• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu yaz nasıl giyinelim ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi nix
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu yaz tunik ve tayt takılıcam geçen yaz olduğu gibi bu yaz da moda, altına parmak arası terlik, spor ayakkabı, babet herşey uyuyor, elbise ve eteklerde giy beni diyor tabi, yazı çok seviyorum, kendimi kıyafet konusunda daha özgür hissediyorum, e kışın kazaklarının, paltolarının acısını çıkarmak lazım kaydirigubbakcemile3

kot şort, şık bluz ve topuklu ayakkabı üçlemesi gece. gündüz ise renkli dallı böcekli elbise ve babet.yada her mevsim geçerli olan jean(yazın açıkrenk) spor ayakkabı...benim için moda sadece renkleri değiştiriyor modeler kombineler hep aynı =) umarım ki bu sene kanvas türü pantolon moda olmz dar kesim jean tam gaz devam eder geçen bahar döneminde kanvas ve yüksel bel ispnyol paça modası çıkmıştı ki beni benden aldı giymediğim halde giyeni görmeye dayanamıyrdum =)

Bu yaz çoğunlukla şort, elbise, bol tişörtler ve çantalara takılmış durumdayım..Renk olarak da krem ve sarı kıyafetler aldım renk uyumuna çok önem veriyorum yerimseniben

valla ben kiloluyum çizelgeden de anlaşıldığı üzre.
ama eğer 65 kilo olsaydım::)

beyaz dar paça pantolon. üstüe bol tişörtler. rengarenk uzunlu kısalı elbiseler ve kesinlikle renkli kot şortlardan giyerdim. her sene yaz böylemiydi yoksa ben bu yaz giyemiyorum hiç bir şey diye mi çok özendim valla ortalık ışıl ışıl i cıvıl cıvıl. fizikleri müsait olan arkadaşlar giyin bol bol. inşallah ben de seneye.:))

Back
X