genelde sekreterlik ilanları çok oluyor en az maaşın 800 felan olur birde çogu yer rahat olur hem ders çalışırsın boş zamanlarında hemde eve kazancın olur..eve ne kadar para girerese girisn zorda olsa o ev geçiniyo bi şekilde :)
Biz senin diğer konunda kendimizi boşa yırtmışız stillex ile.
Sana demedik mi puanın çok güzel haziranda % 90 gideceksin diye
Olmadı kasım atamasında gideceksin.
Temmuz yapın işte düğünü Allah kerim haziranda gidersen taze memur olacaksın evlenirken
Olmadı bir iki ay sıkıntı çekmiş olacaksın
Atamalara kadar ufak bir işe girip birikim yapabilirsin
aynen.. böyle garantisi olan bir iş bulayım yapışacağım hemen..
yahu yatlar katlar değil golescim inan.. orta düzey geçim standardında olmak derdim..
1500 lira ile geçinemez misiniz.
millet asgari ücretle çocuk bile okutuyor :/
bende borçla evlendim . 1650 lira ile yol parası yemek parası 2 tane kredi çeyiz borçlarım perde dolap vs. ödedik.
şu an eşim işsiz uzun süredir ve biz sadece benim asgari ücretli maaşımla geçiniyoruz.
hem evlenince iş bulamayacağınızı nerden biliyorsunuz da hayallerinizi erteyebiliyorsunuz.
bulursun canım hatta bak hissettim konu açıcaksın herşey yolunda bu kadar mı ilerler diye :)) ne demişler her sıkıntının ardında mutlaka bi ferahlama vardıryada böyle bişeydi biri böyle bişey demişti ama unuttum bunu ben uydurdummmm :)))
melodim doğru diyorsun da hani aynı şeyi söyleyip duruyorum ama planlar hayaller ertelenince böyle afedersin mal oluyor ya insan..
onun şaşkınlığından saçmalayışım..
arkadaşım sana zahmet ikinci sayfada harcamaları kalem kalem döktüm sen o yazdığım şartlarda geçinebileceksen önünde saygıyla eğilirim ama şu an bizim için imkansız.. yaşadığın şehir çok önemli..
ardemir Allah aşkına kpss den 86 almışsın daha ne istiyosun 1 seneye kalmaz memursun zaten
bu kadar karamsarlık niye:26:
bende girdim kpss(lisans benim ki) merkezi atamadan gitmem çookkk zor puanım 70 lerde açıktan atamaları takip ediyorum belki bir iş çıkar diye
bu aradada parası az demedim girdim bir işe çalışıyorum
kendi paramla çeyizimi hazırlıyorum
düğün tarihim belli yaza evleniyoruz kısmetse
atanamazsam bu işimi bırakıp şehir değişikliği yapıcam
nişanlımın yanına gidicem belki de iş bulamayacağım orda amaaaaa
benim bile umudum var
anlatabildim mi canım:26:
Olur olur bir işe gireceksin hayırlısıyla..
boncuğumm sen mi geldin? hoş geldiiinn.. abla bunalıma girdi
Evet geldim abla,herşeyi arkamda bırakıp geldim iyiyim ama sana kırgınım ..
Dün seni aradım geri dönüş bile yapmadın ..
Geçer inşallah sen sıkma o güzel canını ablacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?