- 27 Ağustos 2015
- 157
- 81
- 18
- 33
- Konu Sahibi Minikpinar
-
Röntgen çekemezlermiş tedaviye yanaşmıyorlar şuanCnm disci ne disler goruyor durumunu anlatirsin o problem degilde..
Hamileye mudahale edilebilir mi orasini bilemem yinede bi git cekilmez boyle agri
Teşekkür ederim inşallah doğumdan sonra başlanır ..Yine de bir git yapabileceği birşey yaparsa yapar, yapamazsa kontrolünü yapar doğumdan sonra vakit bulduğun zamanda gidersin. Ama git yani kendine boşuna eziyet etme.
E tabi rontgen bebege cok zararliMinikpinar .!.:Röntgen çekemezlermiş tedaviye yanaşmıyorlar şuanBugün şansımı bi denerim teşekkür ederim
Gerçekten miCanim moralini bozmak olmasin ama dislerinden bebeginde enfeksiyon kapabilir tehlikeli o yuzden doktora git ve dogumdan sonra basla dis tedavine bikac aydada yepyeni dislerin olur simdi doktora git ne onerirse uygula
Sağol söylediğin için, merak ediyordum o zaman emzirirken morfin süte geçmiyor değil mi ?Bende emzirirken bi kanal tedavisi ikidedis cekimim oldu hicte canim yanmadi
İstanbul dayım ne yazık kiBen de çok korkarım iğneden, dişçiden ama gittiğim doktoru tavsiye edebilirim Ankara'daysanız. Reklam gibi olmasın ama Dr. Alper Kansu'yu gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum, kliniği Kızılay'da. İğne yapmadan önce fısfıslı bir ilaçla iyice uyuşturuyor, zaten eli çok hızlı 5 dkda fırtına gibi her şeyi hallediyor :)
Dişçiden öte sizin kalsiyum probleminiz var bence. Hamilelik kalsiyumu zaten tüketen bir dönem, ondan önce de pek parlak değilmişsiniz zaten. Soda, süt yoğurt tüketin bolca; doktora gitmeyi de ihmal etmeyin gerekirse kalsiyum hapı yazar. Geçmiş olsun.
Kanal tedavisini ozelde cekimimi devlette yaptim zaten kanalda fis fis yaptilar cejimde igne vurdular bebegimi emziriyom diye bastira bastira soyledim hicbisey olmuyo hicbi zarari olmaz dediler olmadida bebegine bisey olmaz merak etme ama onun disleri icin bol bol sut ayran yogurt tuket bebegini de emzir doguncaSağol söylediğin için, merak ediyordum o zaman emzirirken morfin süte geçmiyor değil mi ?
Çok sağol içimi rahatlattın , o zaman doğumdan sonra 1 ayda başlayabilirim çok teşekkürlerKanal tedavisini ozelde cekimimi devlette yaptim zaten kanalda igne cekimde igne vurdular kanalda fis fis yaptilar bebegimi emziriyom diye bastira bastira sotledim hicbisey olmuyo hicbi zarari olmaz dediler olmadida
Çok kötü hemde ve gitgide kötüleşiyoranlattığınızdan yola çıkarak hayal ettim de ağzınızın içi baya kötü durumda.
muhtemelen koku vs yapıyor ve siz farketmiyosunuz bile. iyi bi doktor bulun ve gidin.
Rica ederim.Minikpinar .!.:Çok sağol içimi rahatlattın , o zaman doğumdan sonra 1 ayda başlayabilirim çok teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?