Neden Olmasın Benim Kayınvalidem Mükemmel Bir İnsan Çok Seviyorum Kendisini Oda Beni Çok Sever
Ona Anne Derken İçimden Gelerek Diyorum Hep Bayramda Birlikteydik Ayrılırken İkimizde Ağladık O Derece Düşkünüz Birbirimize
Maşallah Anneme Benimm
ay ne güzel yaaaa.darısı başımıza ablacımmm =))
valla arkadaşım ben siteye yeni üye olduğum zamanlar "kayınvalidemi seviyorum çünkü eşimi o doğurdu" diye bir başlık açtım..."arkana bile bakmadan topukla burdan" diye kovuldum neye uğradığımı şaşırdım...cevap bile veremeden konum kapanmıştı ki benim kayınvalidem de öyle dört dörtlük değildir...ama sanırım yarası olan yazıyor sadece....o yüzden iyi değil gibi geliyor ama şöyle düşünmek lazım; ben erkek annesi olsam yıllarca büyüttüğüm emek verdiğim belkide üzerine hayaller kurduğum evladımın gün gelip bir anda başkasını benden daha çok sevmesini kolay kolay kabullenemezdim...ben böyle bakıyorum olaya ve bazı şeyleri hoş karşılıyorum...bazı şeyleri görmezden geliyorum...
yine de belki de bir çok kayınvalideden daha iyidir benim kayınvalidem...sanırım şanslıyım (eşim sayesinde belirtmeden geçemem)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?