Bu Yaz Hamile Kalmayı Düşünenler Burada Toplanalım mı???*

çok geçmiş olsun canım Allah yardımcınız olsun takmayın kafanıza ayıp bişey yok aslında herkesin başına gelebilir eşini ikna et teselli et güzelce etrafa da söyleyecek bişey bulursunuz elbet :teselli:

bernacım senin sağlığın nasıl oldun

bi rahatsızlığım yok cnm 2 gün önce bel ağrım vardı aradada kasık ağrısı hamilemiyim die düşünüyodum ama sabah idrara baktırdım kum döküyosun dediler ağrılar ondanda olabilirmiş moralim bozuldu öle olunca ama sabır napalım ptesiyi bekliycem artık güzel arkadaşım saol ilgin için mucks

geçmiş olsun cnm ben pazartesiye kadar evde bi test yapmış olurum heralde hasta olmazsamm inşallah vardır kıs bebişler bizimledir

canım moralini yüksek tut sen gene de sonuçta kumdan olabileceği gibi bebekten de olabilir.hem pzt'ye bişey kalmadı. h.sonu üstelik çabuk geçer kuşumopuyorumnanaktan
geçmiş olsun cnm ben pazartesiye kadar evde bi test yapmış olurum heralde hasta olmazsamm inşallah vardır kıs bebişler bizimledir

isimcim umutluyum ben senden tatlım h.sonu bir haber çıkar senden olumlu yada olumsuz. ama inşallah olumlu olur. bal çörekotu tarçın işe yarasın nolur kiii ben de gelecek ay başlıyım umutlanıp. nedense kendime hiç kondurmuyorum bu ay kafamçokkarıştı

@ desdomona
gecmis olsun canim esin icin... Allah sifa verir insallah. ama zordur bee. erkekler gercekten o konuda cok hassaslar. doktora kontrole bile zor giderler. Iste duyulursa yok bilmem ne... benim esimi de 3. düsükten sonra ben testler istegince ondan spermiogramm icin örnek istediler. benim esim hissettim valla cok cani sikilarak gitti valla. aslinda bana cok komik geliyor. sonucta saglik bu. bebek icin bile olmassa gidilmesi geregir kontrollere. Ama bunun sebebi Türkiyede bir hemsire catlak gülmüstü esim örnegi ona verirken. Esimde fena terslemis onu...

canım benim beni biraz daha umutlandırdın inşallah işe yarar cnm sana da gerek kalmadan senin haberini de alırız inşallah hamiş hamiş allaah ne güzel olur

sağol canım. teşekkür ederim.
bu ne ya kızlar bugün hep kötü haberler geliyor topiğe. bana mı öyle geliyor?

sağol canım. teşekkür ederim.
bu ne ya kızlar bugün hep kötü haberler geliyor topiğe. bana mı öyle geliyor?

evet canımcım biraz öyle oldu ama allahın işi işte. hep iyi haber gelse onların kıymeti anlaşılmazdı. hem bol bol iyi haber gelcekki demekki önden böyle tatsız haberleri aldık CADIARZU:CüvCüv:

ne desem bilemedim desdomonacım...
ama arkadaşların dediği gibi şükürki çaresi olan basit birşey..
dediğin gibi biraz ertelenecek o kadar.. inş. kolay atlatır eşin
çevreyi hiç dert etmesin, bulursunuz söylenecek birşeyler yerimseniben
tekrar geçmiş olsun tatlım.. çabuk toparlanırsın inş kaydirigubbakcemile5
hey Allah ım ya Rabbimm kötükedihüso
evet canımcım biraz öyle oldu ama allahın işi işte. hep iyi haber gelse onların kıymeti anlaşılmazdı. hem bol bol iyi haber gelcekki demekki önden böyle tatsız haberleri aldık CADIARZU:CüvCüv:
arkadaşlar unutmayalım ki;
“Aydınlığın en yakın olduğu an, karanlığın en koyu olduğu andır ..."
vardır bir hayrı hepsinin a.s

canım moralini yüksek tut sen gene de sonuçta kumdan olabileceği gibi bebekten de olabilir.hem pzt'ye bişey kalmadı. h.sonu üstelik çabuk geçer kuşumopuyorumnanaktan

kafamçokkarıştı

saol bitanem moral veriyosun çok tşk allah gönlüne göre versin balım opuyorumnanaktan

gamzecim sende çok saol kuşum

kıslar inşallah hayırlı güzel haberler getiririz görüşürüz ben kaçtım hepiniizi öptüm byes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…