şeker hamuruyla renklendiriyorlar. boya tabii. zararlı diyorlar bilemedim artık. ama çocuk yaşgünü pastalarında hep kullanılıyor bu hamur. umarım zararlı değildir. bir kısmı bitkilerden renk veriliyor diyor. gıda boyası zararlımı değilmi. keşke netleşse.ayy görüntü çok güzel ama şeker hamuru ile yapılmış bu ve hiçç tavsiye etmem.. pasta kursuna gittim oky kullanılan malzeme ya şeker hamuru yada bol krema. şu görüntüyü yakayabilmek için o hamur ve krema şart ben bir çok tarif öğrendim ama ev yapımı muhallebi ile yapıyorum ohh misss...
sizler neler yapacaksınız arkadaşlar evde, bize de bi fikir olur
Zencefil , ada çayı , ıhlamur , bal ve keçi boynuzu özü muhteşem beşlisi ile yatak döşek yatıyor olacağım , nasıl fikir
Hastayım çok , hasta olmasam da değişen bir şey olmayacaktı , kanallar arası zap , eşimden aynı replik ; bir şey yok film izleyelim mi
annen daha fazla torun istiyorum mesajı veriyor olmasınbiz evde oluruz,annem de toplanırız yine.annem şans getirsin diye her zamanki gibi kırmızı don almış olur büyük ihtimalle ve hepimize gece 12 den önce giyin şu donları diye baskı yapar
annen daha fazla torun istiyorum mesajı veriyor olmasın
Gençler gider chessdışarda konsere kim gider bu soğukta ya
Gençler gider chessonların kanı kaynıyor...
Yaşlılar evde oturur..yoksa sennnn
Valla bana köyden geldi kabak...nasıl turuncu, nasıl ballıTatli dan bahsedilmisken biri beni kabak tatlisi muptelasindan kurtarsin.Hergun hergun yiyesim geliyor.Yine canim cekti.Firinlanmis uzeri tahin,cevizle suslenmis.Offffff.Kabak tatlisi krizim tuttu
Yaşlıyım totom donar demiyosun daben görev bilinci olan bir editörüm, yılbaşını kk da geçirip, üyelerin kavgalarının en tatlı yerinde konuyu kilitleyemi düşünüyorum, yılbaşı planım bu
Valla bana köyden geldi kabak...nasıl turuncu, nasıl ballı
Hem de tahinli cevizli...en sevdiğim...bi de annecim sütlü yapardı bekarken onu da çok severdim...göndereyim yarısını...koccaman bir kabağım var
Kıızzz sen kesemezsin zaten onları, söyle kesip yollasınlar...annem "sen beceremezsin şimdi elini falan kesersin" diye babam testereyle kesip kesip gönderiyo...çok büyük ama benimki...bi de tembihliyo çekirdeklerini atma seneye de ekicem diyeKöyden gelen kabaklar bende sıra sıra dizildi , halloween e saklıyorum hepsini
(tembel bir kadın olarak kesmeye üşeniyorum , kaynanama rica edeceğim kesip yollasın)
Kıızzz sen kesemezsin zaten onları, söyle kesip yollasınlar...annem "sen beceremezsin şimdi elini falan kesersin" diye babam testereyle kesip kesip gönderiyo...çok büyük ama benimki...bi de tembihliyo çekirdeklerini atma seneye de ekicem diye
Hem kabak gönderiyo hem de azarlıyo kadın yaaa
Valla bana köyden geldi kabak...nasıl turuncu, nasıl ballı
Hem de tahinli cevizli...en sevdiğim...bi de annecim sütlü yapardı bekarken onu da çok severdim...göndereyim yarısını...koccaman bir kabağım var
ders çalışarak girersen bütün sene öyle geçeroh kocamda çalışıyor, arkadaşlarda ailecek plan yaptı onlara da salça olamam, evde oturup ders çalışırım, psikolojim bozuk benim , azcık ağlar azcık da oynarım kendi kendime
napim geçsin, bütün yıl ders çalışırım bende zararı yok :)ders çalışarak girersen bütün sene öyle geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?