Tatil buysa biz ne ediyoruz dedim kendi kendimeŞöyle doğa içinde özel havuzlu bir villa kiralayabilirsiniz. Ama yemeği kendimiz yapacaksak da o nasıl bir tatil olur bilemedim:) biz sanırım bu sene evdeyiz önün için.
Tatil buysa biz ne ediyoruz dedim kendi kendimeyemeğimi kendim yapacaksam daha tatile gitmiyorum
Geçen yıl tatile gidemedim ıçimde kaldı ama seneye güzel bir tatil yapacağım diye kendimi teselli ettim. Bu sene de corona çıktı. Instagramda bakıyorum herkes tatilde. Millet coronayı unutmuş. Hem fiziken en çok da ruhen yorgunum. İyi gelecek ama risk devam ediyor. Siz ne düşünüyorsunuz bu sene gidilebilir mi gidecek mısınız gittiniz mi önerileriniz ne?
Genelde günü birlik gidiyoruz yakın olduğu içinKatılıyorum yemek temizlik varsa o tatil olmuyor
Geçen yıl tatile gidemedim ıçimde kaldı ama seneye güzel bir tatil yapacağım diye kendimi teselli ettim. Bu sene de corona çıktı. Instagramda bakıyorum herkes tatilde. Millet coronayı unutmuş. Hem fiziken en çok da ruhen yorgunum. İyi gelecek ama risk devam ediyor. Siz ne düşünüyorsunuz bu sene gidilebilir mi gidecek mısınız gittiniz mi önerileriniz ne?
Bir Behlül Haznedar değiliz ki "Beşir tekneyi hazirla!" deyip kendimizi boğazın serin sularına bırakalım.ya villa kiralamaya ya da tekneyle açılmaya okeyim.yoksa bana para verseler gitmemben hala evin altındaki markete inerken garipleşiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?