A
askmm
Ziyaretçi
- Konu Sahibi askmm
-
hatunlar yazın hayallerinizi gerçekleştireyimm zemuszemus hayalinizdeki tepsilerr bohçalarr..bohçacı geldi haaaaanııım delikafadulden yok ben hayal de etmiicem diyene ben hayal edip yaparım anacım sositososito:enbuyukkk:
Ya dun baya huzunluydu hep bana bakarken uzuntuyle bakiyordu, ilk goz agrisiyim belki ondandir. Sonra yavas bir ses tonuyla 'biktinmi yoksa bizden kizim'
dedi orda bittim//
beni de bayramda hem isteme hem söz-nişan bir olcak 9 saatlik yoldan gelecekler bi 25 kişi filan hergün artıyo bu kişi sayısı nası oluyorsacıkarma yapacaklar herhalde hehehe, neyse ya insan cok stres oluyor, keske eve sıgsak da evde olsa istiyorum ama nerdeeee :)) allah yardımcısı olsun herkesin
Nerelerdesiniz kızlar,
Heyecandan krizmi geçirdiniz yoksa delikafadulden
ınsalah benımde kasımda sozum olacak daha cok var bılıyorum ama dusununce cok heyecanlanıyorum ya kasımım 15 benım dogum gunum ve ona denk gelmesını cok ıstıyoruz ınsallah aıller arasında bır terslık cıkmazda kasımda artık sozlenırım 4 senelık bır ılıskım var artık soz olması gerekıyor dımı kızlar
kısmetse benide sonbaharda isteyecekler.söz nişan bir arada olacak.ben aslında nikah olup kendi evime yerleşene kadar inanmıyorum evlenebileceğime:)31 yaşındayım ve evlilik konusunda korkularım var.her nekadar sevgilim beni rahatlatmaya çalışsada bi aksilik çıkmasından korkuyorum.bakalım hayırlısı...
kaydirigubbakcemile3 ayy canm yaa çok güldürdün beni giremedm bir kaç gndr işlerrm wardı nasıl sende durumlar heyecn war galiba zemuszemus
Allahımmm ben heyecandan bayılcamm gün sayıyorum 9-10 gün kaldıııı..önce tanışma olcak ama uzaktan gelcekleri için isteme söz bi arada olsun istiyolar henüz karar verilmedi ama annem öyle olmaz diyo..bi kaç kere gelip gitmelri lazımmış. bana kalsa bi günde hepsini toptan halletmek kurtulmak en güzeli..napcaz bilmiyorum off
:) annem kız evi naz evi mantığında biraz..hemencicik kız verilmezmiş:) valla ben çok üzülürüm ya o kadar yol masraf ...
dedğin gibi çok saçma bi bakış açısı..kim ne derse desin amannn diyosun ama bi taraftan da havalı havalı sözlümle gezmek istiyom:):)
bu cumartesi isticekler beni....zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?