Bu yükün altında eziliyorum :'(

mrwb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2010
278
1
46
İzmir
nerden başlasam bilmiyorum ama içimde tutarsam kendime zarar vericem üzüntüden... konu babam ama bu hale nasıl geldik
bilmiyorum ve sanki rüyada gibiyim.. babam geçen sene emekli oldu nasıl biriydi son derece ilgili sevecen normal davranışları olan bi baba... ama babam cuma günleri bana bakmayın ben kahvede arkadaşlarla buluşup okey oynuyorum diodu ve akşam 7 den taa gece 1 e kadar gelmemeye başladı ama biz hiiiiiç ama hiiiiç şüphelenmiyoruz annem sadece ya bu kadar saat okey mi oynanır falan diodu ama yinede yok benim eşim yapmaz hani kötü bişey düşünmem diodu... neyseee babamda bu ara sürekli dio ki iş yerinde bi çaycı var 6 tane de çocuğu var kış günü sokağa atmışlar yazık alışveriş yapalım bişeyler verelim dio bizde hani olur dedik verelim aklımıza yine bişeyler gelmedi ama bu çaycıyı biz adam sanıoruz kadın değil, sonralardan söyledi ki kadınmış kendi yardım götürürken ederken içeri girmiş çay içmiş birden babam sigaraya da başladı zaten o okey oyanamaya falan gittiği yer meğer orasıymış ! ben bunu öğrendim tabi şoktayım akşam hep beraber aldık babamı karşımıza sen naptın sen elalemin dul kadınlarının evinde napıyosun yardım bile götürsen insanlar ne anlar falan diye bi sürü konuştuk hemen savunmya geçti siz beni ne sanıoyosunuz ben o işi yapcak en son kişiyim saçmalamayın falan diye eee zaten inanmak istedik ve tamam dedi annem bundan sonra hiç bi amaçla onlarla muhatap olmıcaksın , babamda tamam dedi yemin etti.. neyse bir ay geçti aradan elinde sürekli telefon babamın ha bire böle bakıyo ediyo dokunmatik olduğu içinde naptığını anlayamıyoruz.. neyse operatörünün müşteri hizmetlerini aradık abimle babammış gibi konuştu abim ama şifre istediler fatura detayı öğrenemedik... bende babamın telefonunu alıp şifre aldım girdim baktım ki detayına yüzlerce mesaj aynı numaraya çekilmiş gece yarısı hep biz uyurken... tabi ben gittim bunu anneme gösterdim yine aldık babamı yine inkar ediyo ama herşey ortada... aile faciasının eşiğinden döndük ve babam itiraf etti bu dul kadının 24 yaşındaki kızıyla görüşüyomuş babamda 50 yaşında ! ya düşünün bunuda yuttuk tamam bida görüşmicem dedi kurana el bastı annem onu affetti ama noldu dün yine yakaladım aldım numarayı aradım o geçenki kız çıktı bana küfürler etti." banane kızım babana sahip çık "dedi.ben yıkıldım ya ben bunu bu sefer anneme diyemem kimseye diyemem tek başıma bu yükü nasıl kaldırırım kızlar babamla konuştum değdi mi yuvamız yıkılcak senin yüzünden ben ne küfürler işittim dedim yok ya saçmalama söz veriorum bak bu sefer bitti ben kötü bişey yapmıyorum dio ama kim inanır sana kiim??? anneme sölemicem çünkü o bunu hak eden bi kadın değil bunu kaldıramaz çok üzülür ben daha üniversite okuyorum elim ekmekde tutmuo ama çalışcam abimde çalışcak ve aile büyüklerimize anlatcam bu durumu sonrada boşansınlar ki bizde ömür boyu şüpheyle yaşamayalım evimiz kendimizin ve asla bu evden çıkmayız kendi nereye defolup gidiosa gitcek bu 3 üncü oldu e kulun hakkıda 3 ... bu yaşta nelerle uğraşıyorumm allah kimsenin başına vermesin noolur dikkat edin babalarınıza en yapmaz dediğiniz insan bile yapıyo çok üzülüyorummm çok ...

Cok aci bir durum anlayabiliyorum ama annenizin ekonomik gücü varsa bosansin, ortada aile mi kalmis ki? Yikilan yikilmis zaten...Annenize de söyleyin onun kendi karar vermesi gerekiyor ne yapacagina...

ekonomik özgürlüğümüz yok dedemiz ananemiz yok ben o yüzden düşünüyorum naparız diye ama bi şekilde geçiniriz zaten nafaka olarak maaşının yarısı gelse çok rahat geçindirir ama onun hiç bişeyini istemiyorum artık maddi durum konularını geçtim teyzeme danıştım bi yuva kolay kurulmuo kolayda yıkılmaz manevi açıdan siz çok zor günler yaşarsınız aaa onun çocuğu derler vs dedi ben daha çok üzüldüm bunu yapan biz değiliz ki evet onun kızı olmaktan utanıyorum ama o yaptığından utanmadığı sürece ben napabilirim ki :(

ekonomik özgürlüğümüz yok dedemiz ananemiz yok ben o yüzden düşünüyorum naparız diye ama bi şekilde geçiniriz zaten nafaka olarak maaşının yarısı gelse çok rahat geçindirir ama onun hiç bişeyini istemiyorum artık maddi durum konularını geçtim teyzeme danıştım bi yuva kolay kurulmuo kolayda yıkılmaz manevi açıdan siz çok zor günler yaşarsınız aaa onun çocuğu derler vs dedi ben daha çok üzüldüm bunu yapan biz değiliz ki evet onun kızı olmaktan utanıyorum ama o yaptığından utanmadığı sürece ben napabilirim ki :(

Annenle babanın neden boşandığını herkesin bilmesi gerekmiyor.
Rezalet çıkmadan,anlaşarak boşanabilirler.
Buna rağmen dedikodu çıkarsa yapacak birşey yok.
En kötü ihtimalle taşınırsınız olur biter.

taşınma gibi bişey söz konusu olamaz zaten ama evet herkesin öğrenmesi şart değil ama her türlü boşanmak çok üzücü...

kusura bakmada canım baban tam bir rezil. kızı yaşındaki bir insanla beraber olan bir adamı annenin yanında tutma. burakın gitsin ben olsam babamı asla affetmezdim.tüm yeminlerine ragmen uslanmayan adamı yalnızlıga terkedin ki görsün hayat kaç bucak.

İnanamiyorum. Allah sabir versin canim ya. Hic kabul edilesi degil.

Kadinlar cok fena oldu. Yasli, evli demeden erkeklere yaklasiyorlar. Gercekten erkeklerden beterler.

Baban tam kritik yaslarda. Osteoporozun etkisiyle bazi hatalar yapabiliyor erkekler.

Nasil fikir verilir bilemiyorum. Allah yardimciniz olsun

Azgın teke sendromu canım. Kaçan gençliğini yakalamaya, bende hala iş var diye kandine ispat etmeye çalışıyor. O kadınla kızına da diyecek laf var da burada diyemiyorum. Yazıklar olsun topuna birden.
Allah sana da sabır selamet çıkar yol göstersin canım

herkes söylediklerinde haklı benim aklımdan geçenleri dillendirmişşiniz ama ne kadar zor bişey yaşamadan anlaşılmaz bende babamın hasta olduğunu düşünüyorum çünkü bu vazgeçilmezlik neden o insandan.. ben daha neler yaptım bu insanları aradım ve hayatımda duymadığım küfürler işittim ne hallere düştüm bi bilseniz sanki ben yaptım bunları.. ve bu kız fuhuştan tutun hırsızlığa kadar her batağa batmış allahım sen yardım et yaa ne insanlarla muhatap oldum sadece benim aileme değil bütün ailelere musallat olan bu şeytanlara allah rahat yüzü göstermesin inşallah...

bismillahirrahmanirrahim :53::53:

evlerden ırak canım yaaa

büyük musibet valla.

Allah babana akıl, fikir ve Allah korkusu versin.

sabret ve dua et ki babanla konuşabilmişsin ben babamla konuşamıyorum bile,evliyim ve hep evlenirken babam gibi biri olmamasına dikkat ettim ve çok mutluyum şuan eşimle ama annem hala çekiyor babamın aldatmasından,hakaretleri ve şiddetinden...beterin beteri var yani...annemin ailesi ise tam bir umursamaz,lafa gelince mangalda kül bırakmıyorlar ama annem başlarına kalırda madden zorlanırlar diye sabret abla ne olmuş 2 tokat atıyorsa,sana bakıyor ya yeter diyorlar....yaa napsın şimdi bnm anacım?? ben napim??? hiçbir yerden destek bulamayan annem napsın?? korktu kadın boşanamıyor bile....

amin canım bu devirde babana bile güvenme sözünü bizzat yaşamak istemezdim hiç istemezdim :( erkekler 10da 9 yapar diyenlere sinir olurdum ama gerçekten ya bu işler çığrından çıkmış artık insanlar sonunu düşünmeden haraket ediyo bilmiyorum çok zor çook...

babanın gönderdiği mesajlara nasıl ulaştın tatlım ya merak ettim.

şöyle yaptım canım babamın telinden şifre yazıp onun online self servis giriş şifresini alıp internetten girdim hattına ve hangi saatte hangi numaraya hangi tarihte mesaj arama ne varsa çıktı ...

sabret ve dua et ki babanla konuşabilmişsin ben babamla konuşamıyorum bile,evliyim ve hep evlenirken babam gibi biri olmamasına dikkat ettim ve çok mutluyum şuan eşimle ama annem hala çekiyor babamın aldatmasından,hakaretleri ve şiddetinden...beterin beteri var yani...annemin ailesi ise tam bir umursamaz,lafa gelince mangalda kül bırakmıyorlar ama annem başlarına kalırda madden zorlanırlar diye sabret abla ne olmuş 2 tokat atıyorsa,sana bakıyor ya yeter diyorlar....yaa napsın şimdi bnm anacım?? ben napim??? hiçbir yerden destek bulamayan annem napsın?? korktu kadın boşanamıyor bile....

ya buda başka bi dert işte ama çok iyi anlıyorum ya öyle bi çıkmaz ki.. benim babam da ben sizden vazgeçmem hiç düşünmedim bunu diyo ne şiddet var ne hakaret ama konuşmayıda kesmemiş işte ben anlamıyorum ne diyip kandırıyolar ona bu yakalanıp yuvasının dağılma riskini aldırabiliyolar aklım kesmio ... bizim dede falan kimsemiz yok ama sizinkiler gibi olcaksa olmaması daha iyi dedim kendi kendime allah annene sabır selamet versin onu bu dertten kurtarsın üzenleride kahretsin inşallah...

cok uzuldu cnm ya allah annene ve sana yardim etsin...

babanda gun gelince anliycak yapti hatayi bence,boyle yapmasi kotu olmus ama genc bi kadin ve ilgi gosterince erkkekler boyle bastan cikiyor iste,kabul etmiyorlar asla soz fln yemin bisi ifade etmiyor ama anneni terk etmememis sence neden ? o 24 yasindaki bekardir istese ona giderdi annenden ayrilip ama demeki adaminda dusundu bisi var ki guvenmiiyo onlara ki size geliyor

bizde bunu anlamıyoruz dedim ki madem ki seçim yap madem vazgeçemiosun git biz başımızın çaresine bakarız dedim yahu saçmalamayın ben o anlamda düşünmüyorum sizi bırakıp asla gitmem .. bide dioki ben onun abisiyim abi die arıo beni dio delircem ya delircemmmm ve bu kızı hiç bi yer işe almıomuş sabıka kaydı çok kabarıkmış babamıda iş bulsun diye arıyomuş güya... yalan içinde yalan yanii bize net bi cevap da vermio bilmiyorum acaba adamı bağladılar mı bişey mi yedirip içirdiler anlamıyorum ben ve bu yaşına kadar hiç bir çapkınlığı olmadı hep evden iş işten ev yani ama bu bela başımıza nerden bulaştı ben bilmiyorumm:(

cok kotu bi durum cnm bence babanin dedide dogru olabilir hic ask mesaj fln bulmadinizmi oyle biisi bi arastir belki sadece yardm ediyordur o kizla anneside duygu somurusu yapiyor olabilirler babaana yani

Back
X