Ne dersi yaaa, biraz müzik ve hareket moral.verir.deşarj oloh kocamda çalışıyor, arkadaşlarda ailecek plan yaptı onlara da salça olamam, evde oturup ders çalışırım, psikolojim bozuk benim , azcık ağlar azcık da oynarım kendi kendime
Çok yüksek , en güzeli o akşam iki uç aile toplanıp.herkez birşey yapsın getirsin.açık büfe.müzik sohbet.ben evcilim zaten bir de o fix menüler kişi başı 200 tl, 2 kişi 400. kuzu alıp çeviririm o paraya. hiç gerek yok.
Çok yüksek , en güzeli o akşam iki uç aile toplanıp.herkez birşey yapsın getirsin.açık büfe.müzik sohbet.
Evet yaa:) yok kocamla beraber evde güzel bir yemek yiyip, tv izlerizzaten yarın sabahtan yorulcam.
size de öneririm sosyal hizmetlere uğrayın derim.
Ben pijama giyicem:)Kizlar kimler ne giycek yılbaşına?
Bizde kuzenler falan toparlanıp evde vur çatlasın çal oynasın yapıceektikk . Taaa nerelerden alkolumuzu de getirttiydik :)
Ammaa velakiinn herhal ben bi elimde süt bi elimde kuruyemiş tabağıı kafamda şapkaylaa içimde bebişimleee giricemm yeniyılaa
Onlar orda içedursun
Hiçte kıskanmadımm
benim hiç dışarda yılbaşım olmadı abi (küçük emrah simili) bu sene özendim fekat burda da 165 den başlıyor sınırsız yerli içki demiş, ne kadar içebileceksem sanki
Sınırları zorlayacağına eminim chess
benim hiç dışarda yılbaşım olmadı abi (küçük emrah simili) bu sene özendim fekat burda da 165 den başlıyor sınırsız yerli içki demiş, ne kadar içebileceksem sanki
Bi 70'lik. Ama sen sarapciydin dimi. O zaman 2 70'lik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?