Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

Transfer günü ve sonraki 2 gün hep istirahat halindeyim. Yemeğimi ısıtıp tabağa koydum, tuvalete gittim ve ev içinde azar azar yürüdüm o kadar. Sonrasında da yavaş çekim hareketlere yemek yapmaya başladım. Çok ayakta kalmadım, uzun süre yürümeyi. Eşya hiç taşımadım. 5 gün eğilmedik bile. 5.gün itibariyle çömeldim
Hayırlısı olsun inşallah sizin dedikleriniz çok dışında yaşamışım ben 🫢🫠

Çok şükür pozitif doktorum normal hayatına devam et dedi transferden çıktık eşimle yemek yedik dışarda. eve gelip biraz dinlendim ama normal kalkıp yemeğimi yedim evde gezindim öbür gün normla ise döndüm 🙃
Ben de ilk gün dışarı çıktım zaten il dışındaydım ikinci gün de işime başladım umarım hakkımızda hayırlısı olur 😇

Hayırlısı olsun inşallah sizin dedikleriniz çok dışında yaşamışım ben 🫢🫠
Bu benim 5.denemem o yüzden biraz daha dikkat ettim. Ama mesela 2024 Eylül de hamile kaldım yine transfer ile. Transferin 3.günü saatlerce ayakta kaldım çocuğum üniversiteyi kazandı. Gittim onu okula kaybettirdi, eşyalar aldık. Söyleyemiyorum da. Azıcık oturs kalka tüm gün sokaklardaydım. Evin merdivenlerinde düştüm 1,2 basamak bileğim burkuldu 6.günü.neyse o biraz yatmamı sağlamıştı gerçi. Sonra devam etmedi gebelik ama tutundu sonuçta. İnsanlar 2.3.günü işe dönüyorlar. Doktorlar da dönün normal yaşama diyor zaten. O yüzden ani hareket etmeden normal canım. İnşallah bebeğin sımsıkı tutunsun sana 🙏🍀

Kızlar çok stresliyim bilenlerden yardım rica ediyorum. 5. Gun tek embriyo transferi oldum transferden 10 gun sonra beta hcg 303 cikti 13. Gun yine test yaptırdım 923 cikti.
Ikiz olabilir mi .
Hayrlı olsun sağlıkla kucağınıza alın ins. Benim İlk transferimde pozitif olmuştu 10. Günde 353 12. Günde 1050 olmuştu ikiz değildi.

Transfer sonrası doktor bama 2 gün boyunca yemek,wc ve namaz dışında ayağa kalkma yat dedi. Sırtıma yastık koyup Yarı oturur pozisyon uygun olur mu acaba? Ben sırtüstü yatamıyorum şuan

Transfer sonrası doktor bama 2 gün boyunca yemek,wc ve namaz dışında ayağa kalkma yat dedi. Sırtıma yastık koyup Yarı oturur pozisyon uygun olur mu acaba? Ben sırtüstü yatamıyorum şuan
Evet tabiki. Ben de öyle istirahat ediyorum. Hatta ayaklarımın altına yastık koyuyorum korkudan 🥰

Bu benim 5.denemem o yüzden biraz daha dikkat ettim. Ama mesela 2024 Eylül de hamile kaldım yine transfer ile. Transferin 3.günü saatlerce ayakta kaldım çocuğum üniversiteyi kazandı. Gittim onu okula kaybettirdi, eşyalar aldık. Söyleyemiyorum da. Azıcık oturs kalka tüm gün sokaklardaydım. Evin merdivenlerinde düştüm 1,2 basamak bileğim burkuldu 6.günü.neyse o biraz yatmamı sağlamıştı gerçi. Sonra devam etmedi gebelik ama tutundu sonuçta. İnsanlar 2.3.günü işe dönüyorlar. Doktorlar da dönün normal yaşama diyor zaten. O yüzden ani hareket etmeden normal canım. İnşallah bebeğin sımsıkı tutunsun sana 🙏🍀
İnşallah sizin de güzelliklerle sonunu getirsin rabbim ♥️

Hadi hayırlısı haber ver. Ben de eşim de hastanede çalışıyoruz acilde bakılıyor ama neden öyle dediler bilemedim
Suistimal ediliyormus kan sulandırıcı bile yazdiramadim yarın sağlık ocağından vericem kan artık ne zamana cikarsa hepimizin hakkında hayırlısı

Negatifi alıp ilaçları bıraktıktan 3 gün sonra regl olmuştum doktorum 10 gün sürebilir demişti benim 5 gün sürmüştü ama lekelenmenin bitmesi 3-4günü bulmuştu. Herkeste farklı seyrediyordur belki bilmiyorum ama bende durum buydu
Galiba benim de öyle gibi arada akıntı gibi geliyor bakalım ne zaman tamamiyle sona erecek

Kızlar benim test sonucum negatif. T+10 3. gündü. Bugün ilaçları bırakabiliyormusum. Kalitesi çok iyi denen embriyolarımın genetiği ve katil hücre sebepli tutunamayabileceği söylendi. Bir tane daha 3. gün embriyom var 8 hücreli. Ama transfer denemeyeceğim. Genetikleri vs yaptırıp tekrar opu istedim. Bu sefer pgt öneriyor doktorum. Yani süreç sil bastan ve uzun.

Pozitif görenn arkadaşlarım sağlıkla devam etsin🙏

Kızlar benim test sonucum negatif. T+10 3. gündü. Bugün ilaçları bırakabiliyormusum. Kalitesi çok iyi denen embriyolarımın genetiği ve katil hücre sebepli tutunamayabileceği söylendi. Bir tane daha 3. gün embriyom var 8 hücreli. Ama transfer denemeyeceğim. Genetikleri vs yaptırıp tekrar opu istedim. Bu sefer pgt öneriyor doktorum. Yani süreç sil bastan ve uzun.

Floria çok üzüldüm inşallah Bi an önce sürecin çabuk geçer toparlarsin arkadaşım rabbim bir bildiği vardır geciktiriyorsa guzellestiriyordur . Sabret canim bunla imtihan ediliyorsun dua ediyorum senin için inşallah önümüzdeki süreçte kavuşacaksınız evladınıza 🤲🏻🌸

Cok uzuldum canim. Dualarim seninle. Istedigin bir sey olursa bana ozelden yazabilirsin. Guzelce dinlen kafani dagit ve insaallah yeniden basla guzel haberlerini bekliyorum🤲

Back
X