bu yıl da bekar kaldım :(

ardemir

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2012
3.972
2.656
373
evet kızlar..

memuriyet olacak.. o olmadı ziraat olacak.. diye hayalleri emelleri bunun üstüne kurup 2013 temmuzda dünya evine gireceğimi düşlerken.....
coorrtt!!
evlenemiyoruz

yahu gelinliğimi seçtim eşyalarımı beğendim fotoğrafçımı ayarladım düğün yerimi seçtim gelinbaşı için birini bile buldum

ama olmadı.. şimdi nasılım bilmiyorum Kanaryaya soğuk davranıyorum sanki suçlusu oymuş gibi..
durup durup ağlama krizlerine giriyorum hüznüm boyumu aştı yarım kaldım yaa..

üstelik bu sürecin uzamasından da o kadar rahatsızım ki.. kayınvalidem iyi bir insan sağolsun kalbimi hiç kırmaz ama paket gibi her yere taşıyorlar beni.. aranmayı bekliyorlar kanaryanın dıdısının dıdısı bile "ee niye hiç aramıyorsun gelmiyorsun gitmiyorsun" diyecek oluyor
bende hoşlanmıyorum cırt bırt..
ama bu süreç 2014'e sarktığı için aynı şeyleri en az 18 ay daha çekecek olma fikri iyice boğulmama sebep oluyor..
evlenip barklanınca yok işim yok evim bahanem olurdu şimdi o da yok.. olmuyor da

hanımlar bir el atın toparlanamıyorum psikolojim kayıp gidiyor

niye evlenemiyosunuz ki anlamadım ben:44:memur olmayanlar evlenemez diye bi kural mı var acep:26:bu durumda ben çok yanlış bir karar vermişim

Öncelikle hakkınızda hayırlısı ne ise onu dileyin diyorum
İş nasip kısmet, inşallah bi yerden çıkar

Ama ertelenme konusuna üzülme sebebin ilginç..

Kanarya'nın dıdısının dıdısına bile cırt bırt gitmek seni rahatsız ediyor , evlenirsem evim işim gücüm var bahanem olurdu bari demişsiniz..
Hiç öyle düşünmeyin, şimdiden Kanarya'nın ailesini bırak taa dıdısının dıdısı size niye gelmiyosun niye etmiyorsun diye biliyorsa ilerde ohoooo, hatta onlar sana cırt bırt gelir

ahahaha sabah sabah kahkaha attırdın bana cırt bırt ne kader ahahahah

tuhaf işin yok diye olmadı diyemi evlenemiyosun yada karşı taraf senden bunu mu bekliyor ? evlenirsin evlenince hazırlanırsın sınavlara aynı şey degilmi ?

Neden evlenemiyorsunuz anlamadım açıkcası memur değilsiniz diye mi :44:
Memur olmayan evlenemiyo mu ?

Herşey zamanında güzel diye boşuna demiyorlar. Zamanında bu denli içli olmasaydınız,
bu denli daralmazdınız. Ailenize topu atın, izin vermiyorlar deyin.

Evlenince bunlar geçmez, nişanlı iken bu kadar üzerinize geliyorlarsa ziyaret konusunda
siz evlenince beklentileri eminim tavan yapar.

Bir de her şeyin bir zamanı var. Bence üzülüp dert etmek yerine, anın tadını çıkarın.
Evlenince üzerinize binecek sorumluluklar yüzünden erteleyeceğiniz şeyleri yapıp
hayatınızı yaşayın. Ben olsam sizin yerinizde şimdi çok para biriktirirdim mesela.
Masraflar sebebiyle bazı zevklerimizi es geçmemiş olurduk.

kanarya kim yahu

Memur olamadınız diye mi evlenemiyorsunuz seneye kazanamazsanız ne olucak 2015 mi sarkacak memur olmayan evlenemez mi , kanarya kim ? :26:

Nişanlınızın işi yoksa bekleme nedeniniz haklı ve makul olur, sonuçta gelenekselleşmiş bir düşüncedir bu erkeğin işinin olması.
Üstelik geçimi sağlamak için para lazım.
Sizin işiniz olmadığı için mi erteliyorsunuz düğünü, anlayamadım.
Eğer işi olmayan taraf sizseniz bunu bir engel olarak düşünmeyin.
Sonuçta evi geçindirecek bir maaş olacak, ayrıca siz de evliyken hazırlanabilirsiniz sınavlara.
Hem memuriyet olsa nereye atanacağız da belli olmuyor ki, ayrı şehirler de olabilir.
Sevdiğinizle bir gün geçirmek bile önemli. Ne zaman ne yaşayacağımızın garantisi yok.
İyi düşünün derim.

arkadaşlar zaman ayırdığınız için çok teşekkürler de Allah aşkına kanarya ve ailesi dediğim manyas kuş göleti mensupları değil elbette

nişanlım ve ailesinden bahsediyordum.. şöyle ki eşcaazım 1500 lira maaş alıyor sadece onun maaşıyla ankarada yaşamak çok zor.. iş yeri çok sapa bir yerde dolayısıyla 200 lira onun yol parası, 500 kira, 200 aidat-yakıt, 200 fatura, bunun içine eve alınan eşyaların taksitleri girecek aylık ev alışverişi girecek..
yoksa o tarafın bir beklentisi yok da tünelin sonu karanlıksa önce kendiniz irkilmez misiniz?
memur olmadan evlenemem dediğimi sanmıyorum iş durumu şu an olmadığı için karamsarlığa düştüğümü anlatmaya çalıştım

yoksa gözüm kulağım ilanlarda.. elbet benimde helal lokma bulacağım bir iş çıkacak ama bilirsiniz hayallerinizi ertelemek insanı çok pis etkiliyor..

evlenmeden niye içli dışlı oldun tarzı yorumlar için ya nişanlılık döneminiz uzun olmadı ya da aile bağları kuvvetli olmayan bir eve gelin oldunuz.. anam bunlar birbirine çok bağlı.. Allah yokluklarını göstermesin bende kalabalığı severim de bunu böyle görev gibi hissetmek sıkıyor..

normal bi işe girebilirsiniz sekreterlik olabilir vs bi çok seçenek var bu aradada çalışabilirsiniz..evede katsınız olur bunlar engel degil o kadar beklemeyin yahuu vala bekle bekle sonunda bişey çıkarrr :)

normal bi işe girebilirsiniz sekreterlik olabilir vs bi çok seçenek var bu aradada çalışabilirsiniz..evede katsınız olur bunlar engel degil o kadar beklemeyin yahuu vala bekle bekle sonunda bişey çıkarrr :)

burnu büyüklük yapıp da ayy ben sekreter olamam kaprisine asla girmedim goles zaten.. bakınıyorum artık ama işte planın dışına çıkıldımı alabora oluyorum anında..
vallahi inanırmısın tek korkum o.. (bişey çıkması)

bide anlatabilmişim dimi Hüsrana uğramak hayal kırıklığı yaşamak üzdü beni..

Son düzenleme:
anlıyorum seni ilerde problem yaşamamamak için mantıklı düşünüyorsun canım 1500 lira ile ankarada geçim saglamak gerçekten zor bende ankarada yaşıyorum çok iyi bilirim.. hakkında hayırlısı olsun inş güzel bi iş bulursun evlenirsiniz 18 ayı beklemeyin derim bence oturup güzl bi şekilde konuşup çagre bulun bi 18 ay sonra yine hüsrana ugrarsan zamana üzülürsün bu sefer..

Bana kızma ama bır ısı ne kadar ertelersen o kadar guclesır zaten Bu harcamalarınızı evlendıkten sonrada yapıcaksınız sacma bır neden kaldıkı sızde evlendıkten sonra calısakmıssınız ertelemek mantıklı gelmedı bana

oh be.. yemin ederim ihtiyacım olan sadece bu.. anlaşılmak ve azcık motive edilmek..

konuşmalıyım kanaryayla ertelemek zorlaştıracak yoksa..

yok estagfurullah canım niye kızayım bana yol gösterin yardım edin diye açtım konuyu..
doğrumu yanlışımı farkedemediğim yerde desteksiz yapamıyorum :13:

üst yorumda bahsettiğim gibi konuşup bi yola bağlamalı böyle kendi kendimi yiyorum

Canım unutma, senin şer gibi gördüklerin aslında hayırdır...
Her şeyde vardır bir hayır, hemen olsun değil, hayırlısı olsun diyeceksin...

Demek ki vakti gelmemiş, toparlan, bu kadar salma kendini..

Canım unutma, senin şer gibi gördüklerin aslında hayırdır...
Her şeyde vardır bir hayır, hemen olsun değil, hayırlısı olsun diyeceksin...

Demek ki vakti gelmemiş, toparlan, bu kadar salma kendini..

melodim doğru diyorsun da hani aynı şeyi söyleyip duruyorum ama planlar hayaller ertelenince böyle afedersin mal oluyor ya insan..
onun şaşkınlığından saçmalayışım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…