Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Korkunun ecele faydası yok ben bu yüksek tansiyon yüzünden çocuğumu kaybettim neyi takıyorsun kafana psikolojik te olabilir tabiGittim yok normal tansiyonum hep holtere görede psikoloğada gidiyorum psikiyatriyede ama önüne geçemiyorum psikolojik diyolar zarar vermez diyo dokot ama ben çok korkuyorum
Başıb sağolsun canım Allah sabır versin. Nasıl kaybettin? Benim de psikolojik yükseliyor bebeğime bişey olacak diye korkuyorumKorkunun ecele faydası yok ben bu yüksek tansiyon yüzünden çocuğumu kaybettim neyi takıyorsun kafana psikolojik te olabilir tabi
Kaça kaç peki önemli olan buTabiki var ama gitmediğim doktor kalmadı yinede tansiyonum çıkıyor psikoloğa ve psikiyatriyede gidiyorum yinede düzelmedi![]()
30+4 günlük iken aniden yükselfi tansiyonum 17/18lere ilaç almama rağmen yükseldi bir anda ksn pıhtılaşması oldu böbrekler hasar gördü erken doğuma alındım iki gün yoğun bakıma alındım ben yoğun bakımdan çıktım bebeğim küvezden çıkamadı bendeki tansiyon onu çok etkilemiş böbrekleri karaciğeri hasar almışBaşıb sağolsun canım Allah sabır versin. Nasıl kaybettin? Benim de psikolojik yükseliyor bebeğime bişey olacak diye korkuyorum
Allah sabırlar versin canım ne desek boş. Rabbim yardımcın olsun. Senin için dua edicem30+4 günlük iken aniden yükselfi tansiyonum 17/18lere ilaç almama rağmen yükseldi bir anda ksn pıhtılaşması oldu böbrekler hasar gördü erken doğuma alındım iki gün yoğun bakıma alındım ben yoğun bakımdan çıktım bebeğim küvezden çıkamadı bendeki tansiyon onu çok etkilemiş böbrekleri karaciğeri hasar almış
Sağlıkla alırsın inşallah kucağına bebeğiniAllah sabırlar versin canım ne desek boş. Rabbim yardımcın olsun. Senin için dua edicem
Aynı şey bende de var ya ne yaptınız çok fena oluyorum hiç ölçemşyorımGenel olarak stresli bi insanım stres yapınca çıkıyo aklımda da hep çıkcak mı acaba düşüncesi
Bendede var bu korku,arada bi yuksek cikiyo panik oluyorum bu sefer daha yukseliyo,ustelik ben gebelik dusunuyorum,nasil olacak bilmiyorum bu durumdaAynı şey bende de var ya ne yaptınız çok fena oluyorum hiç ölçemşyorım