• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu yastan sonra sana ben mi ogretecegim kv.

Anne tam yatmak üzereydik, annecim daha uyuyorum, anne müsait değilim, anne duşa giriyorum. vs.
Bi kaç defa böyle yap ayağını çeker bence
Malesef kapiya geldikten sobra bunlari soylemem imkansiz esimle kotu olurum.kac kere dustayfim geldiginde ama hic utanip sıkılmadi.bi caresini bulucam
 
Çaktırmadan söyle canım alttan alttan . Gece mi geldi mesela AA bende tam duşa giriyodum anne kusura bakma de kapat yada geçsin Tek başına otursn

Sen rahatina bak der gecer oturur. Zaten ters davransam bi daha duzelmemek uzere bozulur. Bundan kirktum. Esime soyleticem
 
Bir akşam gecelikle açın kapıyı ama böyle seksi bir şey olsun. Kusura bakmayın hiç müsait değilim deyin. Daha da içeri girerse ben odadayım diye odaya çekilin oturur oturur gider.
Esime boyle yapicam karisma dedim olmaz sacmalama dedi.onunlada kotu olmak istemem. Sagolun
 
Bunca zaman sonra ciddi bir uyarı konuşması yapılırsa kadın kırılır. Bence bir iki defa erken yatın geldiğinde uykudan yarı uyanık halde kapıyı açın anne uyumuştuk bir an kapı çalınca korktum falan deyin içeri girmez zaten. Bir iki kez de sizi müsait olmadığınız bir zamanda yakalamış gibi yapın üzerinizde ince gecelik falan :) Anne kız gibiymişsiniz ve kadın çok iyiymiş madem ertesi gün anne bizi fena yakaladın oğlun utandı bir dahaki sefere öyle geç gelme ya da haber ver deyin gülerek şakayla karışık anlar sanırım...

Buna benzer seyler denedim.dedigim gibi anlamiyor. Anlasa zaten gelinmeyecegini bilir. Esime siyleticem.sagolun
 
Neyse birisi kayın validesi için iyidir dedi ya ölsem de gam yemem artık.

Size önerim onun gelebileceğini tahmin ettiğiniz akşamlar saat sekiz bucuk gibi kocanı da alıp sen çık kayın validene. Saat 9 -10 olunca esnemeye başlayın. Aaa deyin hep erkenden uykum geliyor, haydi hayatım gidelim diyerek kalkın. Bir kaç sefer tekrarlayın bu ziyaretleri. O zaman 11 de gelmemesi gerektiğini kendisi anlayacaktır. Hiç konuşmaya gerek yok, onu kırmadan bu şekilde halledebilirsiniz.

Halam bizde kalmaya geldiğinde sofra hazırlarken daha kimse oturmadan oturur ve yemeye başlardı. Üstelik daha hazırlık bitmemişken. Bir gün erkek kardeşime, ben masayı hazırlarken halamdan önce masaya otur ve kimseyi beklemeden yemeye başla dedim. Öyle yaptı kardeşim. Bende ya sofra hazır olmadan neden oturuyorsun, ne anlamı kaldı beraber yemek yemenin, beklesene herkesi diye yalandan kızdım ona. Bu şekilde küçük bir tiyatro ile halamı huyundan vazgeçirdik. Sizde öyle küçük bir demo hazırlayabilirsiniz. Mesela kv geldiği zaman önceden anlaştığınız komşulardan birini ve o da gelsin sizde kv kulağına eğilip yatma saati gelmiş bu neden geldi şimdi deyin. Belki o şekil de de anlayabilir ama ilk verdiğim örnek daha iyi gibi.
Evet bu sekilde de halledebilirim sagolun
 
Ben başka bi ortamda komşu kv ve ben varken,çok denk gelen bi konu konuşuluyordu öyle geç saatte çok zaruri bi ihtiyaç yoksa kimsenin evine gidilmez,ısrarla gidilirse de bigün eşekten düşmüşe çevirirler adamı demiştim,kv bi daha gelmedi. Kendim hoşlanmadıgım durumu böylece çözmüstüm,kendi evleri gibi görüyorlar bence başkasının evi diye düşünmüyorlar
Evet ayni sekilde yukarisi neyse bizim evide o sekilde goruyor. Sevindim sizin adiniza
 
Arkadaslar hepinize tsk ederim. Bornoz olayini falan yaptim. Gectim odaya cikmadim.uyuyomus gibi yaptim. Geldiginde ustumu basimi duzelttigim oldu sanki yakalanmisim gibi.ama ayni tas ayni hamam. Yani hepsini yaptim.birtek konusmak kaldi onuda esime soyleyecegim. Sagolun
 
O saate kadar dizi izliyor dizisi bitince de sıkılıp size geliyor galiba.:KK70: Taşının bence, garanti çözüm.
 
Gunaydin valla bu saatte sinirden uykum kacti. Konu Kv.
Kv ustumde oturuyo. Ama hic saat bilmiyo dun 11 olmus kapiyi alacakli gibi calip oturmaya geliyo. Yarim saat oturup gitti. 12 de geldigide oluyo. Haftanin 3 gunu nerdeyse boyle Kafasi nasil eserse kv genc yasli degilki maruz goriyim. 1 2 defa olsa neyse.herseyin icinde. evde iki kaynim var gorumce var.
Diger turlu kv cok iyi Allah razi olsun diyebilicegim sekilde. Ama boyle seyleri dusenmuyo mu dusunmek mi istemiyo bilmiyorum. 5 senedir bu sekilde dedim susiyim anlar her seyi iyi bunada susiyim dedim ama yok. Sabrim tasti artik.
Ne onerirsiniz nasil yapiyimda gelmesin. Konusamam yanlis anlar
Kapıyı açarken üstünü başını toparlıyormuş gibi yap . Yanlış zamanda geldiğini anlasın . Aynı patavatsızlığa devam ederse konuş açık açık . Bu ne be ? Yol geçen hanı mı ev mi ?
 
Bir gün o gece geldiğinde siz odada olun eşiniz şortla açsın. Sanki sizin haberiniz yokmuş gibi onun olduğu odaya çok aşırı transparan bir gecelikle gidin. Bir daha böyle densizlik yapmaz eminim.

:KK70::KK70: benimde aklıma kapıyı gecelikle açması gelmişti anlar o zaman bir daha o saatte uğramaz :KK70:
 
Normalde okadar iyi ki. Elimi kolumu bagladi bu yuzden baska bi cozum aramak icin yazdim .tsk ederim

Allahim yaa, bu mu dur sorununuz. gelsin ne var bunda.. Erkenden yatin ozaman.....
Allah razi olsun iyidir kadarina ; diyebiliyorsaniz baska derdiniz yoksa bumu dert mi olur yaaa......
Aile apartmaninda boyle seyleri olabilecekleri hiccccccc akliniza gelmedimi...
Dua edin yaaa , kavga gurultu yok... KIMIlerinede rahat batiyor yaa...
 
Aynı durumdaydım.Anlayış denen birşey yoktu.Kendimi kasmaktan sinirden vertigo oldum.Daha da gemileri yaktım.Şimdi kötü oldum ama psikolojim düzelmeye başladı.
Bazı insanlar iyi niyeti kesinlikle haketmiyor.Büyüktür yaşlıdır deyip susuyorsun ama kendini kurtaramıyorsun.Keşke rahatsız etmeyeyim diyen dikkat eden biri olsaydı.O zaman bütün iyi niyetimi devam ettirirdim.Ama yok .Oğlumun evi deyip her türlü hakkı kendinde gören bir anne saygıyı haketmiyor.
Güzelce konuş anlayışla karşılar bence.Benim ki ondan bile anlamadı.İstemediğin şeyler için kendini yıpratma.
 
Back
X