Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

Kızlar benim test sonucum negatif. T+10 3. gündü. Bugün ilaçları bırakabiliyormusum. Kalitesi çok iyi denen embriyolarımın genetiği ve katil hücre sebepli tutunamayabileceği söylendi. Bir tane daha 3. gün embriyom var 8 hücreli. Ama transfer denemeyeceğim. Genetikleri vs yaptırıp tekrar opu istedim. Bu sefer pgt öneriyor doktorum. Yani süreç sil bastan ve uzun.

Pozitif görenn arkadaşlarım sağlıkla devam etsin🙏
Bence güzel bir tercih. En baştan sıkı ve güçlü adımlarla at bu sefer adımlarını. Sonucun için ne kadar üzüldüğümü sana anlatamam arkadaşım. Tahmin etsem de konduramadım 😔 bu uğraşlarının sonunda ikizlerin olacak ben eminim. Çok sağlam hazırla kendini bu sefer kaçamasın kuş üzümleri ❤️

Bence güzel bir tercih. En baştan sıkı ve güçlü adımlarla at bu sefer adımlarını. Sonucun için ne kadar üzüldüğümü sana anlatamam arkadaşım. Tahmin etsem de konduramadım 😔 bu uğraşlarının sonunda ikizlerin olacak ben eminim. Çok sağlam hazırla kendini bu sefer kaçamasın kuş üzümleri ❤️
Sağol damycim 😇 valla bi şekilde nedense nego diye kodlandı bana da hayırlısı böyleymiş diyoruz 🥹 Bu dönemde işimi de cok boşladım focus atmam lazım biraz idare de ettiler ama en azından orayı toparlarım bu süreçte.

Floria çok üzüldüm inşallah Bi an önce sürecin çabuk geçer toparlarsin arkadaşım rabbim bir bildiği vardır geciktiriyorsa guzellestiriyordur . Sabret canim bunla imtihan ediliyorsun dua ediyorum senin için inşallah önümüzdeki süreçte kavuşacaksınız evladınıza 🤲🏻🌸
Sağol canım cooook teşekkür ederim güzel dileklerin için 🤗🤲 Amiin bekleyen herkes için kolaylık ve sağlıkla olsun inşallah 🤗

Bende burda ekli değilim sanırım 13 ekimde transfer oldu dondurulmuş 5. Gün embriyo 9. Gün 104 çıktı kese için bekliyorum

Kızlar benim test sonucum negatif. T+10 3. gündü. Bugün ilaçları bırakabiliyormusum. Kalitesi çok iyi denen embriyolarımın genetiği ve katil hücre sebepli tutunamayabileceği söylendi. Bir tane daha 3. gün embriyom var 8 hücreli. Ama transfer denemeyeceğim. Genetikleri vs yaptırıp tekrar opu istedim. Bu sefer pgt öneriyor doktorum. Yani süreç sil bastan ve uzun.

Pozitif görenn arkadaşlarım sağlıkla devam etsin🙏
Allah nasip etmeyeceği hiçbirşeyin hayalini kurdurmazmış. Bu sefer olmadı ama rabbim size en güzelini nasip edecektir. Üzüldüğümüz yerden yeniden yeşermeyi bilen güçlü kadınlarız biz 💪🏻

Allah nasip etmeyeceği hiçbirşeyin hayalini kurdurmazmış. Bu sefer olmadı ama rabbim size en güzelini nasip edecektir. Üzüldüğümüz yerden yeniden yeşermeyi bilen güçlü kadınlarız biz 💪🏻
Ne güzel söyledin canım 🥹 İnşallah amin bekleyen bütün arkadaşlarımın kolaylıkla sağlıkla olsun inşallah 🙏

Back
X