aqrkadaşalr ben folic asiti 1 buçuuk aydır kullanıyorum ama pek düzenli değil arada unutuyorum .bu 3 ayı beklemeden bebek yapsak olurmu sizce yardımcı olurmusunuz
tamam cnm evde bakarsın
orada hani benim yaptırmak isteyipte bir türlü gerek görmeyip yapmadıkları, gebelik öncesi kızamıkçık testinden bahsediyor, çok önem teşkil ettiğini söylüyor benneyaptımki
cnm bikaç ay bekleriz bi gelişme olmazsa biz de ovülasyon testini kullanırız belki yerimseniben
kesinliklee :lepi:
ben de evhamlıyım ama bunu yenmemiz lazım
eşimde bana aynen öyle der hep
neden olmasın Allahın izniyle
olmaması için bir sebep mi var der,
bence en güzeli tevekkül edip Hak'tan gelecek herşeyin en hayırlısı olacağını düşünüp beklemek
hem yalnız olur musun hiç, bizler varızz :1hug:
rica ederim hercaicim :1hug:tşk ederim verdiğin moral için bakalım bekleyip göreceğiz buradaki paylaşımları okudukça insan moral depoluyor allahtan hayırlısını diliyorum her zaman çok istiyorum...çooooooookkk. inşallah bebek bekleyen herkesin hayırlı haberlerini alırız.... hepimiz o duyguyu yaşarız
ne aşısı istedi peki ?dimi ama ben doktora gittim ve her testim olumlu çıktı doktor süper dedi.bi tek aşı vurulmamı istedi ve folicasit verdi ama işte ben dayanamıyoruuummm
olur inşallah hercai bende de çok evham var ailenden bir telefon kadar uzaktasın zaten evlenince öyle oluyor sürekli görüşmen imkansız artık seninde bir ailen oluyor o yüzden kendini yalnız hissetme bende aileme konuşmadıklarımı sizlerle paylaşıyorum sizleri bu siteyi çok sevdim tabiki allah isteyen herkese hayırlısıyla bebişi kısmet eder inşallah ama stres bende de acayip doruklardaaaa yapmamak lazım biliyorum ama elde değil
sarılık yaptır mutlaka dedi kızamıkcık geçirişim zaten ona gerek yokmuş ..ama sarılık heryerden bulaşır dedi güzellik salonundan cımbızdan tırnak makasından herşeyden. 3 aşı zaten birini bu ay 2.sini diğer ay 3.sünüde 5 ay snra vurulcam hamile ikende vuruluyomuş bişe olmuomuş vurulmadıysanız vurulun arkadaşlar
inş. arkadaşımm :1hug:çok tşkler. buradaki herkesi bende çok sevdim. kafamıza takılan herseyi, yada kimseyle paylaşamadıklarımızı burada paylaşmak çok rahatlatıyor insanı. herkes çok ilgili. ve bu çok mutlu ediyor. bakalım hayırlısı. hamilelik haberi verenleri okuduğumda gözlerim doluyor. çok duygulanıyorum ve çok mutlu oluyorum. bir gün bende hamile kalırsam ilk burada paylaşacağım..... en kısa zamanda inşallah.
hımm doğru söylüyor tabisarılık yaptır mutlaka dedi kızamıkcık geçirişim zaten ona gerek yokmuş ..ama sarılık heryerden bulaşır dedi güzellik salonundan cımbızdan tırnak makasından herşeyden. 3 aşı zaten birini bu ay 2.sini diğer ay 3.sünüde 5 ay snra vurulcam hamile ikende vuruluyomuş bişe olmuomuş vurulmadıysanız vurulun arkadaşlar
cnm bi yerde okumuçtum kızamıkçık aşısı bir kez vuruldu muevet arkadaşlar hepatit aşısı da önemli. benim check-upta bağışıklığım çıktı. hemde taa 10 sene önce olmuştum annemler sağolsun. doktor 3-4 yıl korur bu seni hala dedi. zaten benimde bildiğim kadarıyla hamilelerede yapılabiliyor. ama kızamıkçık geçirip geçirmediğimi hatırlamıoyurm. mutlaka okulda aşısını olmuşuzudr ama bağışıklığın devam edip etmediği önemli CADIARZU
hoşgeldin :)slm arkadaşlar bende hayırlısıyla bugün folic asid kullanmaya başlıyorum eylül gibi allah nasip ederse hamile kalmayı planlıyorum ama bugün yazılanları okudukça gözlerim doluyor ben napcam ya bu sulu gözlülükle senağlama
bi bizim doktorlar bakmadı şu bağışıklık olayına yahamilelik için yapılan testlere çıkıyo doktor benim küçükkken geçirdiğim hastalıkları sayınca şaşırdım .sarılığı bende vuruldum ama ilk okuldu galiba ondan doktor kendimi ve bbebeğimi sağlama almam için vurul dedi
cnm bi yerde okumuçtum kızamıkçık aşısı bir kez vuruldu mu
ömür boyu bağışıklık sağlarmış a.s
ama bende vurulup vurulmadığımdan emin değilim CADIARZU
güzelim ben de öyle demedim mien iyisi doktordan kanda bu hastalıklara bağışıklık olup olmadığına bakılmasını istemek. mesela benim sadece hepatit ve aids bakıldı hepatite bağışıklık çıktı. ama diğerleri yok tetanos kızamıkçık...
onu da anlamıyorum bazı doktorlar çok gerekli derken bazıları nasıl önemsemiyor. yada hangisi doğru
Allah Allahhh sen özele mi gitmiştin, nerede senin doktorun böylee :1shok:ya bakmıştır ya .benim test sonuçlarımı görünce şaşırmıştım tam 5 sayfaydı ve allahtan hepsii iyi çıktı
aynı zamanda eşimede yapıldı sarılık testi onda varsa bana bulaşmasın diye
bence yap sen testi o yanılma gebelik olduğu halde gözükmemesi durumu için söylenmişay bişe sorcam testler 10 gün gecikmeden önce %50 hatalı souç verriir yazıo nette kafam karıştı benim3. günü alacaktım yarın sabah uygulamak için yani 4. günü olacaktı gecikmenin
ay bişe sorcam testler 10 gün gecikmeden önce %50 hatalı souç verriir yazıo nette kafam karıştı benim3. günü alacaktım yarın sabah uygulamak için yani 4. günü olacaktı gecikmenin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?