Kız İsteme Bu Yaz Veya Sonbahar İsteneceklerin Alanı (Haydi kızlar Yardımlaşalım)

• Konu Sahibi Konu Sahibi askmm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
anLatırım tabi :CüvCüv:
biz tanısma oLacak diye bekLerken gecenin sonuna dogru sewgiLimin aiLesi konuyu istemeye getirdiLer.bizim niyetimizin tanısma oLdugunu biLdikLerinden aradaki mesafeyi bahane ederek beni babamdan istediLer.annem iLk basta aiLe büyükLerimiz yok dese de babam hayırLı oLsun dedi sositososito
nasıL oLdu nasIL geListi pek bisey anLayamadık ama böyLesi daha iyi oLdu. aiLeLerimizin karsıLıkLı uyumu isimizi daha da koLayLastırdı. ekim 17de nisanımız war hatta hayırLısıyLa.
darısı dier arkadasLArımın basına :Saruboceq:

biz tanısma oLacak diye bekLerken gecenin sonuna dogru sewgiLimin aiLesi konuyu istemeye getirdiLer.bizim niyetimizin tanısma oLdugunu biLdikLerinden aradaki mesafeyi bahane ederek beni babamdan istediLer.annem iLk basta aiLe büyükLerimiz yok dese de babam hayırLı oLsun dedi sositososito
nasıL oLdu nasIL geListi pek bisey anLayamadık ama böyLesi daha iyi oLdu. aiLeLerimizin karsıLıkLı uyumu isimizi daha da koLayLastırdı. ekim 17de nisanımız war hatta hayırLısıyLa.

Amin inşallah canm...Hayırlı olsun...:1hug:

selam kızlar beni de aranıza alın lütfen biz de gelecek ay nişanlanmak istiyoruz ama ne sevgilimin kadrosu geldi ne benim işim belli oldu o yüksek lisans yapıyor şimdi beklemedeyiz anlayacağın :delphin:

Hoşgeldin canm...Hayırlı olsun..İnşallah en kısa zamanda belli olur...opuyorumnanaktan

Hayırlı olsun canım. Çok sevindim senin adına. Inşallah herşey hayırlısı ile tamamına erdirilir.

tesekkür ederim ins Rabbim hayırLısıyLa dügünümüzü de nasip eder.
darısı bu niyette oLan tüm arkadasLArıma :lepi:

slm kıslar nasılsınız bugün misafirlerimiz geldi 17 ekimde istemeye geliyolar o gün napıcam bakalım

kızlar bizimde isteme tarihi belli oldu ayın 8 inde yani perşembe günü geliyorlar ay heyecandan uyku uyuyamıyorum ya :(

burada herkesin tarihi belirli galiba bir ben beklemedeyim :gitme:
neyse sizin tecrübelerinizden yararlanırım bende
benim de en yakın arkadaşım nişanlanacak 15inde ona yastık yapıyorum sade birşey olacak ama sizinle paylaşırım bitince

oyy ne guzel kizlar allah tamamina erdirsin. Benim ne sevgilim var nede istemeye gelenim var ama bu sayfa iyi olmus sayenizde o gun olana kadar tecrubelerim tavan yapar kaydirigubbakcemile3:lepi:

burada herkesin tarihi belirli galiba bir ben beklemedeyim :gitme:
neyse sizin tecrübelerinizden yararlanırım bende
benim de en yakın arkadaşım nişanlanacak 15inde ona yastık yapıyorum sade birşey olacak ama sizinle paylaşırım bitince

aynı kaderi paylaşıyoruz canım..bi 3-4 ay sonra olucak ama tarih belli değil..bu beklemede olmak kötü yaaa :gitme:

kızlar büyük gün bugün bu akşam geliyorlar ve ben heyecandan ne yapacağımı bilmiyorum şuanda işteyim 2 gibi kuaföre gidip fön çektircem saçıma sonra evde uzuuuun bi bekleyiş başlayacak ay nolur benim için dua edin

kızlar büyük gün bugün bu akşam geliyorlar ve ben heyecandan ne yapacağımı bilmiyorum şuanda işteyim 2 gibi kuaföre gidip fön çektircem saçıma sonra evde uzuuuun bi bekleyiş başlayacak ay nolur benim için dua edin

soğukkanlı olmaya çalış canım. bol şans :nazar:a.s.

yarın nasıl geçti sakın anlatmayı unutmaa

sakinleş bugün senin günün herşey istediğin gibi olur inş. mutluluklarzemuszemusopuyorumnanaktan

evett kızlar dün çok zor bi akşamı atlatmış bulunmaktayım darısı hepinizin başına. dün akşam geldiler onlar geldikten hemen sonra benim kuzenlerim kahveleri yaptılar :) bende servisi yaptım(aşkımın kahvesi tuzluydu ) sonra kahveler bitti ama kimse konu açmadı ondan sonra biz çay servisi yaptık çay servisi bitince babam beni çağırmış gelsin el öpsün demiş gittim el öptüm işte. sonra mendilimizi verdik bahşişi kaptık:) ama akşam sanki hiç heyecanlı değildim bi el öperken çok zor geldi o kadar..

benim için yarın büyük gün. 10.10.2009 da geliyorlar. Ayyy nasıl da heyecanlıyımmmmmdelikafadulden

benim için yarın büyük gün. 10.10.2009 da geliyorlar. Ayyy nasıl da heyecanlıyımmmmmdelikafadulden

tahmin edebiliyorum canım ama sakin ol dün sabahtan bende çok paniktim sonra ya ne olabilir ki falan derken bi baktım heyecan kalmamış böylece hem daha güler yüzlü oluyorsun hemde rahat hareket edebiliyorsun. yanlnız bişey söyleyeyim hani istedikten sonra el öpme merasimi varya o çok koyuyo insana ya ben çok kötü oldum o an ağlıcaktım yani

tahmin edebiliyorum canım ama sakin ol dün sabahtan bende çok paniktim sonra ya ne olabilir ki falan derken bi baktım heyecan kalmamış böylece hem daha güler yüzlü oluyorsun hemde rahat hareket edebiliyorsun. yanlnız bişey söyleyeyim hani istedikten sonra el öpme merasimi varya o çok koyuyo insana ya ben çok kötü oldum o an ağlıcaktım yani

aslında beni yarın istemicekler. İlk tanışma buluşması olacak aileler arasında. Kasım ayında isteme olacak büyük ihtimal.

Peki neden el öptürülür ? onu anlamadım ?

Back
X