Yapın kızlar tuzlu kahveyi ilerde konuşacak bişey olsun dimi..
Gerçi tuzlu kahveye kadar sevgilimin ayakkabıları konuşulacak bizde..O akşam kapının önünden çaldılar ayakkabısını.Babamın ayakkabısıyla gitti:roflol:
Aman kaçsınlar canım bize koca mı yok pehlülülülülülü
Hakanı Öğrendi ya şokta opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Ocak sonu değilde bizim biraz daha uzun sanırım yengem doğum yapsın önce
Bebeğin 40 ı çıksın belki tam çıkmasını beklemeyiz ama işte onun gibi bişey yarı kırkından sonra işte mart başı diyorum ama babam daha şu gün gelsinler falan demedi:çok üzgünüm:
speedyimmm baban ogrendımı hakanı..ayyy oda benım babam gıbı sessızlıkten yana.bnm babamda ılk ogrendıgınde kabullenememıstı..gecıo zamanla sırnaşık şey
Aynı Fıstıkım benim babanında yüzü bembeyaz oluyor bu konu açıldıkça:)Boswer tebrık ederım canımm.. enısteme yazık yaa hem tuzlu kahveyı ıcır sen cocugaa hemdee ayakkabılarını yurutsunler..
bıde vazgecıyomus enıste :roflol:
saka yapıyorm cnm guzel bı anı olmus...allah tamamına erdırsın.herhangı bır tarıh konustunuzmu söz ıcın
speedyimmm baban ogrendımı hakanı..ayyy oda benım babam gıbı sessızlıkten yana.bnm babamda ılk ogrendıgınde kabullenememıstı..gecıo zamanla sırnaşık şey
laydy kopardın benı yawrum :roflol: :roflol: yok bu koca ıyı walla bıda baska koca stresı yasayamam babamla :roflol: adam benı verene kadar 100 defa dusundu yaa baba dedım wer artık delikafadulden
Hayırlısıyla sağlıkla doğsunlarda canım sezeryan olucak o yüzden sanırım günü belli bizim.Teyzoş mu olucaz biz şimdi ne güzel:)
Hadi bakalım canım bize vermedi doktor şafak malesef
bekliyoruz işte :ecrin_bebek::ecrin_bebek:
Hayırlısıyla sağlıkla doğsunlarda canım sezeryan olucak o yüzden sanırım günü belli bizim.Teyzoş mu olucaz biz şimdi ne güzel:)
Öğrendi canım cumartesi günü
Ama daha hiç bi gelişme olmadı sanırım yine ocağı bitirip şubat gibi falan bişeyler yaparız
yada en kötüsü mart sositososito
Aynı Fıstıkım benim babanında yüzü bembeyaz oluyor bu konu açıldıkça:)
Bakalım ileride bizim de kızımız olursa aynı oluruz belki belli mi oluropuyorumnanaktan
Boswer tebrık ederım canımm.. enısteme yazık yaa hem tuzlu kahveyı ıcır sen cocugaa hemdee ayakkabılarını yurutsunler..
bıde vazgecıyomus enıste :roflol:
saka yapıyorm cnm guzel bı anı olmus...allah tamamına erdırsın.herhangı bır tarıh konustunuzmu söz ıcın
laydy kopardın benı yawrum :roflol: :roflol: yok bu koca ıyı walla bıda baska koca stresı yasayamam babamla :roflol: adam benı verene kadar 100 defa dusundu yaa baba dedım wer artık delikafadulden
Saolasın canım benim..
15 tatilde yapacaz nişan-söz birlikte..
ewdemi olacak canım? eee sana kıyafet arastırmalarına baslayalım o zamann..ayy ben bıle heyecanlandım hee kaydirigubbakcemile2 dugun ne zaman tahmınen canım
Eve sığmayız sanırım.Küçük bir cafe tutmayı planlıyorum.Bak benim kıyafet hiç aklıma gelmemişti :1shok:
Düğünü mayıs sonu haziran başı gibi düşünüyoruz canım
bence uzun saten yada artık nasıl istersen bi elbise güzel olur ama kabarık olmamalı
ewet kafe tarzı bı yerde kabarık olmaz. salon tutulmadıgı surece kabarık uygun olmaz ztn.bız nısanı salonda ypcgmz ıcn kabarık ıstıorm bn
kabarık gıymezsın o zaman nısanda cafe gıbı bıyer tutacaksan dımı canım?
kafeye sıgarmı pekı hem onların hem sızın akrabalarınız :uhm:
dugun ne kadar erken canım ah ah keske benımde oyle olsa..
ben nısanlanıcam bı ay sonra sen evlenıcen ah ah :gitme:
sen bı senelık evlıykende ben evlenıcem akannehir
bence uzun saten yada artık nasıl istersen bi elbise güzel olur ama kabarık olmamalı
Ben hiç düşünmek istemiyorum şuanda kaydirigubbakcemile5
Sözü bi atlayalım da artık öyle nişan diye yırtıcam kendimi -tatlicadiarzu-
Bende şu sözlü olmaya alıştırayım kendimi.Sanki rüyada gibiyim:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?