Bu yılbaşı gecesi herkes evde!..

80 ler çocuğu olarak , yılbaşı denilince aklıma hala ilk gelen şey tombala .

Neden sadece o gün oynanır bilemem de . Bizim aile de bir de paralı oynardık , ben küçüğüm diye oyun sonunda herkes tüm paraları bana verirdi Azıcık su kaynatmamın da etkisi vardır tabii

oh kocamda çalışıyor, arkadaşlarda ailecek plan yaptı onlara da salça olamam, evde oturup ders çalışırım, psikolojim bozuk benim , azcık ağlar azcık da oynarım kendi kendime
Ne dersi yaaa, biraz müzik ve hareket moral.verir.deşarj ol

ben evcilim zaten bir de o fix menüler kişi başı 200 tl, 2 kişi 400. kuzu alıp çeviririm o paraya. hiç gerek yok.

ayyy ev daha rahat vallahı
bu yasıma kadar 1 kere bıle dısarda yılbası kutlamadım
busuru meyve abur cubur guzel bı sofra evde gıyılebılecek en guzel elbısem ve esımın kolunun altında gecırdıgım bı gun daha eglencelı gelıyor bana

bana hatırlattığı şey,trt,kabak tatlısı,çerez,meyve ilk aklıma bu gelir çocukluğuma dair,nalan altınörs filan,ayy yaşımda çıktı ortaya :)aa dansözü unuttum,neyse eskıden ıkı üç kez dişarda kutladığım oldu,masada göbekde attık,bir defasında herkesın sevgilisi var ben hariç,dansöz geldi,tabi ben çok ilgilenınce sağolsun oda benımle ilgilendı,masamıza fılan,sonra kızlar benı parçalayacaktı,kıskançlıktan tabii,sefam oslun,çok gençtik,iyikide yapmışız,ama yıllardır asla çıkmam,yeğenler istiyor dıye avm ye gıdıp yemek yedik alışveriş yaptık bır defasında,evde çay demlicem,pihamalarımı gıyıcem,kitap okuyacağım,ve yepyeni bir yıla gırıp herşeyi silmenın huzuu ile uykuya dalacağım,radıkal kararlar aldım,2016 gel hadi,kollarımı açtım bekliyorum...

Yılbaşı gecesi dışarda olanlara şaşırıyorum ben. Bur kez yaptım o hatayı bir daha asla...

Elin sarhos adamlarının derdini çekersin, mutlaka bi kavga tartışma çıkar. İcmesen olmaz, icsen eve dönme derdi var. Alkollü araba kullanılmaz, taksiler üç katı fiyat çeker.
O eller havaya eglencesini zaten hiç sevmiyorum. Millet masaların üstünde göbek atar, deli deli hareket eder. Ter kokusu ayrı dert.

Benim için yılbaşı dışarda kutlanacaksa otele gidilmeli. İki gün takılır yer içer yüzer spaya girer dinlenirsin. Eve dönme derdi de yok. Amma ve lakin oteller bu sene kafayı yemiş. 3 gece kb 1500 fiyat çekiyorlar.

iki sene sonra çıkartırsın acısını canım

benim hiç dışarda yılbaşım olmadı abi (küçük emrah simili) bu sene özendim fekat burda da 165 den başlıyor sınırsız yerli içki demiş, ne kadar içebileceksem sanki

valla biz de evde yemeğimizi yedikten sonra belki bişeyler içmek için çıkarız dışarıya, yoksa öyle eğlence falan hiç içimden gelmiyor ülke bu durumdayken...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…