• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu yastan sonra sana ben mi ogretecegim kv.

Gunaydin valla bu saatte sinirden uykum kacti. Konu Kv.
Kv ustumde oturuyo. Ama hic saat bilmiyo dun 11 olmus kapiyi alacakli gibi calip oturmaya geliyo. Yarim saat oturup gitti. 12 de geldigide oluyo. Haftanin 3 gunu nerdeyse boyle Kafasi nasil eserse kv genc yasli degilki maruz goriyim. 1 2 defa olsa neyse.herseyin icinde. evde iki kaynim var gorumce var.
Diger turlu kv cok iyi Allah razi olsun diyebilicegim sekilde. Ama boyle seyleri dusenmuyo mu dusunmek mi istemiyo bilmiyorum. 5 senedir bu sekilde dedim susiyim anlar her seyi iyi bunada susiyim dedim ama yok. Sabrim tasti artik.
Ne onerirsiniz nasil yapiyimda gelmesin. Konusamam yanlis anlar
Normalde anlayışlı ve iyi biriyse misal 12 demi geldi uyu sende uyan ve aç nie geç açtın derse uyuyordum anne diyin öyle düzelir bu durum bence en mantiklisi boyle

Yapmayin yahu bu kadar iyi niyet cok fazla degil mi?
Kadin bornozla bile cikmis hala anlamamis,bariz bilerek yapiyor.

Kiymetli cocugunuu aksam gorebilir,gece 11 12 de degil.
Ama kıymetli çocuğu geç geliyor ve akşam yemek yedikten sonra rahat rahat görmek istiyorda olabilir.
Neyse neticede yaşayan bilir.
BUnun birtek çaresi kırmadan konuşmak.
Annecim biz erken yatıyoruz,seni daha erken saatlerde bekleriz gibi....

Dogru soyluyorsun.anlamasi gerekir ama yok malesef esimi konusturucam
Valla benimkide iyi ama illa bazen sabrimin tastigi konular cikiyo kocami konusturuyom bende ama napsan ayni buzamana kadar neyse bu saatten sonrada ayni olur sen konustursan bilmyom degisirmi 7 si 70 i hesabi yani.dene bakalm de de kendin dinle olyo.Allah herkesi karosindan yana cikan koca versin insallah

Kayınvalidenin saatini az çok biliyorsunuz, tam gelme saatlerinde eşinize işve cilve yapın, bir iki kere işi yarım kalsın da ondan sonra anne mi tanır. Kendisi konuşur, anne gelme diye.

Yaptim geldi ben odadaydim kapi tam kapali degildi kapiyi carptim.anlasin die. Gecen geldi odadan cikmadim. Bikere birnozla salona daldim gece 12 de gelmis banyodaydim bilerek yaptim esime gelmiyomusun dedim aa anne burdamiydin dedim . Anlamafd hala devam ediyor
bu olaydan sonrada geldiyse zaten siz evinizde bir oda açın ona.Kadın ne değişik herşeyin içinde olmaktan hiç rahatsız olmuyor ayıptır ya herkesin özeli var

kapıyı açmayın uzaktan gelmiyorya çıkar yukarı tekrar.
uyuyoruz o saatte anne diceksiniz.bir kaç kez kapıda kalırsa daha gelmez :KK55: artık erken uyuyorsunuz alışkanlıklar değişebilir:halay:

Back
X