Kız İsteme Bu Yaz Veya Sonbahar İsteneceklerin Alanı (Haydi kızlar Yardımlaşalım)

• Konu Sahibi Konu Sahibi askmm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sizi okurken çokk heyecanlandım lülülülülülü
beni de büyük ihtimalle eylül ekim gibi istemeye gelicekler.ama bizim aramızda 10 saatlik yol var.sürekli gidip gelme olmasın diye direkt isticekler sanırım.öyle bi kaç kere git gel yapamazlar çünkü.nasıl olacak hiç bilmiyorum.gelirken yüzük getirirler mi söz kesilir mi bakalım artık hayırlısı.

sennde hayrlı olsunn cnm

selammmm bayanlarr.yarın istemeye geliyorlar.bugün çıktık ablamlarla kıyafet aldık,söz bohçası için bişeyler aldık damada.inanamıyorumm halaaaa.çok güzel duygu bunlarr.yarına çok heycanlıyımmm.bi hafta sonrayada sözü düşünüyoruz bakalım nasip

Aman Canım Negüzel Hadi Hayırlısı Bakalım. Tebrikler vereliniortak

ekimde kısmetse bizde bişeler yapıcaz ama çok kararsız kaldım istemeye geldikleri akaşm nişan olsa abesmi olur yane şimdi onlar kalabalık gelcek e bizim tarafta öle hiç kimseyi karşıtırmasak gene kardeşler ve yeğneler 100e yakın kişi oluyoruz. süreklide insanlar geli git yapsn istemiyom o yüzden diyomki isteme akşamı nişan yüzüklerimizidemi taksak sizce nasl olur?

ay ne güzel hayırlı olsun.ne tatlı bi duygudur kimbilir :sinifsinif:
TEŞEKKÜR EDERİM.GÜZEL OLMAZMI HEM GÜZEL HEM HEYCANLI.

Aman Canım Negüzel Hadi Hayırlısı Bakalım. Tebrikler vereliniortak
SAGOLASIN.HAYIRLISI.

:dance:OLDU BİTTİ SONUNDA İSTEME.çok yoruldum ama hep ayakda hizmet oyy hele su servisi öldürdü beni durmadan bardak elimde.çok sıcaktı suyla serinletmeye çalıştım:)
Tuzlu kahveyide içirttilerr kıyamam yaaa.hepsinide içmişş.gittim almaya içmesin diye ama verir vermez işmiş iki yudumda.canım benim çokmu seviyorki benikaydirigubbakcemile3.

salı günü aileler tanışacak. ben şu an heyecanlanmıyorum o zaman ne olur billmiyorum.. tanışmada, sebebi ziyaret adı altında isteme olayından söz edilir mi. ne dersiniz.

salı günü aileler tanışacak. ben şu an heyecanlanmıyorum o zaman ne olur billmiyorum.. tanışmada, sebebi ziyaret adı altında isteme olayından söz edilir mi. ne dersiniz.
söz edilir gibi geliyor çünkü aileler durumu biliyor tanışmanın biraz daha fazlası olur bence:) peki sevgiline açtın mı bu konuyu?hani isteme ihtimallerini öğrenirsin? buarada şimdiden hayırlı olsun canım mutluluklar:)

söz edilir gibi geliyor çünkü aileler durumu biliyor tanışmanın biraz daha fazlası olur bence:) peki sevgiline açtın mı bu konuyu?hani isteme ihtimallerini öğrenirsin? buarada şimdiden hayırlı olsun canım mutluluklar:)

hayrlısı olsun canım bende karbeyaz.ocean'a katılıyorum sen bence bir sewgiline sor

Amin canm inşallahh hayırlı olsun bakalım nişan konuşuldumu

canım nişan oldu bizim..ama bizim askerlik sürecimiz olduğu için söz oldu diyoruz..yoksa askerlik bitince nişan yapmadan direk düğün yapmayı planlıyoruz şu an..

ekimde kısmetse bizde bişeler yapıcaz ama çok kararsız kaldım istemeye geldikleri akaşm nişan olsa abesmi olur yane şimdi onlar kalabalık gelcek e bizim tarafta öle hiç kimseyi karşıtırmasak gene kardeşler ve yeğneler 100e yakın kişi oluyoruz. süreklide insanlar geli git yapsn istemiyom o yüzden diyomki isteme akşamı nişan yüzüklerimizidemi taksak sizce nasl olur?

söz nişan bi arada yapılıo..bizimde o şekilde oldu..

selam kızlar.. bende büyük ihtimal bi aksilik çıkmazsa 16 sında isteme ve söz olacak.. çok merak ediyorum nasıl olacak diye.. bugün bi elbise denedim uçum uçum renkli güzel bişey.. çok ağır giyinmek istemedim.. böyle daha iyi olur geldi.. ay bi değişik oluyor insan =) bayramdan sonrada nişan olcak bişey çıkmazsa =))

tarihi kesinleşince buraya yazacaktım ama büyük ihtimal haftasonu gelecekti istemeye erkek arkadaşımın ailesi. Anneme de söylemiştim.
Ama babası 'maddi durumumuz şu an iyi değil, senin de okulun uzadı, hemen bu işlere başlayamayız' demiş. Yine de sevgilim ve annesi tanışma amaçlı gelecekler, isteme olmayacak yani. Büyük beklenti içindeydim çok üzüldüm :(
Sevgilim 'Ramazandan sonra hem isteriz hem söz yaparız, ben onları ikna ederim' diyor ama korkuyorum aksayacak diye. Kaç gündür topici okuyordum hazırlıklara yardımcı olsun diye off. Artık beni de istemeye gelsinler yaaa :(

Yarın erkek arkadaşım ve annesi tanışmaya gelecekler, biz zaten tanışmıştık ama anneler tanışacak bu sefer. ınş problem çıkmadan güzel geçer hatta ikna olurlar bir an önce babası ile gelirler. Heyecanlandım.

Yarın erkek arkadaşım ve annesi tanışmaya gelecekler, biz zaten tanışmıştık ama anneler tanışacak bu sefer. İnş problem çıkmadan güzel geçer hatta ikna olurlar bir an önce babası ile gelirler. Heyecanlandım.

inşallah sorunsuz atlatırsınız canım (:

bende yeni üye oldum ama yeni sayılmam bisüredir gelmiyordum o kdr :umursamaz:
benimde p.tesi günü sevgilim ailesiyle gelicekler ve tanışıcaklar kısmetse sözümüzde olucak çokk heyecanlıyımmdelikafadulden

inşallah sorunsuz atlatırsınız canım (:

bende yeni üye oldum ama yeni sayılmam bisüredir gelmiyordum o kdr :umursamaz:
benimde p.tesi günü sevgilim ailesiyle gelicekler ve tanışıcaklar kısmetse sözümüzde olucak çokk heyecanlıyımmdelikafadulden

o zaman hayırlı olsun şimdiden canım.
Annemler bugün pasta börek hepsini yapacaklar, malesef ben işte oldugum için yardım edemiyorum. Öğlen izin alıp misafirlerimi karşılamaya gideceğim ben de.

eveet, dün tanışma faslımız da bitti sonunda. Korkmaya çekinmeye gerek yokmuş, çok güzel geçti. Çok iyi muhabbetler döndü. Hatta konuşmaya öyle bir dalmışlar ki otobüsü kaçırıyorlardı :) Bir de ailesini isteme ve söz için ikna edebilsek herşey çok güzel olacak

selam arkadaslar benimde yardiminiza ihtiyacim var.
Sevgilimin ailesi beni bu pazar istemeye gelecekler. Daha dogrusu beraber gidecez beni istemeye sırnaşık şey biraz karisik olaylar :) ben ailemle yasamiyorum onlara 450km uzaktayim ve bu pazar sevgilimin ailesiyle annemlere gidecegiz. hangi ara hazirlanacagim bilmiyorum gercekten :) istemede yüzük takiliyormu? bu durumda söz mü yoksa nisan mi oluyor? bazilarinizda nisanin daha sonra yapilacagini okudum ama bizde mesafeden dolayi bi arada olur galiba?? tepsi sart mi? böyle güzel tepsi burada nerede bulacagim bilmiyorum kendm süslemeye kalksamda beceriksizim bu konuda sırnaşık şey annem pirlanta yüzük iste dedi onu da burada ha diye alamayiz acikcasi :utangac: bide kimler gelir abisi kardesleri felan da geliyormu?? ayrica cicekten ve cikolatadan baska daha birsey getirmeleri gerekiyor mu? sevgilim ve ailesi bizim gelenekleri bilmiyor türk olmadiklari icin ama bizim geleneklere göre beni ailemden isteyecekler. onlarin tek söylediyi sey kizi istedikten sonra serbet icilir, bizde böyle bisey var mi?
valla cok soru sordum kusura bakmayim daha bi kac soru vardi aklimda ama heyecandan unuttum sırnaşık şey cok karisik yazdim umarim sorularimi anlayip bana yardimci olursunuz
Allahim bi aksilik cikmaz insallah :Saruboceq::nazar:

nıe ıkna edemıyorsunuz??

ailesi beni tanıyor seviyor ama sevgilimin okulu daha bitmedi, bir senesi var. Ayrıca maddi durumları da problemli, borçları falan varmış. Şu halde bir evlilik onlar için zor olurmuş. En azından okul bitince seneye olsun söz-nişan olsun diyorlar ama benim ailem de hemen olsun istiyor.
İşler ters bizde, benim ailem muhafazakar, onun ailesi rahat bu konuda. Zaten yaşça da benden küçük. Bakalım zaman neler gösterecek.

ailesi beni tanıyor seviyor ama sevgilimin okulu daha bitmedi, bir senesi var. Ayrıca maddi durumları da problemli, borçları falan varmış. Şu halde bir evlilik onlar için zor olurmuş. En azından okul bitince seneye olsun söz-nişan olsun diyorlar ama benim ailem de hemen olsun istiyor.
İşler ters bizde, benim ailem muhafazakar, onun ailesi rahat bu konuda. Zaten yaşça da benden küçük. Bakalım zaman neler gösterecek.
canım maddi acıdan problemleri varsa ve snn ailende resmiyete dönüşmesini istiosa tektaş aldırma..sadece gidip söz yüzüğü aldır..söz yüzükleri en pahalısı 300 tl fln..birde çikolata ve çiçek yetio zatn..nişanı da zaten kız tarafı yapıo..sevgilinin ailesi istediği zmnda nişan yaparsınız..sonucta nişanda erkek tarafı takı takıo die onların düşüncesine göre yaparsınız..
yardimci olan yok mu :(

cnm bizde şerbet yok yöreden yöreye değişio..ayrıca gümüş bi tepsi alıp üstünü gül yapraklarıyla süsledin mi al sana söz tepsisi :) çikolata ve çiçek gider istenirken ama nişan gibi yapıcaksanız pasta da yaptırılabilir..

yardimci olan yok mu :(

iki alyans alın bence.ailenle görüştüğünde pasta yaptırmalarını söylersin.yüzükler gümüş tepsiye konulurmuş,annem öyle söylüyor.bende meraktan öğrendim her şeyi.erkek tarafı çiçek,çikolata alacak.sana bişeyler takacaklarsa o da onların tercihi tabiki.ama söz nişan birada olacaksa bile bi tektaşın olsun yani.benimde böyle olucak,tek taş istiyorum sevgilimden.annemde böyle olursa daha iyi olacağını söylüyor,bide kız tarafı damada saat takarmış.eğer fotoğrafçıda fotoğraf çektirmek istiyorsanız,annenler sizin için bi fotoğrafçıdan randevu alsa iyi olur.annen her şeyi bilir aslında,panik yapmana gerek yok canım:utangac:senin için bi kuafördende randevu alsın mutlaka,zor durumda kalma sonra.hepsi bu kadar.tatlı yorgunluklar bunlar.çok mutlu olursunuz inşallah!

Back
X