- 12 Mayıs 2017
- 3.476
- 1.496
- 63
- 41
- Konu Sahibi Madamgonca
inşallah bıtırdığımı de yazarım :)Kimseyi ilgilendirmez herkes kendine baksın deseydin. Ne güzel tebrik ediyorum sizi, başarılı olursunuz inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah bıtırdığımı de yazarım :)Kimseyi ilgilendirmez herkes kendine baksın deseydin. Ne güzel tebrik ediyorum sizi, başarılı olursunuz inşallah
Bir akrabam 41 yaşında başladı ve iş yerinde terfi aldı okumanın yaşı olmazmerhaba arkadaslar,
sizlere danışmak istediğim bir konu var. bu yıl yüksek lisansa başladım ve akşam derslerim olduğu için işyerine kitaplarımla geldim. işyerinde insanlar hayırdır diye sordular (arkadaslar yani) bende durumu anlattım yüksek lisansa başladığımı. bana verdikleri tepki aynen şöyle oldu '' bu yaştan sonra !!! ''
(yasım 30 un birazcık üzerinde) ve moralim bozuldu motive edici sözlerinize ihtiyacım var galiba
![]()
Üniversite hocasıyım yaşım 34 benimle yaşıt lisans öğrencilerim avr hatta benden büyükler de var. Çok da takdir ediyorum. resmen kıskanmışlar sizi..merhaba arkadaslar,
sizlere danışmak istediğim bir konu var. bu yıl yüksek lisansa başladım ve akşam derslerim olduğu için işyerine kitaplarımla geldim. işyerinde insanlar hayırdır diye sordular (arkadaslar yani) bende durumu anlattım yüksek lisansa başladığımı. bana verdikleri tepki aynen şöyle oldu '' bu yaştan sonra !!! ''
(yasım 30 un birazcık üzerinde) ve moralim bozuldu motive edici sözlerinize ihtiyacım var galiba
![]()
yaşı fazla takıyorsun galiba''
(yasım 30 un birazcık üzerinde)
merhaba arkadaslar,
![]()
Eğitim yaşı olmaz. Ben okurken bir abla vardı. Elli beşli yaşlarda. Ortak derslerimiz vardı. Sosyoloji lisans okuyordu. Hem de hiç ders kaçırdığını da görmedim. Onlar kendi işlerine baksınlar.merhaba arkadaslar,
![]()
Hızla yok olsalar hatta..cahilsen öl sözü cok guzel yaBu yaşa kadar bu kafayla yaşamana ben bir şey diyor muyum? derdim ben olsam.
Bu tarz insanlar azalarak yok olsa keşke.