• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu yaştan sonra !!!

merhaba arkadaslar,

sizlere danışmak istediğim bir konu var. bu yıl yüksek lisansa başladım ve akşam derslerim olduğu için işyerine kitaplarımla geldim. işyerinde insanlar hayırdır diye sordular (arkadaslar yani) bende durumu anlattım yüksek lisansa başladığımı. bana verdikleri tepki aynen şöyle oldu '' bu yaştan sonra !!! ''
(yasım 30 un birazcık üzerinde :KK43: ) ve moralim bozuldu motive edici sözlerinize ihtiyacım var galiba :KK43:
Bir akrabam 41 yaşında başladı ve iş yerinde terfi aldı okumanın yaşı olmaz
İnsanların yapamadıkları özendikleri şeyleri kötülemesi çok komik geliyor bana

merhaba arkadaslar,

sizlere danışmak istediğim bir konu var. bu yıl yüksek lisansa başladım ve akşam derslerim olduğu için işyerine kitaplarımla geldim. işyerinde insanlar hayırdır diye sordular (arkadaslar yani) bende durumu anlattım yüksek lisansa başladığımı. bana verdikleri tepki aynen şöyle oldu '' bu yaştan sonra !!! ''
(yasım 30 un birazcık üzerinde :KK43: ) ve moralim bozuldu motive edici sözlerinize ihtiyacım var galiba :KK43:
Üniversite hocasıyım yaşım 34 benimle yaşıt lisans öğrencilerim avr hatta benden büyükler de var. Çok da takdir ediyorum. resmen kıskanmışlar sizi..

30 yasindan sonra mi basladinizzzz?! Tebrikk ederim. Cesaretiniz, azminiz, hedefleriniz ve hayalleriniz icin coook tebrik ederim umarim hepimize gecer enerjiniz

Bende bu sene açıköğretime başlamak istiyordum ama seneye kaldı benim yaşımda 32. Ama ben çevremden hiç öyle tepkiler almadım herkes aa ne güzel dedi. Sizde boşverin kim ne derse desin.

oha ya hangi kafa bu?
ne cahillik?
70 yaşında da olsa okunur ne olacak?
babab 2. üniversitesini 55te bitirdi. yapan yapıyor.
elalem ne der takılmamak lazım.

Kız bende 27 yaşımda iki çocukla aöf ten üni okuyorum.. herkes napcan bundan sonra iki çocukla diyo.. ne alaka yaşla..kendim için okuyorum.. size de hayırlı olsun..

Merhaba.Siz onları takmayın.Bugun 47 yaşında yüksek lisans yapan birisi ile tanıştım.Hem de cesaret Edip çok alakasız bir bolume yüksek lisans yapmak için gelmiş.Siz de hehe diyin geçin.

merhaba arkadaslar,

40 yaşındayım ben, bu yıl açık öğretim okumak için sınavlara hazırlanacağım ne varmış senin yaşında
Kıskanmışlar seni :)

merhaba arkadaslar,

Eğitim yaşı olmaz. Ben okurken bir abla vardı. Elli beşli yaşlarda. Ortak derslerimiz vardı. Sosyoloji lisans okuyordu. Hem de hiç ders kaçırdığını da görmedim. Onlar kendi işlerine baksınlar.

30'un birazcık üstünde diyerek sizde yaş olayına takmış olduğunuzu belli ediyorsunuz aslında. Neden tam yaşınızı söylemediniz ki isterse 39 olun ne var bunda ?

30'un birazcık üstünde diyerek sizde yaş olayına takmış olduğunuzu belli ediyorsunuz aslında. Neden tam yaşınızı söylemediniz ki isterse 39 olun ne var bunda ?

Back
X