Tabi ki önce hayırlısını diliyorum allahtan ve başka bir arkadaşa da cevap verdim allah korusun çocuk sahibi olamayabilirim bile neyin garantisi var ki?
Ama en azından geleceğe yönelik planlar yapsın istiyorum benimle.
Ya da uzun bir süre değil de kısa bir süre versin. Ona göre en az 5-6 yıl.
Çok iyi bir insan kendisi ondan şüphem yok ama tabi kimseye yüzde yüz güven olmaz çok emin olmamak lazım.
Kendimden örnek vereyim sana.
1) 20 li yaşların başında bı evlik yaptım. 2 ayda ailemin yanına döndüm. Hayatımın en zor zamanlariydi.
2) uzun yıllar evlenmedim. 33 yaşında evlendim. Çok severek hemde.
3) çocuk sahibi olmak için 2 operasyon geçirdim. İlkinde ölümden döndüm aylarca iyileşmedim.
4) ikinci kez herşeyi göze alarak ameliyat oldum. Bilmediğimiz neler neler alındı benden.
5) iki kez
tüp bebek denedik.
6) doğal yolla 36 yaşında Allah'ın izniyle hamile kaldım.
7) normal gebelerden %700 ölüm riskim sadece bir sorundan dolayı fazla ki bende bı çok sorun var. Hamileliğimde hayatım boyunca sürecek gen, damar sorunlarımı öğrendim şok geçirdim.
8) vücudumda iğne yapacak yer bulamıyorum. Artık sinirlerim bozuldu o derece. Dakikalarca iğne yapacak yer arıyorum.
9) hamileliğimde sorunlarına sorunlar eklendi.
10) şu an o kadar ağrılarım var ki. Biraz önce hüngür hüngür ağladım.
11) doğumum riskli her doktor yapmıyor.
Erkek arkadaşın hayata bakış açını etkiliyorsa ayrıl, bir başkası çıkar karşına hemen evlenirsin.
Fakat unutma kaderin üstünde bir kader var. Ve bizi hangi sınavlarla sınayacak bilemeyiz.