• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu yaz annem erkek arkadaşımla tanışacakmış, çok gerginim

Nazli Altin Oran

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2010
2.132
3.898
658
Diğer
erkek arkadaşım bilgisayar mühendisi seneye yüksek lisansa başlıyor maddi durumu iyi zaten ,, çok uzun süreden beri tanışıyoruz karakteri dörtdörtlük samimi ,dürüst ,hem sevgili hem de en iyi arkadaşım ,, üstelik güzel cocuktur çok da beğeniyorum dış görünüşünü ..
yanlız.. herkezin bir kusuru vardır tabi ,15 yaşında milyonda bir görülen bir hastalık yüzünden şu anda yürümesinde sorun var genelde tek değnek kullanıyor,,tedavisi de yok malesef ,kendisi hiç takmıyor ben de takmıyorum ama annemden çok çekiniorum bir kere şaka yollu sordum böyle bir durum olsa ne yapardın diye "kesinlikle istemem" dedi..
siz annemle aynı durumda olsaydınız ne yapardınız ?? ne olur olması gerektiğini söylemeyin zaten biliyorum ,,gerçekten empati kurmaya çalışın ..
peki benim ne yapmam gerekiyor ..

yapacak birsey yok sen istiyorsan evlenirsin benim dusuncem bu neticede onunla yasayacak sensin senin hayatın senin kararlın annen dahi olsa buna karısmaya hakkı yok sadece fikir verebilir gerisi sana kalmıs bir sey benim icinde mahsuru olmazdı bu durumun saglam olup evlenirsin sakat kalır ne olcagı belli olmaz ozamanda bosanacakmısın hayır birbirinizi sevdikten sonra sorun degil

annemle babam gıyabında tanıyorlar msnde de konuştular şimdilik çok sıcak bakıyorlar herşeyin mafolmasını istemiyorum ,,annemi kaybetmek istemiyorum ,bana küsmesin mafoldumben

annene bunu söyle sakince onu sevdiğini ama onu da çok sevdiğini mutluluğumda senin rızan olmalı falan de yumuşak ol sinirli olma sen istedikten sonra

annenin yerinde olsam
kızımın mutlu olması için elimden gelen herşeyi yapardım
başta belki sorunlar çıkar ama sen arkasında durursan aşkının onuda ikna edebilirsin

anneler evlatları için hep en mükemmeli isterler ama senin kararınada saygı duyacaklardır bence ama önce durumunu anlat bence tanışmadan karşılaşınca çok şaşırmasınlar

dürüst olmak gerekirse buna müdahale eden sırf bu sebepten olmaz diyen anneye ben anne diyemem.

haklısın canım ama bilirsin her anne için cocugu dünyada en mükemmel şeydir kimseleri layık görmez , bir başlık daha açılmıştı burda hatta cocuk şişman diye kızın ailesi karşı çıkmış ..o yüzden anneme de çok tepkili olamıyorum bu konuda

kesinlikle önceden annene düzgünce anlatmalısın...o an da öğrenmesi tepkileri kontrol edememsi sevdiğini çok yaralayabilir.
onun yaşadığını çoğumuz bilemeyiz anlayamayız ama ben ne yazık ki aileden gelen benzer vakayla büyüdüğüm için çok yakınım. nolur canının acımasına izin verme...

Gelecekte hepimizin ne olacağı belli mi?
Hem bütün özellikleriyle böyle bir insan her zaman karşına çıkmayabilir.
Hele de sevdikten sonra
Bence annene bunları söyle kabul edilmeyecek bişey yokki bunda.

kesinlikle önceden annene düzgünce anlatmalısın...o an da öğrenmesi tepkileri kontrol edememsi sevdiğini çok yaralayabilir.
onun yaşadığını çoğumuz bilemeyiz anlayamayız ama ben ne yazık ki aileden gelen benzer vakayla büyüdüğüm için çok yakınım. nolur canının acımasına izin verme...

çok haklısın canım o da artık annenle tanışalım yakında okulun bitiyor hep saklayamayız diye ısrar ediyor ,, "annem çok tepki verirse kırılır mısın" dedim "tabi ki "dedi haklı olarak ,, o kendine çok güveniyor annen beni tanırsa çok sever diye onun kırılmasını hiç istemiyorum ,o kadar masum bir insan ki ,,ama anneme güvenemiyorum ,bazı konularda çok önyargılı ..sonuçta bu benim kararım sırf bu yüzden ayrılacak değilim ama ailemi de kırmayı hiç istemiyorum ..

tam olarak yazmayi düsündügümü arkadas yazmis... mutlaka ama mutlaka önceden söylemelisiniz.. yoksa anneniz bir sey söylemese bile yüzündeki saskinlik ifadesinden bile arkadasinizin kalbi kirilir...

Anneniz böyle birseyin herkesin basına gelebilecegini düsünsün bence onun bizim hatta sizin böyle bir kusurunuz olsaydı sevdginiz adamın annesi sizi bu kusurunuzdan dolayı istemeseydi ne düsünürdü acaba? Ama böyle birseyden bence de bastan bahsetmeliydin mesela erkek arkadasını gördügünde tepkisi ne olabilir??

yapacak birsey yok sen istiyorsan evlenirsin benim dusuncem bu neticede onunla yasayacak sensin senin hayatın senin kararlın annen dahi olsa buna karısmaya hakkı yok sadece fikir verebilir gerisi sana kalmıs bir sey benim icinde mahsuru olmazdı bu durumun saglam olup evlenirsin sakat kalır ne olcagı belli olmaz ozamanda bosanacakmısın hayır birbirinizi sevdikten sonra sorun degil

olumunekankayizsmilevereliniortak

Back
X