Bu yaşta ne siniri bu böyle

Angrybird12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2017
9
5
1
29
herkese iyi akş amlar. 22 yaşındayım. yaşıma göre çok sinirliymişim gibi hissediyorum. durup dururken ortada bir şey yokken herhangi bir şeye sinirlenebiliyorum. birden her şey gözüme batmaya başlıyor ve çok sık oluyor bu. hiçbir şeye tahammülüm kalmamış gibi. kendimi bildim bileli bu böyle. normal zamanlarda sakin, sessiz, rahat, uyumlu bir insanımdır halbuki. önceden ergenliktendir derdim de yaş oldu 22 insanlar benim yaşımda çocuk büyütüyor bense bazen çok sevdiğim çocuk sesi duyduğum zaman deliriyorum, sinirleniyorum. sizce karakterim böyleymiş deyip geçiştirmeli miyim yoksa bir psikolog/psikiyatriste danışmalı mıyım? sanki içimde iki tane ben varmış gibi beni çok rahatsız ediyor gerçekten

Küçükken geçirilen bazi önemli hastaliklardan geriye böyle sinirlilik kalabiliyor. Sizin de belki oyledir
emmediğim için küçükken çok hasta olurmuşum doktorlar da bol bol verirlerdi tabi antibiyotiği, fitili. onun dışında bildiğim kadarıyla su çiçeği ve kızamık oldum aynı sene içerisinde. bunların böyle büyük bir etki bırakabileceğini bilmiyorum ama?

İlk önce gidip kan değerlerine baktırıyorsun. Bazı vitamin eksiklikleri aşırı sinir stres yapar. Folik asit gibi..
Sonra gerekirse ilaç kullanıp psikolojik yardım al.
Malesef çağımızın hastalığı tahammülsüzlük. Bir araştırmaya göre 1950 li yılların rehabilite edilecek derecedeki psikolojisi, şu anda 13 14 yaşındaki çocuklarda görülüyor.

test yaptırmıştım normaldi hepsi. benim çok başka bir boyutta ama keşke herkes kadar olsa. mesela bir gün gülerek tepki verdiğim şeye birkaç saat sonra aşırı sinirli bir şekilde tepki verebiliyorum. ruh halim çok dengesiz. hem çok sakin biriyim hem çok sinirli

Ben de çok bilmiyorum şimdi bişey diyemem kızamık ve su çiçeği değil ondan eminim onu herkes geçiriyor çünkü :)

Aa ben de sizin gibiymişim. Hastalıklar, penisilin iğneleri.. Benim de sinirli yapım var durduk yere atarlanırım. İlgisi var mı acaba

Kız
Kız antibiyogi hatirliyosun anlarimda fitili nasıl hatirliyon onu bebekken verirler

evet hem aile hekimi hem de kadın doğum uzmanı bakmıştı
Anladim, belki donemseldir belki de huyunuz boyledir, zamanla buyudukce kendinizi torpulemeyi ogrenirsiniz. Ben de lisede fenaydim unide gecti. Sonra zaten calisma hayatinda patronlar oyle guzel torpuluyor ki insani sinir falan kalmiyor hahaha

Anladim, belki donemseldir belki de huyunuz boyledir, zamanla buyudukce kendinizi torpulemeyi ogrenirsiniz. Ben de lisede fenaydim unide gecti. Sonra zaten calisma hayatinda patronlar oyle guzel torpuluyor ki insani sinir falan kalmiyor hahaha
benim neredeyse üni biticek hala böyleyim umarım törpülenir bir şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…