Kız İsteme Bu Yaz Veya Sonbahar İsteneceklerin Alanı (Haydi kızlar Yardımlaşalım)

• Konu Sahibi Konu Sahibi askmm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evet klasik ve sade olmalı ilk günden korkutmayalım erkek tarafını:)

ahh şöyle zengini düşmediki kuzum elimize soyup soğana çevirelim nasıl kıyacam aşkımaaa hemen döneklik yaptım yahuuusırnaşık şey:roflol:

ahh şöyle zengini düşmediki kuzum elimize soyup soğana çevirelim nasıl kıyacam aşkımaaa hemen döneklik yaptım yahuuusırnaşık şey:roflol:

boşveeer zengin olupta insan olmadıktan sonra yada huzurum olmadıktan sonra napm be ben öle kocayı :dilcikar:
iyiki varsın aşkım...çöpçüde olsan yine severdim seni :asigim: :1hug:

İNŞALLAH CANIM BENİMM :Saruboceq::Saruboceq:BAYRAMDAN SONRAYA EPEY ARTTIK YAAA AYNI ANDA TÜRKİYENİN DÖRT BİR TARAFINDA AYNI DUYGULARI PAYLAŞIYORUZ NE GÜZELL
HABERSİZ BIRAKMA GELİŞMELERİ BEKLİYORUZ.BİRDE SİZ NEDEN GİDİYORSUNUZ BEN NİŞANDAN SONRA GİDİLİR DİYE BİLİYORUM YANLIŞMI BİLİYORUM:uhm:

gelişmelerden haberdar edicem sizi canım he bu arada onlar bize tanışmak için gelmişlerdi geçtiğimiz c.tesi babamda bizde gidip bi görelim dedi o yüzden bizde bayram sonrası gidicez fıstıımyerimseniben sonrası allah kerimzemuszemus

Slm kızlarr hepimiz için hayırlı uğurlu olsun inşallah:nazar: ne giyilir istenirken yaa klasik mi kokoş mu:sm_confused:

valla ben kokoşluktan yanayım fıstıım amaaannn kaç kere sözlencez sanki şöyle en afillisinden elbise saç makyajzemuszemuszemuszemus

aslışım kuzum bence çok hoo olmuşş ilk defa gördüm canım,ya ne kızlarız hiçde kıyamayız aşklarımızaaa:asigim::asigim:
lady sende bizi habersiz bırakma bide o istemeye geleceklermiş onun için sormuşsöz nişanda tabiki kokoşuz canım şüphe yokk

Çok sağolun kızlar bi etek bide gömlek tamammmm:)kaydirigubbakcemile5

Hanım hanımcık olmuş vallahi çok beğendimmmm:)

aslışım kuzum bence çok hoo olmuşş ilk defa gördüm canım,ya ne kızlarız hiçde kıyamayız aşklarımızaaa:asigim::asigim:
lady sende bizi habersiz bırakma bide o istemeye geleceklermiş onun için sormuşsöz nişanda tabiki kokoşuz canım şüphe yokk

teşekkür ederim canımmmm opuyorumnanaktan
ewet kıyamayız walla onlar bizim herşeyimiizzzzz :kedi:

Günaydınnn istenecek kızlarr :utangac:

slm kızlar nasılsınız bugünopuyorumnanaktan varmı yeni gelişmeler:icecream:

Darısı istenmicek kızların başınaaaa:) kaydirigubbakcemile5

Ama inşallah bi aksilik çıkmazzzz:nazar:

Slmm şekerimm şimdilik aynı benim martta istenicem ben zaten:) ne giyeyim diye düşünüyodum onada karar verdim sayenizdeopuyorumnanaktan nisanda nişan ,temmuz sonu evlilik:nazar: :asigim:

laydy ne güzel hepsi peş peşe olacak yani:teytey: inşallah herşey istediğin gibi olur canım bu arada sakıncası yoksa yaşını sorabilirmiyim:uhm:

Back
X