Kız İsteme Bu Yaz Veya Sonbahar İsteneceklerin Alanı (Haydi kızlar Yardımlaşalım)

• Konu Sahibi Konu Sahibi askmm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam yettim kızlar aksilik filan oluyor topik bensiz gidiyor ama ben yettim geldimmm boswerr acnım çok güzel elbisen süper olmuş sakin ol kuşum yoksa eli,n ayağın birbirine karışır yapabilecekelrinide yapanmazsın
laydy biz kaldık ya herkes gidiyorrrrrrr

Tamam şu andan itibaren herşeyi akışına bırakıyorum
Sakinim ben sakin

canlarım bizim aileler tanıştı ama annem evi yok die çok olumlu bakmıyor napıcam bilmiyorum çok arada kaldım annemede hak veriyorumm ama napalım kısmett senağlama

Ohh Ohh bensiz bisürü sohbet etmişler oku oku beynim döndü vallahikaydirigubbakcemile3

Bebemmm hayırlı uğurlu olsun canım nereyi tuttunuz düğün ne zaman kısmetse??

Boswer kıyafetin pek hoş hanım hanımcık. Bende ya bu tarz yada düz bir elbise giymeyi düşünüyorum şimdiden hayırlı olsun şekercimmmopuyorumnanaktan

Papaxya cımm olsun ya bir ev için daha yaşı kaç ki çalışır biriktirir alır olmadı bi koparetife girer şimdi imkanlar çokkk eskisi gibi değil kifisfisfis

selam kızlar benimde 10 temmuz düğüüm yerimizi tuttuk :) beni istemeye geldiklerinde 30 kişiydik önce kahveleri yaptık bi güzel damadın bol tuzlu tuzlu sonrasına ikram verdik çayda yaptık ikram olarak poğaça,sütlü irmik tatlısı,tuzlu simit,hindistan cevizli kurabiye.herşeyde çok güzel oldu vallaha herkese ağız tadıyla yaşatmak nasip olsun inşallah....
Tuzlu mu yaptın eniştenin kahvesini:lepi: bende yapsam mı diye düşünüyorum ama içmez kesinkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Ohh Ohh bensiz bisürü sohbet etmişler oku oku beynim döndü vallahikaydirigubbakcemile3

Bebemmm hayırlı uğurlu olsun canım nereyi tuttunuz düğün ne zaman kısmetse??

Boswer kıyafetin pek hoş hanım hanımcık. Bende ya bu tarz yada düz bir elbise giymeyi düşünüyorum şimdiden hayırlı olsun şekercimmmopuyorumnanaktan

Papaxya cımm olsun ya bir ev için daha yaşı kaç ki çalışır biriktirir alır olmadı bi koparetife girer şimdi imkanlar çokkk eskisi gibi değil kifisfisfis

Teşekkür ederim canım benim..

ben yapmadım walla .. bunun bıde yarınıda var dedı :jeyyar: korktum :roflol:

Bende tuzlu kahve yapma konusunda kararsızım. tadına bakarım tuzluysa içmem diyor.İçmezse acayip bozulurum bide rezil olmak ver işin ucunda..
Gerçi evlenme teklif ederken diz çökmemde demişti ama çöktü..İçermi dersiniz

Bende tuzlu kahve yapma konusunda kararsızım. tadına bakarım tuzluysa içmem diyor.İçmezse acayip bozulurum bide rezil olmak ver işin ucunda..
Gerçi evlenme teklif ederken diz çökmemde demişti ama çöktü..İçermi dersiniz

sn blrsn cnm sevgılını sen tanıosn ne tepkı verır bılemıcem ama yapma yanı bnce

sn blrsn cnm sevgılını sen tanıosn ne tepkı verır bılemıcem ama yapma yanı bnce

O tepkiyi kestiremiyorum zaten.Diz çökmem kesinlikle dedi çöktü..Şimdide içemem diyor ama o ortamda içebilirde.Sanırım yapmam ama ona yapacam dicem kesinlikle bekliycek tuzlu kahveyi

O tepkiyi kestiremiyorum zaten.Diz çökmem kesinlikle dedi çöktü..Şimdide içemem diyor ama o ortamda içebilirde.Sanırım yapmam ama ona yapacam dicem kesinlikle bekliycek tuzlu kahveyi

yapcam de hep.yapmadgnı ıcınce anlaynca sevınsın enıstecgm kaydirigubbakcemile3

bende cesaret edememvalla bugünüğn yarını var bide püskürtür filan rezil oluruz sonra benimki eminimmm sakin sakin içerrr:asigim:

Evet evet öle yapayım.Zaten bana kızgın iki gündür gönlünü alırım belki böyle:delphin:

EVT CNM IYI FIKIR yerimseniben
CNM YA HAYRDR NEDEN KIZGN ENISTEM SNA
UMARM BUYK BI KONU YOKTR fisfisfis
RABBIM ARANIZI BOZMAYA SEBEP OLUCAK SYLERDEN KORUSN SZİ :Saruboceq:

EVT CNM IYI FIKIR yerimseniben
CNM YA HAYRDR NEDEN KIZGN ENISTEM SNA
UMARM BUYK BI KONU YOKTR fisfisfis
RABBIM ARANIZI BOZMAYA SEBEP OLUCAK SYLERDEN KORUSN SZİ :Saruboceq:

Yok canım büyük bir probelemimiz yok.
O sürekli görüşelim istiyor.Servisten birlikte inelim.Yemek yiyelim.Gidip bir yerlerde oturalım istiyor.Ama her akşamda olmazkii..Bide akşamları çıkmak istemiyorum pek.Kalmış şurda 6 ayımız sabredelim diyorum.Yok anlamıyor.Bizim tek problemimiz bu malesef..
Bu akşamda ablası geliyor.Terminalden birlikte alalım tanışın sonra hemen eve bırakırım diyor seni.Bende olmaz yarın için hazırlık yapacam dedim.Yine kızdı.
:bbo:

yok canım büyük bir probelemimiz yok.
O sürekli görüşelim istiyor.servisten birlikte inelim.yemek yiyelim.gidip bir yerlerde oturalım istiyor.ama her akşamda olmazkii..bide akşamları çıkmak istemiyorum pek.kalmış şurda 6 ayımız sabredelim diyorum.yok anlamıyor.bizim tek problemimiz bu malesef..
Bu akşamda ablası geliyor.terminalden birlikte alalım tanışın sonra hemen eve bırakırım diyor seni.bende olmaz yarın için hazırlık yapacam dedim.yine kızdı.
:bbo:

ne kadar güzel hep beraber olmak ıstıyor
bıraz sıkıyo bu konuda ama cok guzel bı huy bu..

Çok da terslememek lazım aslında, erkekler bu durumlarda soğuyabiliyor.
Erkekler kızlar gibi de değil, bir soğursa sonra gönlünü almak o kadar kolay olmayabilir. Aman iyi ayarla işini dozunu kaydirigubbakcemile3

Kızlarrr ßenim sevgilimdee askerde haziranda izine gelince annesigil tanışmaya gelicek kadınlarlaa felan kasımdada bi izni varrr o izne geldigi zamanda istemeye geliceklerrr ayyy şimdiden heyecan bastıııı walla:asigim:
zaten sonra 2 ayı kalıyooo ocagın sonu şubatın başı gibi teskere alıcak inşallah hayırlısıyla..opuyorumnanaktanŞeniz

ßende istemeye geldiklerindee tuz katıcam aşkımın kahvesinee oda paşa paşa içicek ehehe:dance::dance::dance: o anı kuzenime kameraya çektiricem surat ifadesini görmem lazım :dance::asigim:

Kızlarrr ßenim sevgilimdee askerde haziranda izine gelince annesigil tanışmaya gelicek kadınlarlaa felan kasımdada bi izni varrr o izne geldigi zamanda istemeye geliceklerrr ayyy şimdiden heyecan bastıııı walla:asigim:
zaten sonra 2 ayı kalıyooo ocagın sonu şubatın başı gibi teskere alıcak inşallah hayırlısıyla..opuyorumnanaktanŞeniz

ßende istemeye geldiklerindee tuz katıcam aşkımın kahvesinee oda paşa paşa içicek ehehe:dance::dance::dance: o anı kuzenime kameraya çektiricem surat ifadesini görmem lazım :dance::asigim:
kaydirigubbakcemile3 Yok ben tuz koymicam kıyamam bitaopuyorumnanaktanneme

Back
X