Bu yaştan sonra üni'ye başliyabilirmiyim ?

Hepinize cok cok tesekkür ediyorum burda okuduklarimdan sonra hevesim iki kat artti arastirmaya basladim hatta bi sayfada gecmis döneme ait sinav kagidini buldum onu bi denicem yarin saglam kafayla
Kendimi bi test edim burdan
bilgi verenlere vermek isteyenlerede cok tşk ederim

Hala bu zamanda bu yastan sonra okul mu diye sormayin ne olur.Zaten icinizde gercekten o istek varsa kimseye sorma geregi duymaz, olumsuz soylemlere kulak tikar yolunuza bakarsiniz.

ben ogretmenlik okudum.bizim volum birincimiz evli 2 cocuklu ayni zamanda devlet memuru bir abla oldu.5 den sonra derslere giriyordu.ikinci ogretimdik.icinde ukde kalmis.amacini dereceyle bitirdi.

Mezuniyetime gelen annem;"bak o kadin hem calismis hem okumus hem cocuklu birinci olmus, sen ne yaptin niye derece almadin "diye soylenmisti mezuniyetimde:)

Ben: ona kpssde oncelik vermeyecekler anne.ben azcik gezdim.sonucta kpss gibi bi engelimiz vardi.kasmaya gerek yoktu:)

Gerisini siz dusunun.belki feyz olur

Okuma azmi olan insanlara bayılıyorum, bu yaştan sonra demişsiniz ama yaşınız daha çok genç, benim kardeşim bıraktığı üniversiteye 35 yaşından sonra geri döndü, 4 yıllık üniversiteyi bitirip 2. üniversitesine yazıldı, şimdi de onu okuyor, okumanın yaşı yok, meslek edinmek içinde geç kalmış değilsiniz

Çok teşekkür ederim. Buarada bi sorum daha olcak sonradan üniye başlayanlar dışardanmı okuyorlar yoksa üni ortamına tekrar giriyorlarmı?
İki çocugum var ama biri kreşe gidiyor küçüğünede eşim ben bakarım dıyor sen yeterki okumak istiyorsan oku dıyor.

Bide yös sınavına gitmek istediğim ünidemi giriyorum yoksa bi ünide yapılıyor puanıyla istedim üniye yazılıyormuyum?
Bazı ünilerdr kaçırmışım bu senin sınavını ama kaçırmadıklarımda var hemen yazılcam

Aslinda istanbul yosu kacirdin baska universiteler de yapiyor bazilari cogunu kabul ediyor ama sitesinden incelemek lazim. Sinava universitede giriyorsun mesela istanbulda acik ogretim bolumleri var onlara sinav gerekmiyor sadece lise diploman yeterli. Yok normal bolum istiyorum diyorsan gideceksin okula cocuklarina da bakici bulmak lazim ben de bu aralar bakici arayisindayim

40 yaşında sınava hazırlanıp tıp kazanmıs bir abi var bizim sınıfta. Hani afla falan gelmemis, düşünün hazırlanip sinava girmis ve kazanmıs. Mis gibi de okuyor valla.

25 yaş da cok genc üstelik. Ben okuldan 26 yaşında mezun olucam ordan hesap edin

Yabancı öğrenciyi bilmem ama ben 28 yaşındayım ve yarım kalan okulumu tamamlamak için 3. Sınıftan yeniden başladım. Bütün okul benden 10 yaş küçük.
Evliyim, çalışıyorum birde üstüne hamileyim
Ama sanırım bu dönem bazı derslerden devamsızlıktan kalıcam artık geçebildiğimi geçip kalanları doğumdan sonra asılıp vermeyi planlıyorum.

30 undan sonra 3 çocukla afla tıp fakültesine geri dönüp devam eden abla tanıyorum tabiki yapabilirsin

okumanın yaşı yoktur deyip klişeyi patlatayım :)) ama doğruya doğru... evet biraz zorlanabilirsiniz ama başarabilirsiniz de şimdiden başarılar :)

Benim iki kuzenim de yanlış bölüm seçtiler ve mesleklerini sevmedikleri için bebekleriyle beraber ikinci okullarını okudular. İkisi de öğretmen oldu çocukla kpssden atandı bile. Biri daha bir aylık bebeği varken sınava girip öğretmenlik kazandı, diğerinin çocuğu üç yaşındaydı kazandığında. Ve ikisi de otuz yaşındaydı bunu yaptığında sen bir de 25sin gençsin. üstelik bildiğim kadarıyla yabancı uyrukluların sınavı daha kolay, bizim kuzenler bildiğin ÖSS'den girdi kazandı.
Yapabilirsin bence

Kısa ve öz yazıyorum... Başarırsın lütfen amacını gerçekleştir... Okula uzun süre ara verdiğin için başta azıcık stressli olursun ama yarım dönemde geçer o stressin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…