2 sene önce erkek arkadasımdan ayrıldım. ikimiznde ilk ilişkisydi ve 1 sene çıktık. ben hala depresyondayım. hala onu sevdiğimi biliyo ve en sonunda dayanamadı patladı. zavallı gibisn artık, şu haline bak, kendine gel artık aşırı gurursuz davranıyosun, cidden bıktım bu ezik halinden. bu yüzden senle konusmak bile istemiyorum dedi( bu yaşımda eriyip bitiyorum, aşkımdan ölüyorum ( antidepresanlar da etki etki etmiyo. nolur yardım edin, böyle nasıl yasarım ben ((
nası yanı canım kac yasındasın kı ?
2 yıl gecmiş unutulmaz mı yaa ayy Allah korusun
2 sene önce erkek arkadasımdan ayrıldım. ikimiznde ilk ilişkisydi ve 1 sene çıktık. ben hala depresyondayım. hala onu sevdiğimi biliyo ve en sonunda dayanamadı patladı. zavallı gibisn artık, şu haline bak, kendine gel artık aşırı gurursuz davranıyosun, cidden bıktım bu ezik halinden. bu yüzden senle konusmak bile istemiyorum dedi( bu yaşımda eriyip bitiyorum, aşkımdan ölüyorum ( antidepresanlar da etki etki etmiyo. nolur yardım edin, böyle nasıl yasarım ben ((
2 sene geçmiş
ayrılığı hala ilk günkü gibi yaşıyorsanız çok büyük sorun var demektir.
psikolojik yardım falan aldınız mı.
hayat ondan ibaret değil
bi an önce toparlanın etrafınıza bakın
yaşamaya değer bi sürü güzellik var
bence kendini şartlandırmışsın.hiç kimseye dönüp baktın mı.illa biriyle bir ilişki yaşamanda gerekmiyor.bir kafeye falan gittiğinde kafanı kaldırıp etrafına bakmıyorsun.tabii bu bakmadan kastım normal sıradan bir bakış.yni birini arama bakışıda değil.ne kadar insan var.inan sevmiyorsun.başkası olamaz diye şartlandırmışsın kendini.birkaç sene sonra hatta eğer şansın yaver giderde düzgün birini bulduğunda sende aynen böyleymiş diyeceksin.
benimde ayrılıklarımdan sonra yeni bir ilişkiye başlamam uzun sürer.1-2 sene falan.ciddi şekilde etkilenmem lazım.artı kendimi toparlamam ve öbürkünden iyice arınmam gerek.bu süre zarfında özlediğimi hissediyorum bazen.bazen gerçekten özlüyorum bazende o olayı özlüyorum.daha doğrusu arkadaşlarım ve diğer insanların sevgileri ile dolaşmalarına özeniyorum.heves ediyorum.öbürkünden çok azda olsa uumudum olunca ona bağlıyorum bu duygu halini.kendimde bunu keşfettim.bayada sancılı bir keşif oldu gerçekten.belki sende sadece flört olaylarına imreniyorsundur.
erke arkadaşın gerçekten ağır konuşmuş.bu şekiilde konuşması bile artık seninle bir ilişki istemediğinin kanıtı.artı birde aklı sıra sana toparlanda demek istemiştir.senin üzülmene o da üzülmüştür ve kendini suçlu hissediyordur.kendinede banada bunu yapma diyordur.o da çaresizlikten bağırmıştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?