BU YERLEŞME KANAMASI MI

Zelal09990

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2023
180
12
18
21
Kızlar bir sir yerde okudum biri iliskiden 6 gün sonra geldi diyo biri 2 hafta diyo anlayamadım tecrübelerinizi acil paylasmanız lazım sabah kalktım ve böyle peceteye geldi adetim bittiginden beri çocuk için ugrasıyoruz kızlar her gün deniyoruz nerdeyse ama adetim 13 ünde bitti daha erken diye endiseliyim 2 gündür bel ağrım ve kasık yanmam var adet olucakmışım gibi sanki

Adet 13unde bittiyse 10 gun olmussert bir darbe almadıysanız veya idrak yolu iltihaplanmanjz yoksa yerlesme kanı olabilr ben onu camurumsu kahve leke sanıyordum ama hrrks boyle acık pembe oluyor diyordu. Umarım gebesinizdir. Ümitlendirmek istemem tabi. Brde cıcuk istedigimz zaman bedenimizi asırı dinlemeye baslıyoruz ben mesela hiç adetken kasıklarım agrıdnı falan hissetmem yani evet agrır ama sıradan bir durum oldugu içn hissetmiyorum. Ama hamilelik istedigm hergun en ufak hassasiyeti hissederdim. Siznki adet olmussunz zaten 10 gn olms yerlesme kanaması olabilir insallah oyledir. Takipteyim konuyu merak ettim. Bi 15 gun sonra erken gebelik alın

Canım ovülasyon testim daha dün koyu geldi bu nasıl oluyor anlamadım yumurtlama zamanımda değildi o zaman suanki koyu olduguna göre öylemi oluyor

Canım ovülasyon testim daha dün koyu geldi bu nasıl oluyor anlamadım yumurtlama zamanımda değildi o zaman suanki koyu olduguna göre öylemi oluyor
Herşey olabilir devamı gelmediği sürece sorun yok ama.
canım iyice adet kanaması gibi pıhtılı gelmeye başladı adetim biteli 10 gün oldu noluyo sence

Allah allah kesin bi önceki adetti demi? Ya Llh korusunda dıs gebelik falan mı ya test vs baktın mı . Rabbim güzel haberler mujdelesin umarım gebesindir umarım yerkesme kanıdır. Keske bir kan versen .bi de duzensizlik oluyormuydu hiç reglde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…