• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu yastan sonra sana ben mi ogretecegim kv.

İlk cicim aylarında söylenmeliydi müsait değiliz demek :) herkes anlayış gösterir buna alışırdı..5 yıldır batmadı da şimdi mi batıyor diyecek eşiniz..

Kv, "burası oğlumun evi istediğim saatte gelirim" diyenlerden olmalı.
Ilk aylarda cok yapmadi 1 2 yapti ses etmedim aliskanlik yapti. Bana kizi gibi davraniyor o derece bi kadin . Bunlar yuzune sustum kslp kirmak istemedim. Ama sinirlerim harap oldu

Kv iyi bir insan diyorsunuz o zaman kırmadan halledin . Geldiğinde ışıklar kapalı uykulu bir şekilde açın kapıyı uyuyoruz anne diyin gider zaten bir kaç kere tekrarlayın bir iki kere de eşiniz açsın uyuyoruz diye .

Kapıyı yarı çığlak aç.
Ay annecim işimiz vardı da de. Belki utanır bir daha gelmez o saatte :işsiz:

Yaptim geldi ben odadaydim kapi tam kapali degildi kapiyi carptim.anlasin die. Gecen geldi odadan cikmadim. Bikere birnozla salona daldim gece 12 de gelmis banyodaydim bilerek yaptim esime gelmiyomusun dedim aa anne burdamiydin dedim . Anlamafd hala devam ediyor

Bunları nasıl düşünemiyor?
Kocası yok mu?
Kapıyı açmayınca tekrar aramak,geldim açmadınız demek filan...
Kasıtlı yapıyor gibi.
Ama çok da iyi kadın diyorsunuz.
Ben yine de bu kadar iyi ise düşünceli olmasını beklerim.
Medeni insan gibi 8 de filan gelsin.
Ne halt yemeye geliyormuş 11 de.
Eşiniz uyarsın kesinlikle.
Direkt söylemeden anlamayacak gibi.
Hatta siz bile uyarabilirsiniz.
Bu uyarı ile size karşı kötü olacaksa varsın olsun.
Kendisi iyi bir kadın diye yaptığı her şey hoş görülemez,saman altından su yürütüyor besbelli işte.

iyi bi insansa belki düşünemiyodur, kibarca söyleyin. devam ederse ozaman kasıtlı yapıyodur. evdekilerdemi uyarmıyo acaba bu saatte gidilmez diye, en azından ev halkını toplayıp gelmiyomuş :KK45:

ben olsam sırf inadımdan ve anlaması adına
uykum gelmş gibi yatar o anlayana kadar her gece 10 da yataga girerim.

zil çalınca da uykudan uyanmıs korkmus numarası yaparım
ya da kısacık şortla açarım kapıyı
anne uyuyordum önemli birsey mi oldu korktum saat de geç oldu falan derim

:) okadar cok acmadim ki yukari cikip telefonla oglunu arayip geldim duymadiniz dedi. Ve bunu yapan insan cahil bi insan degil. Inadina yapiyo gibi geliyo bazen

Bu kadar iyi diye bahsettiğiniz bir KV neden inadınıza yapsın ALLAH aşkına.
Sizde o sevgiyi saygıyı görüyordur.
Yani haftada 3 kere yarım saatliğine geliyor diye
KAPI AÇMAMAK bana göre çok ayıp birşey yapmayın bunu.
Hepimizin evladı var biraz EMPATİ.
Konuşularak halledilebilecek bir şey diye düşünüyorum.

Sizde saat 8 yada 9 gibi kv cagirin anne cay iciyoruz hadi sende gel diye

Böylelikle 11 12 gibi gelmez belki :)

Yaptim geldi ben odadaydim kapi tam kapali degildi kapiyi carptim.anlasin die. Gecen geldi odadan cikmadim. Bikere birnozla salona daldim gece 12 de gelmis banyodaydim bilerek yaptim esime gelmiyomusun dedim aa anne burdamiydin dedim . Anlamafd hala devam ediyor
Ay yok artık. Kadın arsızlıkta Nirvanaya ulaşmış pes.

Konusamam yanlis anlar
Hipnoz yap :KK53:

Erken kalkan yol alır ..Kadın sana iyilik yapıyor anlamıyorsun :)

Ayrıca , bu saatlerde hala uyuyor olduğum dan benim için biraz zor oluyor ,şu saatte gelseniz nasıl olur ,falan de ..kırılacak birşey yok ..neyse o . .arkasından konuşmana daha çok kırılır bence ..

Merhaba canım sen yat kalk dua et haline. Bkv. İle beraber yaşıyorum hemde ne zorlu. Sizce kiraya çıksam asgari ucret bir çocuk gecinebebilirmiyim

kız bacım sen herşeyi denemişsin
tek çare kocan konuşacak yada kapıyı açmayacaksınız ,

çok çalarsa çıplak halde kapıyı yarım açın müsait değiliz deyin

Ilk aylarda cok yapmadi 1 2 yapti ses etmedim aliskanlik yapti. Bana kizi gibi davraniyor o derece bi kadin . Bunlar yuzune sustum kslp kirmak istemedim. Ama sinirlerim harap oldu
En iyi kv nin bile icinde yumruk kadar kötülüğü olurmus dusunce yok kasitli yapyo inssn olan utanir anlar yani

Anne tam yatmak üzereydik, annecim daha uyuyorum, anne müsait değilim, anne duşa giriyorum. vs.
Bi kaç defa böyle yap ayağını çeker bence

Çaktırmadan söyle canım alttan alttan . Gece mi geldi mesela AA bende tam duşa giriyodum anne kusura bakma de kapat yada geçsin Tek başına otursn

Bir akşam gecelikle açın kapıyı ama böyle seksi bir şey olsun. Kusura bakmayın hiç müsait değilim deyin. Daha da içeri girerse ben odadayım diye odaya çekilin oturur oturur gider.

Back
X