Bu yildizname bakanlarin dedikleri dogru mu ?

Ayy tırstım gece gece, teşekkür ederim canım.

Rica ederim. Kimseyi tedirgin etmek istemem. Ancak son yıllarda , yıldıznameyi de "şakasına fal bakıyoruz" seviyesinde anlatıyorlar insanlara. Kökeni anlatılandan daha ağır olan konuları hafifleştirmemek gerekiyor bence.

En temizi en baştan uzak durmak.

Kahve falı gibi basit birşey değil anlaşılan, korkarım zaten ben, bi felak nas okuyup kaçıyorum

Kahve falı gibi basit birşey değil anlaşılan, korkarım zaten ben, bi felak nas okuyup kaçıyorum

Eski din alimlerinin konuyla ilgili anlatımları vardır internette. Basit bir fal vs diye değerlendirilmediğini biliyorum.

Ben kahve falını da basit bulmuyorum. İnsanın bilinç altında her söylenen bir şekilde yer ediyor çünkü.

Aynen. Rüyaları yorumlamanın bile gizemi var aslında, o bile basit değil mesela. Evrene gönderilen enerjiyle ilgilidir belki, o öyle söyledi diye öyle olmasını bekliyorsun ve en sonunda gerçekleşiyor.

Yıldızname baktıklarını biliyordum ama hiç araştırma gereği duymamıştım pek ilgimi çekmiyordu Yazıyı geceleyin okumaktan tırstım gündüz gözüyle okuyacam neymiş bu yıldızname merak ettim

Bu yazıda ürkütücü bir şey yok.

Geçmişte okuduğum farklı yazılarda : Yorumlama kısmı ve buna dair kişisel tecrübelerini anlatan alimlerin paylaşımları , konunun basit olmadığı ve hafife alınmaması gerektiğini anlatıyordu. Ben onlara dayanarak uzak durmak en güzeli diye düşünüyorum.

Aynen. Rüyaları yorumlamanın bile gizemi var aslında, o bile basit değil mesela. Evrene gönderilen enerjiyle ilgilidir belki, o öyle söyledi diye öyle olmasını bekliyorsun ve en sonunda gerçekleşiyor.

Mümkün olduğunca dışardan gelebilecek olumsuzlardan korunmak en sağlıklısı. Tv lerde rüya yorumu isteyenleri uyaran çok hoca var mesela. Rüya herkese anlatılmaz vb diyerek uyarıda bulunuyorlar insanlara.

Arkadaslar bana da hayatinda herseyin olacak ama omur boyu evlilikte sikinti yasayacaksin hic bi zaman tam.anlamiyla mutlu olamicaksin falan dedi.

Hayatımda ilk ve son kez yeteratarlı'ya(tellwede olması lazım) yıldızname baktırmıştım 5 yıl önceydi. bana bir hayat hikayesi yazmış, göndermiş, iddia ettiğine göre 2022'de ikinci çocuğumu kucağıma alıyordum. Şuan 1 çocuğum bile yok, hatta ilişkim bile yok. yani tutmuyor, rahat olun gerçi o da salladı bence, hiç mi ucundan kıyısından tutmaz yahu. Nicki bile komikti zaten

Kimsenin dediğine inanıp onu kafaya takmayın sonuçta Allahtan başka kim bilebilir ya ben inanmıyorum şahsen acaba mı bile desem şirk e girer bence

iyi bir yıldızname bakan varsa ben de baktırmak istiyorum cunku bence gercek .. ama gercekten iyi olanları yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…