Kız İsteme Bu Yaz Veya Sonbahar İsteneceklerin Alanı (Haydi kızlar Yardımlaşalım)

• Konu Sahibi Konu Sahibi askmm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Relax kızlar relax,
Bu kadar stres yapmayın.
Merve tepsine bayıldım, sadece gül yaprakları daha iyi gider buna.
Tepsin yeterince şık zaten.
Bebik acik sakinleş tatlım.

Bu arada azıcık kayboldum, 3 sayfa yazışmışsınız.
Maşşallah

Relax kızlar relax,
Bu kadar stres yapmayın.
Merve tepsine bayıldım, sadece gül yaprakları daha iyi gider buna.
Tepsin yeterince şık zaten.
Bebik acik sakinleş tatlım.

Bu arada azıcık kayboldum, 3 sayfa yazışmışsınız.
Maşşallah

birden helecan yapdık dökdürdük sayfalarca opuyorumnanaktan
akşam yüzükleri bakicezzz zemuszemus

slm kızlar benimde Allahdan bir aksilik çıkmazsa 18 temmuzda istenmem,sözüm ve nişanım bri arada evde olack uzak yoldan geliyorlar ailemde kabul ettiği için 3 ü bir arada olacak,heycanlı değilim aklıma getirmiyorum çünkü bir aksilik çıkar diye korkuyorum çünkü bu cumartesi alışverişe gidecez. hepinizi çok öpüyorum resimleri döner dönmez ekliceğim :utangac:

slm kızlar benimde Allahdan bir aksilik çıkmazsa 18 temmuzda istenmem,sözüm ve nişanım bri arada evde olack uzak yoldan geliyorlar ailemde kabul ettiği için 3 ü bir arada olacak,heycanlı değilim aklıma getirmiyorum çünkü bir aksilik çıkar diye korkuyorum çünkü bu cumartesi alışverişe gidecez. hepinizi çok öpüyorum resimleri döner dönmez ekliceğim :utangac:

kızlar heycanlı değilim derken direk yalan söylemişim baksanıza cümlelerim tamamen allak bullak ben bile ne demek istediğimi zor anladım :kedi: neyse affedin öptüm hepiniziŞeniz

Mervebu arkadaşım bak ben senn tepsinin üzernde biraz uğraştım ama tabi gerçeği byle olmazda bi bak bakalım

canm maviler nazar boncuğu pek benzemiyo ama :kedi: sarılar yüzük yeşiller yaprak

Eklentiler

• $160420092191.webp
    $160420092191.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 49
ya ben hiç tepsi olayını düşünemedim :)daha yeni çaktım bi de söz tepsisi olması lazım dimi...ayyy ben varya hiç bişeyi tam yapamıcam ve 10 gün kaldı hiç bi hazırlığım yok yandım ben kızlarrr

benim 2 gün kaldı ben napıyım elbise bile bulamadım hala yaaaaaaaaaaaaamafoldumben

yüzükleri beğendik sayılır yarın öğlen alıcez :lepi:
ama ben hala elbise bulamadım yaa :çok üzgünüm:

Aklında nasıl bişey var canım,
Burada elbise örnekleri de var, baktınmı hiç?

CADIARZUCADIARZU​

Aklında nasıl bişey var canım,
Burada elbise örnekleri de var, baktınmı hiç?

CADIARZUCADIARZU​

baktımda burdakilere
benim oturdugum yerde her elbıseyı bulma ımkanım yok
çok az o tarz magazalar var :1no2:

ya ben hiç tepsi olayını düşünemedim :)daha yeni çaktım bi de söz tepsisi olması lazım dimi...ayyy ben varya hiç bişeyi tam yapamıcam ve 10 gün kaldı hiç bi hazırlığım yok yandım ben kızlarrr

Canm benm yalnız artık bir işin ucundan tutup başlaman lazım.10 gün çok az bir süre

yüzüklerimizi aldık bugun öğlen
akşamda elbise bakıcaz
yarın sözlenıyom ya şaka maka :lepi:

ayy beni de eylülde gelecekler istemeye bende çok heyecanlıyım ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ama daha zaman olmasına rağmen şimdiden panik halindeyim.

hayırlı olsun bebikyüzlü alyansın nasıl yarın da kısmet olursa biz alacağız

yarın akşam yüzükler takılsın çekip koyucam fotografları
söz yüzüğü olduğu için kalın almadık inccelerden
çok helecanlıyım yaaaaaa delikafadulden

yarın akşam yüzükler takılsın çekip koyucam fotografları
söz yüzüğü olduğu için kalın almadık inccelerden
çok helecanlıyım yaaaaaa delikafadulden

evet genelde söz yüzükleri ince oluyor bakalım yarın ben nasıl alacam ? Tek bilildğim renkli alacağım bakalım ben de kısmet olursa haftaya ctresi nişanlanıoyorum en yakın zamanda resimleri ekleyeceğim:kedi:

Back
X