bu yıl da bekar kaldım :(

genelde sekreterlik ilanları çok oluyor en az maaşın 800 felan olur birde çogu yer rahat olur hem ders çalışırsın boş zamanlarında hemde eve kazancın olur..eve ne kadar para girerese girisn zorda olsa o ev geçiniyo bi şekilde :)

Biz senin diğer konunda kendimizi boşa yırtmışız stillex ile.
Sana demedik mi puanın çok güzel haziranda % 90 gideceksin diye
Olmadı kasım atamasında gideceksin.
Temmuz yapın işte düğünü Allah kerim haziranda gidersen taze memur olacaksın evlenirken
Olmadı bir iki ay sıkıntı çekmiş olacaksın
Atamalara kadar ufak bir işe girip birikim yapabilirsin

aynen.. böyle garantisi olan bir iş bulayım yapışacağım hemen..
yahu yatlar katlar değil golescim inan.. orta düzey geçim standardında olmak derdim..

kızma bana sevgi meleği..
zor durumdayız şartlar rayına oturmaz diye endişemden bu halim

yoksa benimde gözüm kara şeytan diyor ki kaçır kanaryayı.. otur evinde patates pişir.. bidi bidi bidi bidiii
ama benim şeytan çabukcak kaçıyor işte kalsa ya biraz..

Son düzenleme:
1500 lira ile geçinemez misiniz.
millet asgari ücretle çocuk bile okutuyor :/
bende borçla evlendim . 1650 lira ile yol parası yemek parası 2 tane kredi çeyiz borçlarım perde dolap vs. ödedik.
şu an eşim işsiz uzun süredir ve biz sadece benim asgari ücretli maaşımla geçiniyoruz.
hem evlenince iş bulamayacağınızı nerden biliyorsunuz da hayallerinizi erteyebiliyorsunuz.

aynen.. böyle garantisi olan bir iş bulayım yapışacağım hemen..
yahu yatlar katlar değil golescim inan.. orta düzey geçim standardında olmak derdim..

bulursun canım hatta bak hissettim konu açıcaksın herşey yolunda bu kadar mı ilerler diye :)) ne demişler her sıkıntının ardında mutlaka bi ferahlama vardır yada böyle bişeydi biri böyle bişey demişti ama unuttum bunu ben uydurdummmm :)))

arkadaşım sana zahmet ikinci sayfada harcamaları kalem kalem döktüm sen o yazdığım şartlarda geçinebileceksen önünde saygıyla eğilirim ama şu an bizim için imkansız.. yaşadığın şehir çok önemli..

ayyyyy golesciimm ağzın bal yesin..
inşallah hayırlısıyla hepiciği olur forumca kutlarız ya..

melodim doğru diyorsun da hani aynı şeyi söyleyip duruyorum ama planlar hayaller ertelenince böyle afedersin mal oluyor ya insan..
onun şaşkınlığından saçmalayışım..

Canım ne demek saçmalamak? Olur mu öyle şey..

Hayalkırıklığı zordur...Ama belki de, evleneceğin zaman "iyi ki o dönem evlenmemişiz" diyeceksin

Hanımlar "millet asgari ücretle geçiniyor" devirleri geçti artık...Geçinilmiyor...

Herkesin vardır bir standartı ve o standartı yakalamak ister..Sıkıntı çekmek, mutsuz olmak için evlenilmez...

yazdıklarınızı okudum .bende büyük şehirde oturuyorum. bende size dökeyim isterseniz.
550 kredi toplamı
200 lira yol parası
200 yemek parası
100 faturalar
250 beyaz eşya borcu
150 perde borcu
toplam 1450 lira ediyor eve giren paramız 1650 liraydı.

tekrar ediyorum işe girme çalışma ihtimalinizde yüksekken neden hayalleriniz ertelenir ki
neyse hakkınızda hayırlısı neyse o olsun

ardemir Allah aşkına kpss den 86 almışsın daha ne istiyosun 1 seneye kalmaz memursun zaten
bu kadar karamsarlık niye:26:
bende girdim kpss(lisans benim ki) merkezi atamadan gitmem çookkk zor puanım 70 lerde açıktan atamaları takip ediyorum belki bir iş çıkar diye
bu aradada parası az demedim girdim bir işe çalışıyorum
kendi paramla çeyizimi hazırlıyorum
düğün tarihim belli yaza evleniyoruz kısmetse
atanamazsam bu işimi bırakıp şehir değişikliği yapıcam
nişanlımın yanına gidicem belki de iş bulamayacağım orda amaaaaa
benim bile umudum var
anlatabildim mi canım:26:

tamam tamam kızmayın bana noolur hemmen toparlanıyorum kendime cicisinden bir iş buluyorum kanaryayıda karşıma alıp konuşuyorum

bana ayırdığınız zamana varlığınıza sağlık hatunlar çoookk teşekkür ederim yaa cansınız hepiciniiz

boncuğumm sen mi geldin? hoş geldiiinn.. abla bunalıma girdi

Evet geldim abla,herşeyi arkamda bırakıp geldim iyiyim ama sana kırgınım ..

Dün seni aradım geri dönüş bile yapmadın ..

Geçer inşallah sen sıkma o güzel canını ablacım

Evet geldim abla,herşeyi arkamda bırakıp geldim iyiyim ama sana kırgınım ..

Dün seni aradım geri dönüş bile yapmadın ..

Geçer inşallah sen sıkma o güzel canını ablacım

kırılma iyi değilim kimseyle görüşmüyorum günlerdir özelde konuşuruz bunları daha sonra..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…