Bu yorgunluk sizce normal mi arkadaşlar ameliyat sonrası cevap verirseniz çok sevnrmm

VoxDei

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2013
32
0
48
Tekirdağ
Burun ameliyatı oldum arkadaşlar bugün 6. günüm fakat hala yorgunluk var ve kalbim çok hızlı atıor acaba rahat nefes alamadığımdan dolayımıdır sizce başka bir nedeni olabilir mi?

yazmayın şöyle şeyler korkutuyorsunuz bizi canım ya şaka bi yana herhalde nefes alamadığınız için panik yapıyorsunuzdur bundan dolayı kalp atışlarınız da hızlanabilir,tavsiyem yalnız kalmayın yanınızda birileri olsun biraz çıkın dolaşın narkozun etkisi tam olarak geçmemiş de olabilir,tamponların çıkmadı mı acaba

çıkarıldı fakat pek iyi nefes alamyrm korkuyrm bnde nden kalbm hzlı atıor ve yoruluyrm çok

canım doktorunu arayıp durumu anlat hatta git bi gözük,nefes alınmama durumu normal diye biliyorum ara ara tıkanıklar oluyormuş özellikle sabah kalktığında şişiyormuş burun

çıkarıldı fakat pek iyi nefes alamyrm korkuyrm bnde nden kalbm hzlı atıor ve yoruluyrm çok

canım muhtemelen yaşadığın şey psikolojik. burnundan nefes alamadığın için kendini yorgun ve mutsuz hissedebilirsin. çünkü şu an kaliteli nefes alamıyorsun. bu durumdan dolayı kalp atışlarını hızlı atıyormuş gibi de hissedebilirsin. nabzını ölçebilirsin bileğinden. sanırım 80 90 civarı normal. panik yapma bence.

Burun ameliyatı oldum arkadaşlar bugün 6. günüm fakat hala yorgunluk var ve kalbim çok hızlı atıor acaba rahat nefes alamadığımdan dolayımıdır sizce başka bir nedeni olabilir mi?

Seni korkutmak gibi olmasın ama normal değil, çünkü benimde bugün 5.günüm gayet iyim. Aa ciddi bi şey yoktur Dr la konuş hemen

Seni korkutmak gibi olmasın ama normal değil, çünkü benimde bugün 5.günüm gayet iyim. Aa ciddi bi şey yoktur Dr la konuş hemen

bence korkutmayın kızı gayet normal bir banyo yapıyordum sanki boğaz arası yüzüş yapmışım gibi yoruyordum.kolay mı amelyattan çıktık ve biliyormusunuz burun estetik ameliyatı en zor ilk 5 ameliyat arasında..

selam ezgi sen ne zaman ameliyat oluyorsun..

selam ezgi sen ne zaman ameliyat oluyorsun..

canım tarihi ayarlayamadık herşey yolunda giderken birazn korkup vazgeçiyorum bilmiyorum ne olcak bu halim özellikle ameliyat sonrası işte nefessiz kalma tamponların kalacağı süre çok canımı sıkıyor,büyük ihtimal yarın doktoru arayıp günü kesinleştiricez zaten olursam burada konu açıcam

artık tamamen nefessiz kalma olmuyor sanırım
benimki hiç tamamen kapanmadı şükür
tamponların kaldığı sürece daha iyi ortası delik nefes alıyorsun içeri doğru kanama ve şişme olmuyor mesela bende tampon yoktu sanırım ondan içeri doğru çok şişti bence tampon olması iyileşme açısından çok daha iyi gerekli ve faydalı
ayrıca tamponlar çekilirken hiç acımıyor
bende tampon değil ortası delik slikon boru vardı belki tampondur ama doktor tampon değil dedi çekilirken hiç acımadı çünkü yapışmıyor bir gün kaldı

Son düzenleme:

zor mu? doktorlara sorarsan 3-4 saat sonra elini kolunu sallaya sallaya eve gidiyorsun .
ama ameliyat sonrası açısından burun ameliyatı kolay gerçekten . çok şükür çok rahatsızlık olmuyor zaten.sadece komplikasyon olur mu diye endişe oluyor

Son düzenleme:

bence olacaksan bir an önce ol ve kurtul.korkularınla ilgili bşeyler okudum.inan bana ne olduğunu bile anlamıyorsun bir bakıyorsun ameliyat bitmiş odandasın.hım tabiyiki hafiften bir ağrı hissediyorsun o da nasıl biliyormusun sanki grip olmuşsunda bronşların doluymuş gibi .herkesin burda yazdıklarına bakma.ne kadar süreyi uzatırsan stresin de bir o kadar oluyor.ben taa mayısta olacaktım ama bazı problemlerden dolayı ağustosun sonu oldum.o zaman olsaydım şimdiye herşey bitmiş olacaktı ama o mayıstan ağustosa kadar da akla karayı seçtim..
doktorun kim ?
sevgiler..

nasıl yani ? ameliyattan 3-4 saat sonra elini kolunu salla sallaya eve gidiyorsun diyen doktor kim ??? onca saat narkoz alan biri 3-4 saat sonra elini kolunu sallaya sallaya evine gidemez..tamam ağrı olmuyor dedim de o kadar da demedim.herşey bir yana zaten başın dönüyor..

doktorunuza sormadınız mı, narkozun etkisi olabilir,herkeste farklı etkisi olabilir çünkü,ben 1 hafta kabızlık çekmiştim, mide bulantısı baş dönmesi yoktu,başka arkadaşlarda kabızlık olmamış, mide bulantısı baş dönmesi olmuş mesela...

bütün sitelerde yazıyor ameliyattan bir kaç saat sonra eve gidebilirsiniz diye.

gidilirde elini kolunu sallaya sallaya mı gidilir onu bilemem.bu tıpkı grip gibi elden ayaktan kesiliyorsun.
sevgiler.

ben 2ameliyatı bir arada oldum ama sadece burun olsa aynı gün eve değil dışarı gezmeye gidebilirdim Allahın izniyle diye düşünüyorum. beni burun ameliyatında korkutan her ameliyatta olabilecek komplikasyon riskleri ve güzel olmamasıydı. ia.bir sorun çıkmaz. 11.gün.

çok geçmiş olsun.tabiyiki çıkılır gezilir aman buradan okuyanlar korkmasınlar zaten millet abidik gubidik şeyler yazmış korkutmuşlar kızları...sadece ameliyattan 3-4 saat sonra dediğiniz için dedim.ona kalırsa 4.gün arabamı kullanımdım (İstanbul trafiğinde) 6.gün alış verişe çıktım. 10.gün de işe başladım.

tşk.ederim . evet çok şükür burun ameliyatı sonrası kolay . gerçekten ertesi gün bir çok şey yapılabilir. ilk gün yapılamayabilir. unutmuşum benim ilk gün sürekli kanadı. :) 2 ameliyat olunca birisinin acısı diğerini bastırıyor belki ondandır. :)

Korkması için yazmadım elbette,ama ciddi bişi yoktur diyede yazdım. Doktoruyla görüşmesi faydasına olacaktır, çünkü buradakilerin çoğu bende dahil ameliyat oldum ve kalbim hızla atmıyor. Yorgundda değilim. Ama şöyle bi gerçek var ameliyattan önce ya da her insanın zwaman zaman yaşadığı duygular. Doktora danışarsa en azından bişi olmadığını anlar rahatlar kızcağız....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…