yazmayın şöyle şeyler korkutuyorsunuz bizi canım ya şaka bi yana herhalde nefes alamadığınız için panik yapıyorsunuzdur bundan dolayı kalp atışlarınız da hızlanabilir,tavsiyem yalnız kalmayın yanınızda birileri olsun biraz çıkın dolaşın narkozun etkisi tam olarak geçmemiş de olabilir,tamponların çıkmadı mı acaba
çıkarıldı fakat pek iyi nefes alamyrm korkuyrm bnde nden kalbm hzlı atıor ve yoruluyrm çok
Burun ameliyatı oldum arkadaşlar bugün 6. günüm fakat hala yorgunluk var ve kalbim çok hızlı atıor acaba rahat nefes alamadığımdan dolayımıdır sizce başka bir nedeni olabilir mi?
Seni korkutmak gibi olmasın ama normal değil, çünkü benimde bugün 5.günüm gayet iyim. Aa ciddi bi şey yoktur Dr la konuş hemen
selam ezgi sen ne zaman ameliyat oluyorsun..yazmayın şöyle şeyler korkutuyorsunuz bizi canım ya şaka bi yana herhalde nefes alamadığınız için panik yapıyorsunuzdur bundan dolayı kalp atışlarınız da hızlanabilir,tavsiyem yalnız kalmayın yanınızda birileri olsun biraz çıkın dolaşın narkozun etkisi tam olarak geçmemiş de olabilir,tamponların çıkmadı mı acaba
selam ezgi sen ne zaman ameliyat oluyorsun..
canım tarihi ayarlayamadık herşey yolunda giderken birazn korkup vazgeçiyorum bilmiyorum ne olcak bu halim özellikle ameliyat sonrası işte nefessiz kalma tamponların kalacağı süre çok canımı sıkıyor,büyük ihtimal yarın doktoru arayıp günü kesinleştiricez zaten olursam burada konu açıcam
bence korkutmayın kızı gayet normal bir banyo yapıyordum sanki boğaz arası yüzüş yapmışım gibi yoruyordum.kolay mı amelyattan çıktık ve biliyormusunuz burun estetik ameliyatı en zor ilk 5 ameliyat arasında..
canım tarihi ayarlayamadık herşey yolunda giderken birazn korkup vazgeçiyorum bilmiyorum ne olcak bu halim özellikle ameliyat sonrası işte nefessiz kalma tamponların kalacağı süre çok canımı sıkıyor,büyük ihtimal yarın doktoru arayıp günü kesinleştiricez zaten olursam burada konu açıcam
zor mu? doktorlara sorarsan 3-4 saat sonra elini kolunu sallaya sallaya eve gidiyorsun .
ama ameliyat sonrası açısından burun ameliyatı kolay gerçekten . çok şükür çok rahatsızlık olmuyor zaten komplikasyon olur mu diye endişe
Burun ameliyatı oldum arkadaşlar bugün 6. günüm fakat hala yorgunluk var ve kalbim çok hızlı atıor acaba rahat nefes alamadığımdan dolayımıdır sizce başka bir nedeni olabilir mi?
nasıl yani ? ameliyattan 3-4 saat sonra elini kolunu salla sallaya eve gidiyorsun diyen doktor kim ??? onca saat narkoz alan biri 3-4 saat sonra elini kolunu sallaya sallaya evine gidemez..tamam ağrı olmuyor dedim de o kadar da demedim.herşey bir yana zaten başın dönüyor..
gidilirde elini kolunu sallaya sallaya mı gidilir onu bilemem.bu tıpkı grip gibi elden ayaktan kesiliyorsun.bütün sitelerde yazıyor ameliyattan bir kaç saat sonra eve gidebilirsiniz diye.
gidilirde elini kolunu sallaya sallaya mı gidilir onu bilemem.bu tıpkı grip gibi elden ayaktan kesiliyorsun.
sevgiler.
ben 2ameliyatı bir arada oldum ama sadece burun olsa aynı gün eve değil dışarı gezmeye gidebilirdim Allahın izniyle diye düşünüyorum. beni burun ameliyatında korkutan her ameliyatta olabilecek komplikasyon riskleri ve güzel olmamasıydı. ia.bir sorun çıkmaz. 11.gün.
çok geçmiş olsun.tabiyiki çıkılır gezilir aman buradan okuyanlar korkmasınlar zaten millet abidik gubidik şeyler yazmış korkutmuşlar kızları...sadece ameliyattan 3-4 saat sonra dediğiniz için dedim.ona kalırsa 4.gün arabamı kullanımdım (İstanbul trafiğinde) 6.gün alış verişe çıktım. 10.gün de işe başladım.
bence korkutmayın kızı gayet normal bir banyo yapıyordum sanki boğaz arası yüzüş yapmışım gibi yoruyordum.kolay mı amelyattan çıktık ve biliyormusunuz burun estetik ameliyatı en zor ilk 5 ameliyat arasında..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?