Bu yaşadığım şeyin adı Pişmanlıkmı?

cnm benden sana tavsiye ben beylikdüzünde bir dr gittim muhakak git bana dua edersın

Bence senle alakalı değil kilosu ve ağır çalışma koşullarından dolayı enerji yok adamda zayıflaması gerek

biz 2 senden fazladır evliyiz ve cinsellikle alakalı sorunlarmız o zamandan beri vardı.defalarca karşıma alıp konuştum belki bi derdi bi sıkıntısı vardır diye ağzımı açık tek kelime sölemedim geçer diye.spora gitmesini bi diyetisyene gitmesini söledim hatta diyetisyen bile bulmuştum.tek başına değilde birlikte bişeylerin üstesinden gelelim diye.hadi bunu geçtim.çocuğumuz olmuyo doktora gittim eşininde test yaptırması lazım dedi doktordan randevu aldım ama gitmedi.umursamadı.kaç kere dedim ne zaman gidiceksin bak bi an önce bunu halledelim erken teşhis herzaman iyidir anne olmak istiyorum diye ama gitmedi.bu insan çocuk değilki kulağından tutup götürüyim.dırdırcı bi insan değilim veya bunu bi kusur olarak asla suratına vurmadım.kilo sekse engeldir eğer normal yaşantından tut sağlık sorunlarına kadar sıkıntı yaşatıyosa sana bence engeldir.

he birde demişsiniz ya bizim 15 dk sürüyo diye bizimki başlamadan bitiyo.hani örnek olarak sofraya oturursun önce bi çorba içer sonra ara öğünler sonrada yemeğe geçersin.bizde öle değil biz direk yemeğe geçiyoruz.ben böle hayal etmemiştim böle düşünmemiştim

Bence senle alakalı değil kilosu ve ağır çalışma koşullarından dolayı enerji yok adamda zayıflaması gerek

dediğiniz gibi hem kilosu hemde çalışma saatleri .çok uzun olduğu için birbirimize vakit ayıramıyoruz.uykusuz ve yorgun oluyo ee bu süreçte karşı taraftan bişey bekleyemezsin.

adam banyo yapmaya, akşam yatarken dişini fırçalamaya üşeniyor, spora gider mi? diyet yapmak için emek verir mi?

bir arkadaş depresyon belirtileri olduğunu söylemiş.. bence de eşinizi önce psikologa götürün.. akabinde durumu değerlendirirsiniz..

bazı arkadaşların dediği gibi eşinizin depresyonda olması muhtamel. öncedende kişisel temizliğine önem verip vermediğini bilmiyoruz. bazıları suyu sevmiyor nedense... eğer sonradan edindiği bir şeyse depresyonda. eğer durumunun normal olmadığını kabul etmesse işin zor. bazen tükenmişlik sendromu da bu duruma neden olabiliyor. iş yerinde de sorunları olabilir.

canım benım öle olmaz yanı yanlıs anlama ama dinimizde bile ona müsade edılmıyor önce hoş sohbetler edılmesı gerekıyor kı bu kısıden kısıye degısır sonra ön sevişme dedıgımız ısınma bolumu var sonrada ilişkiye gırılmesi gerekı
hayvanlar dırekt ılışkı yaparmıs o yuzden ınsanları hayvanlardan ayıran özellık ön sevısmedır koklasmadır

sen böle sevıssen kocanla onu zevke getırsen konussan guzelce direkt ilişki istemıyorum dıye soyle bı olmazmı kabul etmezmı sevısırken bı ınsan ne kadar klaorı harcarkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…