Bu yaşta tansiyon mu olur

Bendede var bu korku,arada bi yuksek cikiyo panik oluyorum bu sefer daha yukseliyo,ustelik ben gebelik dusunuyorum,nasil olacak bilmiyorum bu durumda
Aynen ben de gebelik düşünüyorum ama ben hiç ölçemiyorum tansiyon aleti göremeye hatta bahsetmeye bile tahammül edemiyorum neden böyleyiz

Aynen ben de gebelik düşünüyorum ama ben hiç ölçemiyorum tansiyon aleti göremeye hatta bahsetmeye bile tahammül edemiyorum neden böyleyiz
Bende bi ara oyleydim hatta hala cok istemem olcmeyi,ben sunu dusunerek astim birazda olsa stres ve heyecan yapinca zaten tansiyon yukseliyo bu yuzden olcum sirasinda yuksek cikiyo diye dusundum,yani olcerken yuksek cikmasinin normsl olduguna inandirdum kendimi ve sonra sik sik olcunce dustugunu gordum,sizde bu yontemi deneseniz bi faydasi okur belki.bu arada yasiniz kac?

Bende bi ara oyleydim hatta hala cok istemem olcmeyi,ben sunu dusunerek astim birazda olsa stres ve heyecan yapinca zaten tansiyon yukseliyo bu yuzden olcum sirasinda yuksek cikiyo diye dusundum,yani olcerken yuksek cikmasinin normsl olduguna inandirdum kendimi ve sonra sik sik olcunce dustugunu gordum,sizde bu yontemi deneseniz bi faydasi okur belki.bu arada yasiniz kac?
Evet benim de aklıma geliyor bu yöntem aslında sağolun çok sevindim aştığınıza ben 37 yaşındayım bebiş yok ama siz

Bir de benim kalbim de çok hızlanıyor birkaç kere ekg ye girdim neler çektirdim insanlara o kablo gibi şeyleri bağlıyorlar ben hayır hayır diye kalkıyorum sanki o ekg sonucu çıksa ben öleceğim gibi geliyor

Yani bu tarz şeylerde hızlanıyor demek istedim ve insanlar anlamıyor bunda ne var falan diyorlar eşim bile yanımda zor durumda kalıyor ben hastaneye gidince herhangi bir tahlil vs çok abartılı yaşıyorum bu tarz şeyleri

Yani bu tarz şeylerde hızlanıyor demek istedim ve insanlar anlamıyor bunda ne var falan diyorlar eşim bile yanımda zor durumda kalıyor ben hastaneye gidince herhangi bir tahlil vs çok abartılı yaşıyorum bu tarz şeyleri
Bende yasiyorum buna benzer seyler,yaygin anksiyete bozuklugu bu,uzerine gitmekten baska yapicak bisey bulamadim ben,yoksaki zaman akip geciyo

Tansiyon yaşa bakmıyor artık. Doktor tansiyon yok diyorsa sinir stres her şey neden oluyor olabilir. Kendini biraz rahatlamaya çalışmanı tavsiye ederim. Aklına geldikçe başka şeyler düşünmeye çalış, zor biliyorum ama deneyebilirsin.

Back
X