Bu Yaşta depresyona giricem lütfen yardım edin

Assfhjkhfhnbjkm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2015
24
1
1
28
Böyle Şeyler nasıl anlatılır hiç bilmiyorum yani annemin beni sevmesini bırakın nefret ettiğini kesin olarak bi kez daha anladım aslında senede bi kaç kez böyle büyük kavgalarımız olur ama bu sefer farklı bakın olayı anlatayım ilk önce %100 haklıyım demiyorum ama biz kardeşimle internet üzerinden birşeyler satıyorduk bana Dediki kız cüzdanınızdan para Alıp Alıp harcıyormuşsun tabi deli oldum resmen hırsızlıkla suçlandım babamla arası pek iyi değil baban evde diye yapıyorsun hep bunları falan saydırdı hep bana küçükken yaptığım şeyleri falan yüzüme vurup durmaya başladı kardeşlerimi de kendi safına çekip beni düşman ilan ettiler gerçekten her gece Ağlayarak uyumaktan bıktım Allah'a şükür başarılı bi öğrenciyim psikoloji okuyorum ve hep burslu okudum tek Kuruş masrafım olmadı onlara seni ne diye okutuyorsak Allah namazlarını kabul etmesin kardeşlerini de yedin Defolup gitmedin birahane göremeyecek miyim yani gerçekten dayanamıyorum artık ona anlattığım sırlarımı kardeşlerime anlatıp dalga geçiyorlar bişey olunca Şerefsiz ablanız gibi bilmişlik yapmayın diyor bende her girdiğim ortamda sevilirim okul boyunca da her öğretmenim beni. Çok sevdi ve Toplantılardan gelince bi kaç gün sonra kavga çıkarırdı beni hep insanlara kötüleyemeye Çalışıyor aramız iyi olunca herşeyimi anlatırım bensiz bi yere gitmez ama böyle yapması gerçekten bıktım 19 yaşındayım ve evlenmeyi düşünüyorum cidden kurtulmak için zaten öyle çok da sevgi görmedim. Hiç sarılmaz bana kardeşlerime ve abime hiç öyle değil ama çok imrenirim anne kız iyi olanlara bi arkadaşıma giderim gelince bişey Yüzünden kızar ve demediğini bırakmaz bana biri Kızın çok hamarat dese eve gelip bir Sürü kızar kendini çok iyi sanma Allah'a şükür dinime uymaya çalışıyorum. Sende Münafıklık alameti var Der. Gerçekten evden ayrılmak istiyorum bide beni babama ve halamlara benzetir hep onları sevmiyor acaba benide mi ondan sevmiyor bilmiyorum herkesi bana karşı düşman yapmaya Çalışıyor napıcağım bilmiyorum param olunca alışveriş çıktıysak beraber hep ben ödemeye çalışırım ve hiç kıymeti olmaz ona hep hediyeler alırım hiç kıymeti olmadı hatta hediye aldığım eteği giymiş diyorki sen mi aldın devletten burs alıyordum ortaokul da abime paramla telefon aldım bi onunla iyi gibi aram babam eskiden çok severmiş beni ama o da artık tınlamıyor pek diyorum ya ben mi gerçekten bu kadar kötü Şerefsiz bi insanım mesela ben ilkokul da hep sınıf başkanı vs oldum okul birincisi oldum ona bile Son sene geldi sadece ama kardeşim başkan olmuş gözleri doldu ben umrunda bile olmazdım tabiki küçük çocuklar çok sevilir ama bende onun çocuğuyum lütfen yardımcı olun bana ne yapmam gerekiyor

Gercekten yazdiklarina sok oldum annenin bikadr sana tavri neden anlamak zor,ya kendisi normal degil yada baska seyler var nebilim genede diyorum bir anne nasil bukadar acimasiz konusabilir yada dıslar seni, allah sabir versin demekten baska birsey aklima gelmiyor annenede allah vicdan versin

Baba tarafına benziyorsan fizik ve huy olarak onları hatırlatıyorsun diye mi sevmiyor ki bence senin değil annenin psikolojisi bozuk sen okulunu bitir ekonomik özgürlüğünü al kendi psikolojini kurtar canım .Haklısın bencede böyle bir ortamda nasıl bu kadar başarılı olabildin maşallah sana evi otel gibi kullanırdım ben hiiçç takılmazdım geçer yatağıma takar kulaklığı telefonla ilgilenir uyurdum sonra . Evliliği hemen düşünme işini gücünü oturt okulunu bitir kimseye muhtaç olma.
Sen yine de saygını bozma evde kardeşlerine göre pasif misin

Kaç kardeşsiniz?
Canım sen okulu bitirdiğin gibi hooop bavulunu topla çık git o evden kendine tek odalı bir ev tut işine git gel. Gerçi psikolog olman için bir de yükseğini yapman lazım, daha çekeceğin var. Part time bir işe girsen para biriktirip aparta çıksan mezun olunca? Burslarını çar çur etme hediye alma alışveriş yapma biriktir.
''Her anne evladını sever yiaaaaaa'' diyen polyanalara da selam olsun böyle ruh hastası anneler de var.

Kaç kardeşsiniz?
Canım sen okulu bitirdiğin gibi hooop bavulunu topla çık git o evden kendine tek odalı bir ev tut işine git gel. Gerçi psikolog olman için bir de yükseğini yapman lazım, daha çekeceğin var. Part time bir işe girsen para biriktirip aparta çıksan mezun olunca? Burslarını çar çur etme hediye alma alışveriş yapma biriktir.
''Her anne evladını sever yiaaaaaa'' diyen polyanalara da selam olsun böyle ruh hastası anneler de var.

Katılıyorum aynen.

Bu nedir ya Allah sabir versin sana.Psikolojik bir rahatsizligi olabilir mi annenin cunku hic normal gelmedi bana.Insan kendi cocuguna nasil yapabilir bunlari.Sen yine iyi niyetli birisin sanirim onca eziyete ragmen hediye aliyosun arayi duzeltmeye calisiyosun.Tek cikar yol okulu bitirip bi an once o ortamdan uzaklasmak.Evlen kurtul demiyorum sana yagmurdan kacarken doluya tutulma bir de.Insallah okul biter bitmez bi an once ayaklarinin ustune durup kurtulursun o evden.Annene de anlatma biseyini huyunu biliyosun madem sana karsi kullanabilir.

annenin davranislarini ancak sende birgun anne oldugunda anlarsin , hatalar surtusmeler genelde karsilikli olur lakin şoyle birsey var ailede genelde sessiz uslu sakin cocuk kendi isini kendi gordugu icin akilli oldugu icin onun yaptiklari ailede goze batmazken basarilari beklenilen basari olfugundan alisilmistir, haşari basarisiz olan cocukla daha cok ilgilenilip onun yaptigi en ufak olumlu sey ovulmeyi gerektirebilir.Bi anne icin butun evlatlari esittir belki simarilmasin diye duygularini belli etmek istemiyor belki konusma tarzi bu sekilde kaba , ama seni sevmedigini ve seninle ilgilenmediklerini onemsemediklerini deger vermediklerini sakin dusunme

Gercekten yazdiklarina sok oldum annenin bikadr sana tavri neden anlamak zor,ya kendisi normal degil yada baska seyler var nebilim genede diyorum bir anne nasil bukadar acimasiz konusabilir yada dıslar seni, allah sabir versin demekten baska birsey aklima gelmiyor annenede allah vicdan versin
Sağolun ama ona sorsanız o böyle yapmaz. Ben nankörümdür küçükken hep hasta olurmuşum hep peşimden koşmuş

Baba tarafına benziyorsan fizik ve huy olarak onları hatırlatıyorsun diye mi sevmiyor ki bence senin değil annenin psikolojisi bozuk sen okulunu bitir ekonomik özgürlüğünü al kendi psikolojini kurtar canım .Haklısın bencede böyle bir ortamda nasıl bu kadar başarılı olabildin maşallah sana evi otel gibi kullanırdım ben hiiçç takılmazdım geçer yatağıma takar kulaklığı telefonla ilgilenir uyurdum sonra . Evliliği hemen düşünme işini gücünü oturt okulunu bitir kimseye muhtaç olma.
Sen yine de saygını bozma evde kardeşlerine göre pasif misin
Işte öyle yapamıyorum şimdi yurda gidicem ama küçük Kardeşimi görünce Gözlerim doluyor teyzem de annen senden daha çok şey bekliyor diyor gel bizde kal diyor ama olmaZki öyle de ben böyle Olmasını hiç istemezdin şimdi Allah için dersane vs o yönden destek oldular gerçekten diyorum beni seven ve Düşünen insanlar iyiki var

Kaç kardeşsiniz?
4 kardeşiz aslında hiç pasif Değilim herkes her konuda benden fikir alır Abi'min alışverişini bile ben Yaparım. Bazen işte bazen annem çok sevinir ÇOĞU zamanda Başıma kakar ve kendini bi halt zannetme Der

Bu nedir ya Allah sabir versin sana.Psikolojik bir rahatsizligi olabilir mi annenin cunku hic normal gelmedi bana.Insan kendi cocuguna nasil yapabilir bunlari.Sen yine iyi niyetli birisin sanirim onca eziyete ragmen hediye aliyosun arayi duzeltmeye calisiyosun.Tek cikar yol okulu bitirip bi an once o ortamdan uzaklasmak.Evlen kurtul demiyorum sana yagmurdan kacarken doluya tutulma bir de.Insallah okul biter bitmez bi an once ayaklarinin ustune durup kurtulursun o evden.Annene de anlatma biseyini huyunu biliyosun madem sana karsi kullanabilir.
Zaten eskiden çok Atılgan birisiydin yavaş yavaş sessiz birisi oluyorum acaba ikiyüzlü derler mi vs çünkü annem hep böyle diyor aslında olabilir babamın akrabalarıyla eskiden kavga vs olmuş şimdi de babamla bi gün iyiler bi gün kötü olan bize oluyor hırsını da benden çıkartıyor ve babamı da görseniz dışarıda melek evde öyle değil ama zaten çok korkuyorum öyle biriyle evlenmekten

annenin davranislarini ancak sende birgun anne oldugunda anlarsin , hatalar surtusmeler genelde karsilikli olur lakin şoyle birsey var ailede genelde sessiz uslu sakin cocuk kendi isini kendi gordugu icin akilli oldugu icin onun yaptiklari ailede goze batmazken basarilari beklenilen basari olfugundan alisilmistir, haşari basarisiz olan cocukla daha cok ilgilenilip onun yaptigi en ufak olumlu sey ovulmeyi gerektirebilir.Bi anne icin butun evlatlari esittir belki simarilmasin diye duygularini belli etmek istemiyor belki konusma tarzi bu sekilde kaba , ama seni sevmedigini ve seninle ilgilenmediklerini onemsemediklerini deger vermediklerini sakin dusunme
Hiç bilmiyorum ama düşünmekten bıktım bunları ama öbür Kardeşler'im de Çalışkanlar başarılılar abime de bazen çok ağır laflar Söyler ama o Karşılık vermez bende tutamıyorum çenemi birazda ondan oluyor

Sağolun ama ona sorsanız o böyle yapmaz. Ben nankörümdür küçükken hep hasta olurmuşum hep peşimden koşmuş
kendimden ornek vereyim o zmn abim var ve annemin abimi daha cok sevdigini dusunmustum cocuklarim olana kadar, benim butun karnelerim taktirlidir orta2 yi abim sinifta kaldigi icin beraber okumusuzdur annem calistigindan boynuma evin anahtarini asar ben okuluma gider eve gelirim dersimi yaparim yani aileme hicbi yukum yoktur, abim okuldan kacar,cebine fazla fazla para konmasina ragmen hirsizlik yapar, haşariliklarindan kolunu bacagini kirar devamli basini belaya sokan bi cocukluk gecirmistir , o zmnlarda psikologa dahi goturmustur babam.Annemin abime duskun olmasini onu hep kaybedecek olma duygusunun agir basmasina ve bu duyguyu devamli yasamasina bagladim yillar sonra dusundugumde ha bunu anne oldugumda anladim iki yavrumunda sevgisi sinirsiz ve esittir ama endiselerim onlarin huylari karakterlerine gore birine daha disiplinli davranmak zorunda kalabiliyorum daha kuralci olurken digerini ozgur birakabiliyorum , birine kizarken digerini savunabilirim yerde degistirir duruma ve onlarin huylarina gore ...

Zaten eskiden çok Atılgan birisiydin yavaş yavaş sessiz birisi oluyorum acaba ikiyüzlü derler mi vs çünkü annem hep böyle diyor aslında olabilir babamın akrabalarıyla eskiden kavga vs olmuş şimdi de babamla bi gün iyiler bi gün kötü olan bize oluyor hırsını da benden çıkartıyor ve babamı da görseniz dışarıda melek evde öyle değil ama zaten çok korkuyorum öyle biriyle evlenmekten
Canim sen stres topu degilsin ki tum sinirini senden cikarsin:KK20:babanla anlasamiyorsa neden ayrilmiyor peki boyle huzursuz bir ortamda kalacagina ayrilsalar babanla yasarsin belki o sana iyi davraniyordur umarim.

Bazlari cidden anne olamiyor....hayir ne tur algilari kapali ki
boyleler anlamiyorum...benim ki de bir cins....
daha demin aradi konustuk
bogazim cok kotu kuru oksuruk ve batma var gogsumde her oksurdugumde ....usuttum iyice bogazi ...bunu anlatiyorum kadina....ne dese begenirsin?!
Gecen kadinin biri hamile olup bundan öldü dedi :)
Gulermisin aglarmisin :D

kendimden ornek vereyim o zmn abim var ve annemin abimi daha cok sevdigini dusunmustum cocuklarim olana kadar, benim butun karnelerim taktirlidir orta2 yi abim sinifta kaldigi icin beraber okumusuzdur annem calistigindan boynuma evin anahtarini asar ben okuluma gider eve gelirim dersimi yaparim yani aileme hicbi yukum yoktur, abim okuldan kacar,cebine fazla fazla para konmasina ragmen hirsizlik yapar, haşariliklarindan kolunu bacagini kirar devamli basini belaya sokan bi cocukluk gecirmistir , o zmnlarda psikologa dahi goturmustur babam.Annemin abime duskun olmasini onu hep kaybedecek olma duygusunun agir basmasina ve bu duyguyu devamli yasamasina bagladim yillar sonra dusundugumde ha bunu anne oldugumda anladim iki yavrumunda sevgisi sinirsiz ve esittir ama endiselerim onlarin huylari karakterlerine gore birine daha disiplinli davranmak zorunda kalabiliyorum daha kuralci olurken digerini ozgur birakabiliyorum , birine kizarken digerini savunabilirim yerde degistirir duruma ve onlarin huylarina gore ...
Yani benim öbür Kardeşlerimde benim gibidir Allah'a şükür hep parmakla gösterilen bireyler oldular yani evet BÜYÜKLER hep ezilirler annelerin cahilliklerine gelir vs ama şuan öyle değil hep böyle kötü MÜ hayır değil oturup saatlerce konuştuğumuz olur ama bunlar sonradan Başıma kakılır ben buna üzülüyorum. Ve en ufak olayda bile ton nefretini kusmasına

Canim sen stres topu degilsin ki tum sinirini senden cikarsin:KK20:babanla anlasamiyorsa neden ayrilmiyor peki boyle huzursuz bir ortamda kalacagina ayrilsalar babanla yasarsin belki o sana iyi davraniyordur umarim.
Babam daha iyi evet yani annemin kızmasına hiç izin vermez evdeyse 4 çocukla kolay mı be ablam ben gittim avukata 4 çocuk var kaç Yaşına Gelmişler hakim boşamaz dedi

Bazlari cidden anne olamiyor....hayir ne tur algilari kapali ki
boyleler anlamiyorum...benim ki de bir cins....
daha demin aradi konustuk
bogazim cok kotu kuru oksuruk ve batma var gogsumde her oksurdugumde ....usuttum iyice bogazi ...bunu anlatiyorum kadina....ne dese begenirsin?!
Gecen kadinin biri hamile olup bundan öldü dedi :)
Gulermisin aglarmisin :KK70:
Ya neden böyleler bilmiyorum ya bende ilerde bana böyle yapmasından korkuyorum cidden ya

Back
X