atmasın yesin içsin ama insanlar kilolarını yadırgamasın... Mesleği olmsına rağmen çalışamıyor.yaş 30 tek flörtü bile olmadı... Ve bıktım. Allah affetsin ama dürüstçe bıktım 10 sene emek ve sonuç sıfır... ültimatom verdim. Bildiğini okudu ve hayatımdan çıkardım. Ortak arkadaşlarımızdan öğrendiğime göre kilosu çok daha kötüymüş. Yakında evden çıkamayacak hale gelmiş. Bu durumu için de beni ve otoriter babasını bahane ediyormuş. Ben onu hayatımdan çıkarıp çok üzdüğüm için kendini yemeğe vurmuş... Ama hep bir bahane var ki.
Kilo arttıkça yıkanmak gibi basit işler bile çok zorlaştı yapamaz oldu. Haftada bir yıkanırdı o da yardımla. Fazla yağdan çok terlemesine rağmen... Bişey dersen de alınırdı demezsen sallamazdı... Hep bir bahane. Hepimizin sorunları var, yataktan çıkmak bile istemediğimiz günler var ama bir şekilde silkeleniyoruz.
Bu benim dostumdu. Ama senin eşin. Onun sana sevgisi çok daha fazladır. Erkenden ultimatom ver ben gibi 10 sene alıştırma. Sana da yazık. Insanlar kilo problemi yaşıyor ve çözüyor üstelik destekçileri de yok. Ama sen eşine desteksin de onun da adım atması gerek. Bunu kesinlikle belirtmekten çekinme.
Senin kocanı eleştirdiğin nokta bir erkeği en çok yaralayan mesele oldugunun farkındamısın bilmiyorum ama yanlış yoldasın kilo sekse engel değil 200 kilo değilse eğer.. İlşkisiniz kısa sürüyorsa bitkisel ilaçlar var daha üzün sürmesi için fıs fıslar var ve işe yarıyor.. Kadn doyumsuzdur zaten özrü dileyerek soylıyeceğım bizim 15 dakıka sürüyor ben 3 saat daha durabilrim yani :) eşine destek ol bence doktora gidin yada birlikte spora yazılın sırf bunun yuzunden ayrılıyorsanda sana soylıyecek laf bulmamam ben
Senin kocanı eleştirdiğin nokta bir erkeği en çok yaralayan mesele oldugunun farkındamısın bilmiyorum ama yanlış yoldasın kilo sekse engel değil 200 kilo değilse eğer.. İlşkisiniz kısa sürüyorsa bitkisel ilaçlar var daha üzün sürmesi için fıs fıslar var ve işe yarıyor.. Kadn doyumsuzdur zaten özrü dileyerek soylıyeceğım bizim 15 dakıka sürüyor ben 3 saat daha durabilrim yani :) eşine destek ol bence doktora gidin yada birlikte spora yazılın sırf bunun yuzunden ayrılıyorsanda sana soylıyecek laf bulmamam ben
Bence senle alakalı değil kilosu ve ağır çalışma koşullarından dolayı enerji yok adamda zayıflaması gerek
cnm 1.82 boyu var kilosu bundan 3 ay önce 119 kiloydu ama kesin 119 u geçmiştir.hiçbir kıyafeti olmuyoooo
he birde demişsiniz ya bizim 15 dk sürüyo diye bizimki başlamadan bitiyo.hani örnek olarak sofraya oturursun önce bi çorba içer sonra ara öğünler sonrada yemeğe geçersin.bizde öle değil biz direk yemeğe geçiyoruz.ben böle hayal etmemiştim böle düşünmemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?