- 8 Kasım 2013
- 412
- 119
- 103
- Konu Sahibi 54LazKizi61
-
Selam Kizlar, Hatunlar öncelikle kendimi ve durumumu anlatayim 25yasindayim 2 cocuk annesiyim (5 yas ve 1.5 yas)
Evde Canım çok sıkılıyordu yani bayadir bi uğraş arıyordum kendime ben lise mezunuyum almanyada okudum şuan türkiyede evliyim alman vatandaşıyım bunuda belirtiyorum çünkü yabanci öğrenci alımı farklı oluyor galiba ünilere.
Demem oki dedimki kendi kendime boş işlerle uğraşıcağıma üniye gidim mesleğimi elime alim kimbilir belki öğretmen bile olurum
Demem oki sizce napayım bunca sene okul ortamından ayrıydım başaramam hiç bulaşmimmi?
Veya benim durumumda olan yabancı uyruklu ögrenci olanlar istedikleri üniye nasıl yazılıyor ?
Çok karışığım kızlar bi okuma hevesim geldiki anlatamam eski kitaplarımla pratik yapmaya başladım
Valla bizim sınıftakilerin en genci 25 yaşında düşünün. Hiç geç değil.Selam Kizlar, Hatunlar öncelikle kendimi ve durumumu anlatayim 25yasindayim 2 cocuk annesiyim (5 yas ve 1.5 yas)
Evde Canım çok sıkılıyordu yani bayadir bi uğraş arıyordum kendime ben lise mezunuyum almanyada okudum şuan türkiyede evliyim alman vatandaşıyım bunuda belirtiyorum çünkü yabanci öğrenci alımı farklı oluyor galiba ünilere.
Demem oki dedimki kendi kendime boş işlerle uğraşıcağıma üniye gidim mesleğimi elime alim kimbilir belki öğretmen bile olurum
Demem oki sizce napayım bunca sene okul ortamından ayrıydım başaramam hiç bulaşmimmi?
Veya benim durumumda olan yabancı uyruklu ögrenci olanlar istedikleri üniye nasıl yazılıyor ?
Çok karışığım kızlar bi okuma hevesim geldiki anlatamam eski kitaplarımla pratik yapmaya başladım
Selam Kizlar, Hatunlar öncelikle kendimi ve durumumu anlatayim 25yasindayim 2 cocuk annesiyim (5 yas ve 1.5 yas)
Kesinlikle okuyun altin bilezigi olmali bir bay ve bayanin yoksa kimse sen kimsin ki deyip karsinda bile konusturmuyor yeri gelince.Diplomaya bakar oldu hersey.45 yasindaki halam okuyor ilkokul mezunuydu simdi liseye gecti aciktan gerisini siz dusunun.. O bile artik agirima gidiyor diyerekten basladiSelam Kizlar, Hatunlar öncelikle kendimi ve durumumu anlatayim 25yasindayim 2 cocuk annesiyim (5 yas ve 1.5 yas)
Tabiki canim seve seve yardim ederim :)Yabanci dil okurdun belki. Almanca ögretmeni olursun. Ben de Almanyadayim . 26 yasindayim. Cocugum var. Burda tekrar okumak istiyorum. Master yapmak istiyorum. Sen türkce biliyorsun. Almanca cocukken ögrenmek ayricaliktir degerlendir. Benim almanca bir konum var. Bayadir paylasim yapamadim. Arada etiketlesem yardim eder misin? Yani gerek olursa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?