Bu yılki ygs-lys değişiklikleri

seliiss

Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2012
81
0
16
Hatay
Arkadaşlar bilginiz var mı neler değiştirdiler ? Açık uçlu sorulardan kasıtları ne ben anlamadım ? Konu dağılımları hakkında bilginiz var mı?

Açık uçlu derken ? klasik mi olacak yani ? benim ikinci girişim olacak. inşallah sistem yine aynı olur ya :( dershaneye gitmeden çalışacam sistem aynı olursa harika olur. inşallah değişmez bu yıl sınav veya kalkmaz.

Kızlar açık uçlu sorular LYS'de oluyormuş.
Haberi birkaç yerde ben de okudum.
2015'te sistem tamamen değişecekmiş.
Sanırım açık uçlu sorular da 2015'ten itibaren olacak.
Aslında sistem hiç değişmese çok daha iyi.
Çünkü ben YGS/LYS sisteminin iyi olduğu kanısındayım.:23:

İnşallah bu değişiklikler bizi bulmaz dediğiniz gibi 2015 te uygulanır.
Tamda sisteme alışmışken değişiklik iyi olmuyor dinkültürü soruları hiç dinkültürü çalışmayan biri için berbattı.

sistem 2015te değişiyor 2014te sanırım sadece dil bölümü için var açık uçlu

İnşallah ya. valla bir değişikliği daha kaldıramam. bu yıl hemen kazanmam lazım. inşallah 2015e değişir.

Kızlar açık uçlu sorular LYS'de oluyormuş.
Haberi birkaç yerde ben de okudum.
2015'te sistem tamamen değişecekmiş.
Sanırım açık uçlu sorular da 2015'ten itibaren olacak.
Aslında sistem hiç değişmese çok daha iyi.
Çünkü ben YGS/LYS sisteminin iyi olduğu kanısındayım.:23:

Evet sürekli değiştirmek marifetleri zaten..! bencede değişmesin tamam harika bir sistem değil ama yinede güzeldi alışmıştık en azından. tekrar değişirse anlamak ve ona göre çalışmak zaman alacak. bizden sonra değişsin lütfen. biz bi kazanalımda. her değişiklikte bana vuruyor ya. mağdurum resmenn :34:

İnşallah bu değişiklikler bizi bulmaz dediğiniz gibi 2015 te uygulanır.
Tamda sisteme alışmışken değişiklik iyi olmuyor dinkültürü soruları hiç dinkültürü çalışmayan biri için berbattı.

inşallah. evet ya din beklemezsen ygs velysde çıktı pat diye. ve sanki felsefe sorusu gibi zordu neydi onlar ya. yanınada adam gibi açıklama yapmıyorlar din kültürü yapacak mıyız yapmayacak mıyız şaşırmıştık.

Acaba ygs-lys müfredatı değişecek mi? konular ne zaman belli olur hangileri çıkacağı ? 2013 teki gibimi olur acaba ?

İnşallah ya. valla bir değişikliği daha kaldıramam. bu yıl hemen kazanmam lazım. inşallah 2015e değişir.

Evet sürekli değiştirmek marifetleri zaten..! bencede değişmesin tamam harika bir sistem değil ama yinede güzeldi alışmıştık en azından. tekrar değişirse anlamak ve ona göre çalışmak zaman alacak. bizden sonra değişsin lütfen. biz bi kazanalımda. her değişiklikte bana vuruyor ya. mağdurum resmenn :34:

vallahi haklısın canım :) biz bir kazanalım da öyle değişsin değişecekse :1:

Acaba ygs-lys müfredatı değişecek mi? konular ne zaman belli olur hangileri çıkacağı ? 2013 teki gibimi olur acaba ?

yok canım müfredat değişmez :34:
konular aynı konular ama mesela LYS konularından YGS'ye kayma olabilir.
Mesela Permütasyon,kombinasyon,olasılık LYS konularıyken YGS konularına dahil edildi ya bunun gibi bir şey olursa olur.
Ama sanmıyorum.:34:

vallahi haklısın canım :) biz bir kazanalım da öyle değişsin değişecekse :1:

yok canım müfredat değişmez :34:
konular aynı konular ama mesela LYS konularından YGS'ye kayma olabilir.
Mesela Permütasyon,kombinasyon,olasılık LYS konularıyken YGS konularına dahil edildi ya bunun gibi bir şey olursa olur.
Ama sanmıyorum.:34:

İnşallah canım ya değişmesin. :)

Back
X