Bu yaşta bunları düşünmek için erken ama..

Sevgilisi olurda kiskanirsin anlarimda evlilik icin kisman sacma. Erken evlenenlerin cogu bosaniyor ortada para yok daha dunyayi tanimadan onune cikan erkekle lap diye evlenmissin. Hadi evlendin diyelim her gun bulasik ev isi yemek nasil basa çıkacaksin? Daha çocuksun zaten

Nerelerde yaşıyorsunuz çok merak ediyorum ettim.
Buralarda o yaşlardaki kızlar anne kuzuları
Ne evliliği yahu?
Ben ve bahsettiğim arkadaşlarım farklı şehirlerdeyiz.Şehir ismini vermek istemem.Benim bulunduğum şehirde kızlar sizin dediğiniz gibi ana kuzusu,flört ederler.Fakat arkadaşlarımın bulunduğu şehirlerde küçük yaşta evlenen oluyor.15 yaşında evlenen bir kız vardı mesela.

Daha yaşın 20 bu yaşta erkekler çocuk

Ben 25 yaşında bekarken benimle yaşıt birisi ikinci eşinden boşanıyordu

Aceleye gerek yok daha önüne çok kişi çıkar

Acele gidip tanıyamadAn yapılan heves evlilikleri kısa ömürlü oluyor
bosanali 6 yil oldu ben bosandigimda birisi 2.evliligini yapti ondan bosandi baskasiyla evlendi yine bosandi suan 4.evliligini yapiyor haftaya
ben daha 2.ye adim atamadim :KK70:

22 yaşındayım üniversite okuyorum çevremde çoğu yakın arkadaşım evli ama kimse bekarken ki gibi mutlu değil ben bu konuda hayırlısından yanayım ve evli pekte mutlu olmayan insanları görünce soğuyorum o düşüncelerden bu halimize çok şükür

Ben evliyi m senin hayatına özeniyorum mesela
Ben de evlilere özenmiyorum.Fakat aynı yaştaki insanların aynı hayatı yaşamaması bazen tuhaf geliyor.'Hayat işte!' deyip geçiyorum.Başlık da sanki evlenmek istiyorum gibi olmuş.Ama öyle değil.

Ben de evlilere özenmiyorum.Fakat aynı yaştaki insanların aynı hayatı yaşamaması bazen tuhaf geliyor.'Hayat işte!' deyip geçiyorum.Başlık da sanki evlenmek istiyorum gibi olmuş.Ama öyle değil.

Back
X