Bu yaşta tansiyon mu olur

Asyamege

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2019
371
235
53
Kızlar 22 yaşındayım bikaç kere tansiyonum çıktı şimdi aklımda hep o var çıkcak mı yine diye ve tabiki çıkıyo doktora da gittim tansiyon hastası değilsin dedi ne yapmam gerekiyo sürekli tansiyonum çıkıyor

Tabiki var ama gitmediğim doktor kalmadı yinede tansiyonum çıkıyor psikoloğa ve psikiyatriyede gidiyorum yinede düzelmedi 😣

Genel olarak stresli bi insanım stres yapınca çıkıyo aklımda da hep çıkcak mı acaba düşüncesi

Holter taktırın 24saat boyunca ölçer ona göre işlem yapılır lütfen iyi bir doktora gidin ilerleyen zamanlarda böbreklerde sıkıntı olur

Gittim yok normal tansiyonum hep holtere görede psikoloğada gidiyorum psikiyatriyede ama önüne geçemiyorum psikolojik diyolar zarar vermez diyo dokot ama ben çok korkuyorum

Uyusuk bi yapin var mi ya da cok mu hareketlisin ben gunun 23 saatini uyuyarak gecrdgm zamanlarda 4.6 olurdu tansiyonum acaip duserdi yuksegini yasamadm ama tansiyon etkileniyormus cok harekt ya da hareketsizlkten

Önceden çok hareketliydim bu tansiyon çıktığından ver çöküşteyim hiçbir şey yapmak istemiyorum yatıyorum hep ama aklımda hep o olduğu için çıkıyor hiç yemek yemesemde çıkıyor

Gittim yok normal tansiyonum hep holtere görede psikoloğada gidiyorum psikiyatriyede ama önüne geçemiyorum psikolojik diyolar zarar vermez diyo dokot ama ben çok korkuyorum
Korkunun ecele faydası yok ben bu yüksek tansiyon yüzünden çocuğumu kaybettim neyi takıyorsun kafana psikolojik te olabilir tabi

Başıb sağolsun canım Allah sabır versin. Nasıl kaybettin? Benim de psikolojik yükseliyor bebeğime bişey olacak diye korkuyorum
30+4 günlük iken aniden yükselfi tansiyonum 17/18lere ilaç almama rağmen yükseldi bir anda ksn pıhtılaşması oldu böbrekler hasar gördü erken doğuma alındım iki gün yoğun bakıma alındım ben yoğun bakımdan çıktım bebeğim küvezden çıkamadı bendeki tansiyon onu çok etkilemiş böbrekleri karaciğeri hasar almış

30+4 günlük iken aniden yükselfi tansiyonum 17/18lere ilaç almama rağmen yükseldi bir anda ksn pıhtılaşması oldu böbrekler hasar gördü erken doğuma alındım iki gün yoğun bakıma alındım ben yoğun bakımdan çıktım bebeğim küvezden çıkamadı bendeki tansiyon onu çok etkilemiş böbrekleri karaciğeri hasar almış
Allah sabırlar versin canım ne desek boş. Rabbim yardımcın olsun. Senin için dua edicem

Back
X