Bu yaşta bunları düşünmek için erken ama..

20 yaşındayım.Üniversitesi öğrencisiyim.Benle yaşıt bir arkadaşım yaklaşık 2 yıldır evli.Bir diğer arkadaşım ise evlilik hazırlığında.(Arkadaşlarımla farklı şehirlerdeyiz).Ben şu ana kadar hoşlandığım kişilerden bi karşılık alamamışken yaşıtlarımın evleniyor olması beni bir garip hissettiriyor.İki kişinin birbirinden hoşlanması,sevmesi bana o kadar uzak ki ve bir o kadar da olağanüstü bir durum.İnsan bir kere sevgisine karşılık bulamaz mı ya.
Sadece içimi dökmek istedim.Siz bu konuda ne dersiniz?
bulamabilir. benim evlenmeden önce cok flortum oldu. kısmet bunaymış :D hahaha uhuhehuheu

Kesinlikle yanlış düşünüyorsun. Evlenmek çok zor bir şey değil. Oku sen.

Evet gerçekten bunları düşünmen için erken. Bir o kadar da manasız.
Bu aşk, sevgi, hoşlanma işi nasip. Bana da evlilik gibi şeyler çok uzak geliyordu ama zamanı gelince oluveriyor.
Arkadaşlarının ikisi de çok erken yaşta evliliği seçmişler. Ne işin var Allah aşkına o yaşta evlilikle? Okulunu oku, işini eline al, gez toz sonra bakarsın.
Ben sadece sevgime karşılık arıyorum,ama olmuyor.Tabii ki bu yaşta evlilik düşünmüyorum.Sadece ben daha sevgime karşılık alamamışken, arkadaşlarımın bunları aşıp evlenmesi bazen garip hissettiriyor.

31 yaşında evlendim keşke bir kaç sene daha bekleseydim dedim ,
artık gerisin sen düşün ,

okulunu bitir işine başla paranı kazan turlara katıl yurdışını gez gör ,
ondan sonra nasılsa evlenirsin.

gezi dönüşü arkadaşlarını ara bak bakalım kim kime özeniyor. unutma bu lafımı
hadi iyi dersler :confused:

20 yaşında ne evlenmesi ya. çocuksun daha. hele üniversite bitsin sonra önüne bakarsın. onların yaptığı hatalı. ilerde ne demek istediğimi anlarsın
Ben de evliliği düşünmüyorum.Sadece sevgime karşılık arıyorum.Her şey çok iyi ,bir tek bu eksik.Insanoğlu ışte ara sıra bu eksiklik gözüme batıyor.Bazen de, ölene kadar karşılık alamasam nolur,hayatta başka şeyler de var diye düşünüyorum . Biri olsun çok istiyorum ama belki olunca da keşke olmasaydı derim.Sadece içimi dökmek istedim.Yoksa kolay kolay kocaya kaçacak biri değilim.

Bunun tam tersi olması gerekiyor normalde. Sen üniversite okuyorsun diye o evlenen kızların sana özenmesi lazım.

20 yaş evlilik için o kadar küçük ki. Okumanın gezmenin yeni şeyler kesfetmenin yaşı bu. Olaya aşk olarak bakacak olursan da mutlaka çıkacaktır karşına zamanı gelmemiştir sadece.
Ben evlilik değil sevgime karşılık arıyorum ama olmuyor.Evlilik nedir yaa,daha küçüğüm zaten.

Ben evlilik değil sevgime karşılık arıyorum ama olmuyor.Evlilik nedir yaa,daha küçüğüm zaten.
Birine platonik aşık olduğunu sanıyorsun galiba.
Takma kafana,çabul geçiyor,karşılıklı olanı bulursun ileride inşallah..

Garip hissetmekle haklısın,ben de garip hissettim.
İnsan okumayı,çalışmayı hiç mi düşünmez?
Bu yaşta nedir bu koca merakı kızlarda anlayamadım bir türlü?
Neyse sen hele bir mesleğini eline al,bak peşinde kimler kimler koşacak.
Haklısınız .Ama param için peşimden koşacaksa aman kalsın.

Sevgine de karşılık bulursun. Daha 20 yaşındasın unutma.
Sanki hepimiz mi 20 yaşında hayatımızın aşkını bulduk. Kimi 20 kimi 30 yaşında bulur. Çok takmışsın kafana ya. Yazmayayım dedim ama dayanamadım. Yolun başındasın daha ve çok karamsarsın. Pozitif düşün hayatına güzellikler gelsin. Böyle negatif olursan olumsuz şeyler hep seni bulur.

Birine platonik aşık olduğunu sanıyorsun galiba.
Takma kafana,çabul geçiyor,karşılıklı olanı bulursun ileride inşallah..
Aşık değilim.Sadece beğeniyorum,hoşlanıyorum.İnşallah bulurum.Tabii hayırlı olmayacaksa hiç bulmayayım,orası da ayrı.

Önce vizeler,finaller, diploma, iş hayatı, gez dolaş, yeni insanlar tanı, yeni yerler keşfet, yeni kültürleri gör, hayatı biriktir içinde. Deneyimlerin olsun, bazen gözyaşları içinde bazen de kahkahalarla anımsayacağın anıların olsun. İnan yıllar su gibi akıyor elinde sadece resimler ve hafızanda anılar kalıyor. Önce kendin ol, birinin sevgilisi, bir çocuğun annesi olmadan önce kendin ol. Dopdolu bir insan olduğunda seni hakeden birisi mutlaka çıkacaktır karşına. Takılma fazla, kendine değer ver ve değerini bilen insanlar için yor kafanı

25 imde evlendim hala neden erken evlendim diye kızıyorum :110: yaşın çok çok küçük ve hayatın tadını çıkar evet evlilik güzel ama bekarlığında bambaşka güzel yaşanılası yanları var.. ayrıca arkadaşın kötü bir örnek 18 yaş nedir ya ! ayrıca hoşlandığın her insan karşılık vermeyebilir. çünkü onlarda senin yaşlardaysa laylaylomdur.. bir okulun bitsin bi kendini topla oluyor bir anda karşına bir sürü kişi çıkıyor

21 yasindayim, daha en az 7-8 sene ogrenci olarak kalmayi, bir iki yabanci dil daha ogrenmeyi, araba almayi ve evcil hayvan edinmeyi hayal ediyorum.

Daha turlara katilicam, para biriktirmeden once harcama hevesimi almam lazim. Evlenmek gibi bir sorumlulugu almak icin coook erken. Zaten karakter ozelliklerim evlenmek ve yeni duzen kurup devam ettirmek icin cok zorlayici. Gecimsizim ben. :KK53:

Ama bir mucize olur da ilk ve tek sevdigimle nasip olursa nisanlanirim bak :KK53:

Nerelerde yaşıyorsunuz çok merak ediyorum ettim.
Buralarda o yaşlardaki kızlar anne kuzuları
Ne evliliği yahu?

20 yaşındayım.Üniversitesi öğrencisiyim.Benle yaşıt bir arkadaşım yaklaşık 2 yıldır evli.Bir diğer arkadaşım ise evlilik hazırlığında.(Arkadaşlarımla farklı şehirlerdeyiz).Ben şu ana kadar hoşlandığım kişilerden bi karşılık alamamışken yaşıtlarımın evleniyor olması beni bir garip hissettiriyor.İki kişinin birbirinden hoşlanması,sevmesi bana o kadar uzak ki ve bir o kadar da olağanüstü bir durum.İnsan bir kere sevgisine karşılık bulamaz mı ya.
Sadece içimi dökmek istedim.Siz bu konuda ne dersiniz?
sacmalik. 29 a gidiyorum, bir suru şey yaşadım iyisiyle kotusuyle hayatimin tadini cikarttim. Bu yil evleniyorum, bana kalsa hala erken.
Aileyle gecinmek zorken tamamen baska yetistirilmis biriyle gecinmeyi, bir evin sorumlulugunu almayi, temizligini, yemegini, onun ailesine karsi kendi ailenden daha hassas davranman gerektigini, (bir derdim var topicinden yola cikarak) onun pisliklerine katlanman getektigini biliyor musun? Acele etme, zamani gelince olacak. Her genc kiz facebookta nişanım adli albümü paylaşacak:D ben yapmadim gerci, meraktan kudursun millet.
Hadi bunlari da gectim,20 yaş ile 25yas arasinda bile bir cok fikir değişiyor, insan degisiyor, tercihlerin bile degisime ugrayaabilir. Ömrünün kalanini etkileyecek bir kararı almak icin aşırı çok fazla gencsin.
Sacmalama ve universitenin, genclerle takilmanin dibine vur : )))

Ahh üni yıllarım ahh...
Evlendin mi zaten ölene kadar koca(tanı)n olacak (istisnalar hariç) oyüzden ne kadar geç okadar iyi. Bekarlığının, gençliğinin değerini ver. Zira zaman çabuk geçiyor. Bir bakmışsın bugünlerini özler hale gelmişsin o yüzden az keşkeyle torbanı doldur.

Back
X