- 8 Kasım 2013
- 412
- 119
- 103
- Konu Sahibi 54LazKizi61
-
Okuma azmi olan insanlara bayılıyorum, bu yaştan sonra demişsiniz ama yaşınız daha çok genç, benim kardeşim bıraktığı üniversiteye 35 yaşından sonra geri döndü, 4 yıllık üniversiteyi bitirip 2. üniversitesine yazıldı, şimdi de onu okuyor, okumanın yaşı yok, meslek edinmek içinde geç kalmış değilsinizSelam Kizlar, Hatunlar öncelikle kendimi ve durumumu anlatayim 25yasindayim 2 cocuk annesiyim (5 yas ve 1.5 yas)
Evde Canım çok sıkılıyordu yani bayadir bi uğraş arıyordum kendime ben lise mezunuyum almanyada okudum şuan türkiyede evliyim alman vatandaşıyım bunuda belirtiyorum çünkü yabanci öğrenci alımı farklı oluyor galiba ünilere.
Demem oki dedimki kendi kendime boş işlerle uğraşıcağıma üniye gidim mesleğimi elime alim kimbilir belki öğretmen bile olurum
Demem oki sizce napayım bunca sene okul ortamından ayrıydım başaramam hiç bulaşmimmi?
Veya benim durumumda olan yabancı uyruklu ögrenci olanlar istedikleri üniye nasıl yazılıyor ?
Çok karışığım kızlar bi okuma hevesim geldiki anlatamam eski kitaplarımla pratik yapmaya başladım
Aslinda istanbul yosu kacirdin baska universiteler de yapiyor bazilari cogunu kabul ediyor ama sitesinden incelemek lazim. Sinava universitede giriyorsun mesela istanbulda acik ogretim bolumleri var onlara sinav gerekmiyor sadece lise diploman yeterli. Yok normal bolum istiyorum diyorsan gideceksin okula cocuklarina da bakici bulmak lazim ben de bu aralar bakici arayisindayimÇok teşekkür ederim. Buarada bi sorum daha olcak sonradan üniye başlayanlar dışardanmı okuyorlar yoksa üni ortamına tekrar giriyorlarmı?
İki çocugum var ama biri kreşe gidiyor küçüğünede eşim ben bakarım dıyor sen yeterki okumak istiyorsan oku dıyor.
Bide yös sınavına gitmek istediğim ünidemi giriyorum yoksa bi ünide yapılıyor puanıyla istedim üniye yazılıyormuyum?
Bazı ünilerdr kaçırmışım bu senin sınavını ama kaçırmadıklarımda var hemen yazılcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?