• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu yaz nasıl giyinelim ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi nix
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nix

B/b
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2007
6.008
2.639
448
valla ben sahsım olaraktan gayet spor takılmayı dusunuyorum ...ıstanbulun nemınde klasık cekılmıyo...
babetler,spor ayakkabılar,elbisler,bol tarz badiler,tunikler,tabiki dar paca kotlar..zaten sezon cok renklı bende renklı takılmayı dusunuyorum...

ben hafif göbekli biri olaraktan:)kızım sağolsun...bikini artık bana göre değil unut gitsin...
elbise giymek istiyorum rengarenk ama göbek belli etmeyen cinslerden:)
klasik olarak ta renkli kumaş pantolon felan olabilir:)

Bi tisört,bi dar paca kot, altına superstar veya converse giyip yer yere giderim valla :D 16 yasındayım ve makyaj yapma gibi bi huyum yoktur sadece dudak koruyucusu sürerim. Saclarım kahkullu ve uzun bazen düzlestirmeden bazen düzlestiririmde cıkarım cunku zaten düz :) Gozlerim yesil diye tellerim takılınca mavi yada yesil lastik taktırıcam rengarenk olucam yani :D

keten pantolon giycem işyeri için üzerine rengarenk ama ayakkabı nasıl olabilir,keten kapri pantolonların altına ????

babet dar paça pant devam diyorum yada çan gibi olan ince kot pant takılmayı dünüyorum be beyaz üst tercihim olcek

valla ben hem renkler hem de model açısından denizci modası derler ya...o akıma bayılıyorum...
beyaz, lacivert ve kırmızının birarada kullanıldığı şeyler...yaz kıyafetlerinde en favori temamdır..yine öyle giyinmeyi düşünüyorum...bence denizci tarzı hiç eskimez bu yılın modası ne olursa olsun

Valla ben platformlu bir stiletto beyaz bir pantalon ve uçu$an tiril tiril elbiseler aldım dün..Birde hint tarzı elbiseleri çok gördüm bir iki denedim ama istediğim gibi durmadı ama çok sevdim edinilmeli mutlaka kaydirigubbakcemile3

ben cıvıl cıvıl askılı elibiseler alıcammm :asigim:

neler neler alıcam ah bi yaz gelse :asigim:

almama gerekenleri aldım ben
yazın istanbulda olmicim içün
klasik giyinmek zorunda da kalıcam bu yaz
yırtık kot aldım,beyaz pantolon,renkli elbiselerim var zaten.
bi kaç şort eklicem.
rengarenk dolanıcam.

yazın genelde hep elbise giyerim pantolonu akşamları tercih ederimm
yeni sezon elbiselerden edinmem lazım bide eski kiloma hemen dönemem sanırım
bu yaz dolabımı yenilicem sanırım:((

Süpersin. En güzeli canım yaa. Yazın klasik çekilmez. Ama ben öyle olmak zorundayımmmm. AAAHHH AHHHH. Napcam ben yaaa?

Aynen bende senin gibiyim :çok üzgünüm: mecburen işyerinde klasik giyinmek zorundayım.. Yazın sıcağında hiç çekilşmiyo doğrusu..

Ama hiç değilse renk renk gömleklerle şıklık oluşturabiliriz.. kaydirigubbakcemile3

bende spor gıyınmeye devam dıyenlerdenım ..tırıl tırıl etekelr elbıseler babatler spor ayakkabıları rengarenk ALLAH ım saglıkla gıyınmeyı nasıp etsın ınsallah hepımıze

Ben de bu yaz rahat ve şık şeyler giyinirim diye düşünüyorum her zaman ki gibiikaydirigubbakcemile3

badıler aldım bır kaç tane,
uzun bol pantolunum var caprım var bı tane sortum da var ,
aama sort almalıyım daha gecen yıl da alamadım guzel sort bakalım ne denk gelırse alabılırsem alırım,
gecen yaz hıc guzel sort denk gelemdı cunku kot gıydım.

benim bu yaz ki favorim hint işi elbiseler yazın sıcaklarda çok rahat oluyor püfür püfür

bu bahar we yaz kot sortlar cok rewacta,baharda kalın corapla,yazin ise corapsiz,
ayrica mini kot etekler
weeeeeee en öenmlisi beyaz pantolooon......

bu yaz yarasa kol çok moda..çok şık ve güzel duruyor..
kesinlikle tavsiye ederim..
ister tunikşeklinde ister kısa..ister spor kullanabilirsiniz ister değişik aksesuarlarla şık ve klasik bir hale dönüştürebilirsiniz.

ben modaya hiç göz atmadan her zamanki şekilde takılmak istiyorum
mersin sıcağında pantolon ve t-shirt giyemem.şort-askılı-flip flop ve altta bikiniyle yazlıkta tembellik yapmayı düşünüyorum :icecream:

Antalya'da yaşayan ve sıcağa çok dayanamayan birisi olarak, iş dışında elbise veya şorttan başka bişey giyemeyeceğim sanırım :) Ayrıca Allah'a şükür bu yaz da bikini sınırlarını aşmadım gelecek yaza ne olur bilmem yerimseniben

Son düzenleme:
Back
X