- 20 Mart 2015
- 360
- 157
- 73
En iyi kv nin bile icinde yumruk kadar kötülüğü olurmus dusunce yok kasitli yapyo inssn olan utanir anlar yani
Dogru soyluyorsun.anlamasi gerekir ama yok malesef esimi konusturucam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En iyi kv nin bile icinde yumruk kadar kötülüğü olurmus dusunce yok kasitli yapyo inssn olan utanir anlar yani
Malesef kapiya geldikten sobra bunlari soylemem imkansiz esimle kotu olurum.kac kere dustayfim geldiginde ama hic utanip sıkılmadi.bi caresini bulucamAnne tam yatmak üzereydik, annecim daha uyuyorum, anne müsait değilim, anne duşa giriyorum. vs.
Bi kaç defa böyle yap ayağını çeker bence
Maruz gordukce sapıttı zaten. Hani birine iyilikten dolayi gebe kalirsiniz ya benimkide o hesap. Yolunu bulucam amaMadem bu kadar iyi mazur görün sizde
Çaktırmadan söyle canım alttan alttan . Gece mi geldi mesela AA bende tam duşa giriyodum anne kusura bakma de kapat yada geçsin Tek başına otursn
Esime boyle yapicam karisma dedim olmaz sacmalama dedi.onunlada kotu olmak istemem. SagolunBir akşam gecelikle açın kapıyı ama böyle seksi bir şey olsun. Kusura bakmayın hiç müsait değilim deyin. Daha da içeri girerse ben odadayım diye odaya çekilin oturur oturur gider.
Yapmayin yahu bu kadar iyi niyet cok fazla degil mi?
Kadin bornozla bile cikmis hala anlamamis,bariz bilerek yapiyor.
Kiymetli cocugunuu aksam gorebilir,gece 11 12 de degil.
Bunca zaman sonra ciddi bir uyarı konuşması yapılırsa kadın kırılır. Bence bir iki defa erken yatın geldiğinde uykudan yarı uyanık halde kapıyı açın anne uyumuştuk bir an kapı çalınca korktum falan deyin içeri girmez zaten. Bir iki kez de sizi müsait olmadığınız bir zamanda yakalamış gibi yapın üzerinizde ince gecelik falan :) Anne kız gibiymişsiniz ve kadın çok iyiymiş madem ertesi gün anne bizi fena yakaladın oğlun utandı bir dahaki sefere öyle geç gelme ya da haber ver deyin gülerek şakayla karışık anlar sanırım...
Evet bu sekilde de halledebilirim sagolunNeyse birisi kayın validesi için iyidir dedi ya ölsem de gam yemem artık.
Size önerim onun gelebileceğini tahmin ettiğiniz akşamlar saat sekiz bucuk gibi kocanı da alıp sen çık kayın validene. Saat 9 -10 olunca esnemeye başlayın. Aaa deyin hep erkenden uykum geliyor, haydi hayatım gidelim diyerek kalkın. Bir kaç sefer tekrarlayın bu ziyaretleri. O zaman 11 de gelmemesi gerektiğini kendisi anlayacaktır. Hiç konuşmaya gerek yok, onu kırmadan bu şekilde halledebilirsiniz.
Halam bizde kalmaya geldiğinde sofra hazırlarken daha kimse oturmadan oturur ve yemeye başlardı. Üstelik daha hazırlık bitmemişken. Bir gün erkek kardeşime, ben masayı hazırlarken halamdan önce masaya otur ve kimseyi beklemeden yemeye başla dedim. Öyle yaptı kardeşim. Bende ya sofra hazır olmadan neden oturuyorsun, ne anlamı kaldı beraber yemek yemenin, beklesene herkesi diye yalandan kızdım ona. Bu şekilde küçük bir tiyatro ile halamı huyundan vazgeçirdik. Sizde öyle küçük bir demo hazırlayabilirsiniz. Mesela kv geldiği zaman önceden anlaştığınız komşulardan birini ve o da gelsin sizde kv kulağına eğilip yatma saati gelmiş bu neden geldi şimdi deyin. Belki o şekil de de anlayabilir ama ilk verdiğim örnek daha iyi gibi.
Evet ayni sekilde yukarisi neyse bizim evide o sekilde goruyor. Sevindim sizin adinizaBen başka bi ortamda komşu kv ve ben varken,çok denk gelen bi konu konuşuluyordu öyle geç saatte çok zaruri bi ihtiyaç yoksa kimsenin evine gidilmez,ısrarla gidilirse de bigün eşekten düşmüşe çevirirler adamı demiştim,kv bi daha gelmedi. Kendim hoşlanmadıgım durumu böylece çözmüstüm,kendi evleri gibi görüyorlar bence başkasının evi diye düşünmüyorlar
O zaman haketmiş içiniz rahat olsun, eşiniz söylesinBuna benzer seyler denedim.dedigim gibi anlamiyor. Anlasa zaten gelinmeyecegini bilir. Esime siyleticem.sagolun
Kapıyı açarken üstünü başını toparlıyormuş gibi yap . Yanlış zamanda geldiğini anlasın . Aynı patavatsızlığa devam ederse konuş açık açık . Bu ne be ? Yol geçen hanı mı ev mi ?Gunaydin valla bu saatte sinirden uykum kacti. Konu Kv.
Kv ustumde oturuyo. Ama hic saat bilmiyo dun 11 olmus kapiyi alacakli gibi calip oturmaya geliyo. Yarim saat oturup gitti. 12 de geldigide oluyo. Haftanin 3 gunu nerdeyse boyle Kafasi nasil eserse kv genc yasli degilki maruz goriyim. 1 2 defa olsa neyse.herseyin icinde. evde iki kaynim var gorumce var.
Diger turlu kv cok iyi Allah razi olsun diyebilicegim sekilde. Ama boyle seyleri dusenmuyo mu dusunmek mi istemiyo bilmiyorum. 5 senedir bu sekilde dedim susiyim anlar her seyi iyi bunada susiyim dedim ama yok. Sabrim tasti artik.
Ne onerirsiniz nasil yapiyimda gelmesin. Konusamam yanlis anlar
iyise iyi hanfendi . öl demediniz anne 12 de 11 de gelme yatacaz uykumuz var bas basa olacaz deNormalde okadar iyi ki. Elimi kolumu bagladi bu yuzden baska bi cozum aramak icin yazdim .tsk ederim
Bir gün o gece geldiğinde siz odada olun eşiniz şortla açsın. Sanki sizin haberiniz yokmuş gibi onun olduğu odaya çok aşırı transparan bir gecelikle gidin. Bir daha böyle densizlik yapmaz eminim.
Normalde okadar iyi ki. Elimi kolumu bagladi bu yuzden baska bi cozum aramak icin yazdim .tsk ederim
Mazur görmek.
Bana kafasını dağıtmak için geliyor gibime geliyor siz de 11 e 12 e kadar uyunık kalmayın erken yatın bu sefer çocukları uyandırmayım der gelmezNormalde okadar iyi ki. Elimi kolumu bagladi bu yuzden baska bi cozum aramak icin yazdim .tsk ederim
Bir gün o gece geldiğinde siz odada olun eşiniz şortla açsın. Sanki sizin haberiniz yokmuş gibi onun olduğu odaya çok aşırı transparan bir gecelikle gidin. Bir daha böyle densizlik yapmaz eminim.