mrb bende behcet hastasıyım 2aydır ilac almıyorum agzımda yaralar cok azaldı hamilelikte zararlıymıs daha önce bırakmak lazımmış.sana tavsiyem dogal ilaçlar dene ben çörek otu içiyorum günlük bir tutam felan. bagısıklık sistemini kuvvetlendiriyor cok faydası var
bence bu hastalıgın en büyük tetikleyicisi stres moralim yerinde mutlu oldugum zamanlarda aftlar cıkmıyo 9aydır evliyim ve cok mutluyum sadece agzımda aft cıkıyodu oda iyi beslenmedigim için simdilerdeyse hiç cıkmıyo sükür.gelecek ay korunma ilacını bırakıcam daha fazla zaman kaybetmek istemiyorum bebegim olsun istiyorum bakalım hayırlısıyla rabbim inş. hepimize verir.
dün haberlerde dogum kontrol haplarıyla ilgili bilgi verdiler.haplar yumurtlamayı baskıladıgı için bıraktıktan sonra hemen hamile kalamayanlar varmış,ve doktorlar hapı bıraktıktan en az 3 ay sonra hamilelik palanlamak gerekir diyorlar çünkü kromozom bozuklukları oluyormuş vede düşüklere sebep oluyormuş.aklınızda olsun
ay bu erkekler hep aynı ya:)) benimkide istemiyodu bizim daha 10 ay oldu.2-3 sene geçsin falan diyodu baktı çalışmıyorum iş yok yalnız çok sıkılıyorum kendide vardiyalı çalışıyor.bari olsun büyür diyor şimdi.hem arkadaşlar arasında bir tek bizim yok.hep bebek görüyor seviyor şimdi bakalım kısmetse yaza bizde düşünüyoruz.
burdayımmmm bennnn :teytey:dimplehawk-rayyan nerdesinizzzzzzzzz
amin inş. :CüvCüv:bizde bu yaz istiyoruz henüz çalışmalara başlamadık
pikomda var zati
temmuz - ağustos gibi inşallah gamyoncuiremsu
isteyen herkese hayırlısıyla versin rabbim :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?