• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu yaz annem erkek arkadaşımla tanışacakmış, çok gerginim

bugun muhim konu hiç açılmadı herkez unutmaya çalışıyor gibi ,,hayırlısı olsun inşallah ne diyim ,, ona herşeyi anlattım , kendini savunduğum için çok sevindi , annemin tepkisini bekliyordu zaten , o mutlu şimdi ama ben sürekli ağlıyorum dün gece geçirdiğim en kötü geceydi bir türlü uyuyamadım,kabuslar gördüm sabah kalbim çıkacak gibi atıyordu .. değecek mi bu kadar eziyete bilemiyorum ..

annenizin tepkisini çok yanlış buldum sonuçta yarın bize ne olacak kim bilebilir bunu...tek evlatmışsınız zamanla kabullenirler sizi kaybetmemek adına inş herşey dilediğiniz gibi olur mutlu olursunuz :1hug:

Kusura bakmayın ama annenize çok kızdım. siz o durumda olsanız, sizi bu şekilde yargılar mıydı? hepimiz Allah'ın kullarıyız, bazılarımıza zorluklar vermiş ki sabredip şükredip ileride mükafatını alalım diye. hangimizin garantisi var? 5 dk sonra beyin kanaması geçirip felç kalmayacağımı kim garanti edebilir bana? Suçu neymiş sevgilinizin? Ahlaksız mı, hırsız mı, psikopat mı? Kusura bakmayın tekrar, çok sinirlendim de :1no2:

anneme soyledim ,, demediğini bırkmadı bula bula onu mu buldun , normal birini bulamadın mı o mu sana layık bilmemne ,,keşke söylemeseydim.. sen ne dersen de birşey değişmiyecek benim okul seneye bitiyor ben istediğimi yaparım , en azından beni kaybetme dedim ,hala karşı çıkıyor .. daha babam bilmiyor ikinci bomba kopacak .. off öldüm ya ... keşke hiç söylemeseydim

:olmaz::olmaz: bu kişi şimdi senin öz annen oluyor öylemii !! yazık vallahi billahi çok yazık diyorum, insanlar duyma yeteneğini görme yeteneğini kaybetmiş kişiyle evleniyor gözü kulağı oluyorlar'ki senin sevdiğin adam sadece değnek kullanıyor die annenin tepkisi çok çok çok saçma çok bencilce.. Yarına Çıkmaya senetimizmi var hepimizin?? belki dışarı çıkarken merdivenlerden düşücez yada karşıdan karşıya geçerken araba çarpıcak bizde sakat kalıcaz nerden bilebilirizki kime ne olucağını?? Kusura Bakmayın Amam Annenize Hem Kızdım Hemde Acıdım kötükedihüso
Değnek Kullanıyor Diye Kızına Layık Görmüyor Öylemi?? Dünya Bu nezaman ne olucağı belli olmaz diyorum Sadece Sevgili Annene ..!!

anne sonuçta yürümesi yeter dedim süper koşup da tarlaya mı koşacaksın cocugu o bilgisayar muhendisi sonuçta okulda kalmayı planlıyor ..benim için çok önemsiz geliyor,, engel bile değil bence her işini yapabiliyor ,,elalem ne der derdinde şimdi annemler ,,kendilerinden çok elaleme çalışıyorlar ..

herkesin başına gelebilir annende değnekle yürüyor olabilirdi. ne var bunda önemli olan anlaşmanız, insanlık

kapılar kapanınca elalem girmiyo evin içerisine bunun bilincinde olmalı annen.. ayrıca elalem neder die yaşasaydık şuan çok farklı haaytlarıımız olurdu, annende bu zamana kadar elalem ne der diyemi almış tüm kararlarını??

Söylemen iyi olmuş canım annene çünkü eğer söylemeden tanıştırmış olsaydın demekki daha büyük bir tepki verecekti annen,hemde sevdiğinin yanında oda çok üzülecekti.Bende bir kız annesiyim olaylara onun gözünden bakabilirim.Benim kızım böyle bir şey söylemiş olsaydı ben hiç bir tepki göstermeden tanışmayı isterdim sonuçta benim kızım onu sevmiş ve hayatını onunla kurmaya karar vermiş diye düşünürdüm.Eğer onun engeli olsa bile onlar bunu çoktan aşmışlar benim bir şey söylemeye hakkım yok derdim .İnsanların dış görünüşleri önemli değil bence yada engelli olmaları..Çok yakışıklı insanlar var karısını insan yerine almazlar onları aldatırlar, yada çok beyin engelli insanlar var yalan, dolan,çalar çırpar.içer eşinin yanında kadına kıza bakar böyle olması dahamı iyi...Siz okullarınızı bitiriyosunuz sevdiğininde güzel bir mesleği var ne güzel istediğiniz sadece ailelerinizin onayıyla hayatınızı birleştirmek. her anne babaında hayalleri bunlardır zaten.. Canım seni çok taktir ettim ailenide,sevdiğinide kırmak istemiyorsun..Senden tek istediğim sabırlı olman.aileler evlatlarının hep mutluluğunu isterler bunu unutma sizde ilerde anne olunca anlayacaksınız..Senin kararlılığını gördükçe annen daha farklı düşünecektir şimdi sen fazla tartışmaya girme annenle fazla aranı bozma sabırlı davran o zaman dahada üzülürsün..Elalem ne der konusuna gelince onu annene nasıl anlatırsın bilemiyorum. ama şöyle diyebilirsin anne elalemin ne dediği beni ilgilendirmiyor benim mutluluğummu önemli elalemin ne dediğimi diye bakalım o zaman ne diyecek.Senin sevdiğinin sadece yürüme zorluğu var şimdi elalem ne der diye bırakacakmısın ne kadar saçma sonra mutlu olmayacağın kişiyle evlendiğinde o zaman ayrılmış olsan yine elalem bir şey der olacak..Hayatımızı ellaleme endeksli yaşarsak vay halimize...Hadi canım inşllh en yakın zamanda her şey yoluna girer :teselli: :teselli:

iki günden beri konu hiç açılmadı sanki hiçbirşey olmadı hiçbirşey konuşulmadı ,, hiçbirşey anlayamıyorum ne olacak ..annem pazar günü geleceğini biliyor ,benim onunla görüşmek istediğimi de ,engel olmaya çalışır diye çok korkuyorum .. bu sessizlik beni çok korkutuyor

annenin neden istemediğinin asıl sebebini öğren ve bunun üstünde dur yani çevre baskısımı yoksa yanına yakştıramadığımı esas neden ne ise onu çöz ve erkek arkadaşının o özelliğini bastıracak ve annenin gözünü boyayacak bir sebeb bul bence..

annenin neden istemediğinin asıl sebebini öğren ve bunun üstünde dur yani çevre baskısımı yoksa yanına yakştıramadığımı esas neden ne ise onu çöz ve erkek arkadaşının o özelliğini bastıracak ve annenin gözünü boyayacak bir sebeb bul bence..

annem yakıştıramıyor ,,hastalığının genetik olmadığını ve ilerlemediğini aksine gerilediğini ona anlattım ne kadar ikna oldu bilemem sanırım yaşlandığı zaman kötürüm olmasından korkuyor ,,

Back
X