- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 39
hoşgeldin arkadaşım a.s.Arkadaşlar merhaba .Bende sizler gibi bu yaz hamile kalmak istiyorum.Ama mesajlardan okuduğum kadarı ile elevit ve folik asit hem hamilelik öncesi hemde hamilelik esnasında gerekliymiş.İştahım olmadığından dolayı sağlıklı beslendiğimi söyleyemem .Acaba şimdiden ikisinide mi kullanmalıyım, yoksa sizler ne önerirsiniz.Zaten iyi bir doktor bulduğum da doktora da gitme planım var mutlaka.Ama sizlerin deneyimleri de benim için önemli.Cevaplarınızı bekliyorum.Allah isteyen herkese sağlıklı bebek sahibi olmayı nasip eder, inşallah
hoşgeldin arkadaşım a.s.
chabliscim gerekli açıklamaları yapmış
en yakın zamanda dr.a gitmeye çalış a.s
hayırlısı olsun
slm kızlar sabah gelemedim ya yoğunduk yarın kesin gidiyorum doktora bakalım ne olacak çokda korkuyorum bi sorun çıkarsa diye yeni gelen arkadaşlarım hoşgeldiniz sizlerde
maşaallah, hamdolsun ki bende de yok kaydirigubbakcemile5hmmm neyseki hiçbiri yok bende. a.s.
sen bu perşembe gidiceksin d,imi doktora tekrar bende randevu ayarlayabilirsem perşembe istiyorum sabahtan boşum çünkü.
inşallah şu aşı olayını halledersin artık. kendimize zorla tahlil aşı vs yaptırcaz nerdeyse hale bakklava:
hemen bir özet geçeyim tatlım
** aşırı kilolu olması
** tansiyon ve diyabet hastalıkları olması
** düzensiz adet görmesi
** aşırı uzun dönemli ve ağrılı adet görmesi
** akne, saç dökülmesi olması
** kalp damar hastalıklarını taşıması
** lupus/sistemik doku hastalığının olması
hamileliği zorlaştırabilirmiş.
canım hemen üzülme.Sakın ümitsiliğe kapılma.Benimde adetlerim düzensiz ve uzun.böyle üzülürsen olmaz kiben lupus hastasıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?