- 24 Ekim 2015
- 24
- 1
- 1
- 28
- Konu Sahibi Assfhjkhfhnbjkm
Böyle Şeyler nasıl anlatılır hiç bilmiyorum yani annemin beni sevmesini bırakın nefret ettiğini kesin olarak bi kez daha anladım aslında senede bi kaç kez böyle büyük kavgalarımız olur ama bu sefer farklı bakın olayı anlatayım ilk önce %100 haklıyım demiyorum ama biz kardeşimle internet üzerinden birşeyler satıyorduk bana Dediki kız cüzdanınızdan para Alıp Alıp harcıyormuşsun tabi deli oldum resmen hırsızlıkla suçlandım babamla arası pek iyi değil baban evde diye yapıyorsun hep bunları falan saydırdı hep bana küçükken yaptığım şeyleri falan yüzüme vurup durmaya başladı kardeşlerimi de kendi safına çekip beni düşman ilan ettiler gerçekten her gece Ağlayarak uyumaktan bıktım Allah'a şükür başarılı bi öğrenciyim psikoloji okuyorum ve hep burslu okudum tek Kuruş masrafım olmadı onlara seni ne diye okutuyorsak Allah namazlarını kabul etmesin kardeşlerini de yedin Defolup gitmedin birahane göremeyecek miyim yani gerçekten dayanamıyorum artık ona anlattığım sırlarımı kardeşlerime anlatıp dalga geçiyorlar bişey olunca Şerefsiz ablanız gibi bilmişlik yapmayın diyor bende her girdiğim ortamda sevilirim okul boyunca da her öğretmenim beni. Çok sevdi ve Toplantılardan gelince bi kaç gün sonra kavga çıkarırdı beni hep insanlara kötüleyemeye Çalışıyor aramız iyi olunca herşeyimi anlatırım bensiz bi yere gitmez ama böyle yapması gerçekten bıktım 19 yaşındayım ve evlenmeyi düşünüyorum cidden kurtulmak için zaten öyle çok da sevgi görmedim. Hiç sarılmaz bana kardeşlerime ve abime hiç öyle değil ama çok imrenirim anne kız iyi olanlara bi arkadaşıma giderim gelince bişey Yüzünden kızar ve demediğini bırakmaz bana biri Kızın çok hamarat dese eve gelip bir Sürü kızar kendini çok iyi sanma Allah'a şükür dinime uymaya çalışıyorum. Sende Münafıklık alameti var Der. Gerçekten evden ayrılmak istiyorum bide beni babama ve halamlara benzetir hep onları sevmiyor acaba benide mi ondan sevmiyor bilmiyorum herkesi bana karşı düşman yapmaya Çalışıyor napıcağım bilmiyorum param olunca alışveriş çıktıysak beraber hep ben ödemeye çalışırım ve hiç kıymeti olmaz ona hep hediyeler alırım hiç kıymeti olmadı hatta hediye aldığım eteği giymiş diyorki sen mi aldın devletten burs alıyordum ortaokul da abime paramla telefon aldım bi onunla iyi gibi aram babam eskiden çok severmiş beni ama o da artık tınlamıyor pek diyorum ya ben mi gerçekten bu kadar kötü Şerefsiz bi insanım mesela ben ilkokul da hep sınıf başkanı vs oldum okul birincisi oldum ona bile Son sene geldi sadece ama kardeşim başkan olmuş gözleri doldu ben umrunda bile olmazdım tabiki küçük çocuklar çok sevilir ama bende onun çocuğuyum lütfen yardımcı olun bana ne yapmam gerekiyor