- 17 Mart 2024
- 91
- 146
- 8
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimse yok yaay bende oyleyim
doyamadik çocukluğumuzda bende çok severim oyun oynamayıeşarptan tavşan düzeltiyorum hepçocuklarla nasil dalip oynuyorum eşim diyoki sen daha çocuksun onlardan
cici bebe bende yiyorum
![]()
geçen gün anneme dedimki çocuklari parka eylence yerlerine gotürüyosün bi kerede beni gotür. eşşek kadarsin napican orda diyo senide çok götürdum çocukken annesin artik utanmiyomusun dedim valla hic utanmiyorumdoyamadik çocukluğumuzda bende çok severim oyun oynamayı![]()
Salıncağa kaydırağa o msecyokken biniyorum.Ama oyun alanına giremekgeçen gün anneme dedimki çocuklari parka eylence yerlerine gotürüyosün bi kerede beni gotür. eşşek kadarsin napican orda diyo senide çok götürdum çocukken annesin artik utanmiyomusun dedim valla hic utanmiyorum![]()
Salıncağa kaydırağa o msecyokken biniyorum.Ama oyun alanına giremek![]()
Hiç bir dönem sanal oyun düşkünlüğüm olmadı eşimin de yokbende binerim valla ama eşim kizar o yuzde binemiyorum.
![]()
Aa yazdim sanıyordum.cedric fırıldak ailesi SüngerBob Scooby doo hala izlerimAma çizgi film izlemeyi unutmuşsun![]()
Hiç sanal oyun düşkünlüğüm olmadı eşimin de yokAiiiiyyyyBen de god of war serisini pek beğeniyorum, assasins creed çok bozdu ama
Hiç sanal oyun düşkünlüğüm olmadı eşimin de yokAiiiiyyyyBen de god of war serisini pek beğeniyorum, assasins creed çok bozdu ama
Her yerde yemek ikramlar iyiymişçocuklarin oyun cadirinada giriyorum misafir oluyorum cipsi falan yiyoruz![]()
ben çizgi filimlerde izliyorumHiç sanal oyun düşkünlüğüm olmadı eşimin de yokorda eksiğiz
Her yerde yemek ikramlar iyiymiş![]()
Ömrü uzar insanın seni yanındaben çizgi filimlerde izliyorumçoçuk şarkilarina oynuyorum çoçuklarla
![]()
eşim evde olunca yapamiyorumÖmrü uzar insanın seni yanındaenerjin çok iyi
![]()